Cum să fii încrezător

Încrederea este un lucru mic, complicat și dificil. Simțiți-vă bine despre voi înșivă este atât de ușor de pus la dispoziția celorlalți, atunci când ar trebui să fie doar la dumneavoastră. Vestea bună este că conduci acest tren de auto-asigurare și e gata să plece de la stație.

Cap 1
Apărând încrezător

 1. Uite partea.
  1
  Uite partea. Sau, după cum se spune, "falsificați-l" până când veți reuși. ​​" Dacă știți că arăți ca o persoană capabilă, în cele din urmă veți începe să o simțiți. Ar trebui să te îmbraci cum te simți cel mai bine - nu ceea ce crezi tu încrezător. Încercați aceste trucuri: Acordați puțin timp în fiecare zi igienei personale și asigurându-vă că vă prezentați bine. Duceți-vă zilnic, periați-vă și atacați dinții și îmbrăcați-vă pielea și părul. Rochie de încredere. Nu trebuie să cumperi un dulap complet nou pentru a te simți mai bine în hainele tale. Atâta timp cât sunteți curat, confortabil și vă simțiți bine, sunteți pregătit pentru încredere! Amintiți-vă, veți arăta mai încrezător atunci când vă bucurați de ceea ce purtați! La urma urmei, nu ai purta costum de trei piese pe o livrare de pizza. Dacă credeți că arătați bine, este posibil să știți că e posibil.
 2. Perfectați-vă postura.
  2
  Perfectați-vă postura. Modul în care vă purtați comunică mult altora, asigurați-vă că le spuneți că sunteți încrezători și înzestrați. Păstrați-vă umerii înapoi, coloana dreaptă și bărbia înaltă. Mergeți cu scopul în loc să vă trageți picioarele și stați drept. Când arăți ca o persoană încrezătoare în exterior, vei fi abordat ca unul de lumea din jurul tău. Nu numai că veți păcăli pe toți ceilalți - și vă veți păcăli. Cercetările recente arată că poziționarea corpului tău îți impune mintea să simți un anumit mod - așadar, poziționarea cu încredere va face să te simți cu adevărat responsabil. Iar la început, având limbajul corpului încrezător a fost legat și de nivelurile mai scăzute ale stresului. [1]
 3. Zâmbet.
  3
  Zâmbet. Păstrați-vă zâmbetul ușor de atins - ați fi surprins de faptul că chiar și cele mai mici zâmbete pot să dezarmeze multe situații sociale și să-i facă pe toți să se simtă mai confortabil. De fapt, cercetările arată că zâmbetul reduce hormonii de stres din creier. Vă puteți imagina să vă apropiați de cineva care se apleacă? Nu, mulțumesc. Dacă vă faceți griji că zâmbetul dvs. este fals, mențineți-l mic. Un zâmbet fals poate fi văzut de la o milă distanță. Pe de altă parte, dacă sunteți cu adevărat fericiți să le vedeți - sau doar fericiți pentru șansa de a vă exersa noile abilități de încredere - blocați acei dinți albi perși.
 4. A stabili un contact vizual.
  4
  A stabili un contact vizual. Este o schimbare subtilă, dar poate face minuni asupra felului în care alți oameni vă percep. Nu vă fie frică să vă întâlniți cu altcineva; arată nu numai că sunteți o persoană demnă de a comunica, dar le spune că îi respectați, că recunoașteți prezența lor și că sunteți interesați de conversație. Nu vrei să fii nepoliticos, nu ?! Ochii noștri sunt unici umani. Ele sunt ferestre către suflet, dacă vrei, și ne arată atenția și sentimentele noastre. Prin contactul vizual, veți îmbunătăți calitatea interacțiunilor dvs., pe lângă faptul că veți avea mai multă încredere. De fapt, veți ieși la fel de mult mai plăcut și de încredere, iar cei care vor conversa cu dvs. se vor simți mai apreciați. [2] Dacă nu o puteți face pentru dvs., faceți-o pentru ei!
 5. Au limbaj corp apropiat.
  5
  Au limbaj corp apropiat. Dacă vedeți o persoană îngrămădită în colț, pretinzând că joacă jocuri pe telefonul mobil, sunteți într-adevăr să veniți și să salutați? Probabil ca nu. Dacă doriți ca alții să vă abordeze, asigurați-vă că sunteți accesibil! Păstrați corpul deschis. Dacă aveți brațele și picioarele încrucișate, îi spuneți lumii că nu sunteți interesat să le primiți. Același lucru se întâmplă și cu fața și mâinile - dacă este clar că sunteți preocupat de altceva (fie un gând sau iPhone), oamenii vor lua sugestiile.
 6. Ține-ți privirea.
  6
  Ține-ți privirea. Acum, când aveți contactul cu ochii în jos, este timpul să îl puneți în practică. Știați că ceilalți oameni sunt la fel de timizi cu privire la contactul vizual ca și dumneavoastră? Încercați acest lucru: faceți contact vizual cu cineva și vedeți cine durează mai mult. Îi îndepărtează privirea în fața ta? Vedea?! Și ei sunt incomod! eduCum nu pledează pentru a privi cineva în jos. Privind intens la cineva până când vă simt privirea și se micsorează în consecință din cauza stării de incompetență palpabilă nu este scopul. Scopul este, totuși, să recunoaștem că și alți oameni sunt la fel de nervoși în ceea ce privește privirea la ei, pe măsură ce vă uitați la ei. Dacă sunteți prinși, doar zâmbiți. Sunteți în afara cârligului.

Cap 2
Gândindu-mă cu încredere

 1. Recunoașteți talentele și calitățile bune și le scrieți.
  1
  Recunoașteți talentele și calitățile bune și le scrieți. Indiferent cât de mult vă simțiți, încercați să vă lăsați puțin pe spate și să vă amintiți lucrurile pe care le excelați. Concentrarea pe atributele dvs. mai bune va va distrage atentia de la defectele percepute si va va impulsiona sentimentul de valoare. Gândiți-vă la calitățile voastre bune în aspect, prietenie, talente și, mai presus de toate, personalitate. Gândiți-vă înapoi la complimente de la alte persoane. Ce ți-au spus despre tine că nu ai observat sau nu ai recunoscut altfel? Poate că le-au remarcat pe zâmbetul tău sau pe capacitatea ta de a rămâne răcoroși și colectați în situații stresante. Amintiți-vă realizările trecute. Poate fi ceva recunoscut de alți oameni, ca și cum ai fi la vârful clasei tale sau ceva despre care știi doar ca un act de serviciu liniștit pentru a face viața mai ușoară pentru altcineva. Realizați cât de mare a fost asta. Te duci! Gândiți-vă la calitățile pe care încercați să le cultivați. Nimeni nu e perfect, dar dacă încerci în mod activ să fii o persoană onorabilă, bună, dă-ți ceva credit pentru efort. Faptul că te gândești la a te perfecționa deloc spune că ești umil și binevoitor, iar acestea sunt atribute pozitive. Acum, scrieți tot ce vă puteți gândi și reveniți la el data viitoare când vă simțiți în jos. Adăugați-o în timp ce vă amintiți mai multe lucruri pe care le puteți mândri în a face.
 2. Gândiți-vă la obstacolele care stau în calea încrederii dumneavoastră.
  2
  Gândiți-vă la obstacolele care stau în calea încrederii dumneavoastră. Luați o bucată de hârtie și scrieți toate lucrurile pe care credeți că le împiedică să vă încredeți, de exemplu, note rele, introversiune, nu mulți prieteni etc. Acum întrebați-vă acest lucru: Este valabil sau logic? Sau sunt doar aceste ipoteze din partea mea? FYI, răspunsurile sunt "nu" și "da", respectiv. Cum în lume are sens că un lucru determină valoarea dvs. de sine? Nu! Iată un exemplu: nu ați obținut note bune în ultimul test de matematică, astfel încât, ca rezultat, să nu fiți siguri când vine vorba de testul următor. Dar întrebați-vă acest lucru: dacă ați studiat foarte greu, ați lucrat cu profesorul și ați pregătit pentru test, ați face mai bine ?! DA. Acesta a fost doar un eveniment și nu are nimic de a face cu tine. Aveți absolut ZERO motive să nu fiți încrezători.
 3. Amintiți-vă că toată lumea se luptă cu încredere.
  3
  Amintiți-vă că toată lumea se luptă cu încredere. Unii oameni reușesc să o ascundă, dar aproape fiecare persoană sa luptat cu încrederea în sine într-un anumit moment. Nu esti singur! Și dacă vă puteți gândi la cineva care are încredere, există o situație în care nu au încredere. Încrederea este rareori universală. Iată un fapt adevărat pentru dvs.: Cei mai mulți oameni sunt prea preocupați de modul în care par să vă judece în mod constant. Observi vreodată cum îi place oamenii să vorbească și să se uite în lucruri care chiar abia reflectă? 99% dintre oameni se concentrează în interior. Respirați cu ușurință și recunoașteți că nu trebuie să fiți perfect tot timpul. Nu te compara cu ceilalți. Nu totul este un concurs, iar vizionarea vieții în acest fel vă va purta afară. Nu trebuie să fii cea mai deșteaptă, cea mai frumoasă persoană, pentru a fi fericită. Dacă aveți o puternică bandă competitivă pe care nu o puteți ignora complet, încercați să vă concurați în schimb și să vă străduiți să vă îmbunătățiți.
 4. A se vedea încrederea ca pe un proces, nu o realizare singulară.
  4
  A se vedea încrederea ca pe un proces, nu o realizare singulară. A avea încredere nu este o linie de finalizare pe care o traversați o singură dată, iar procesul nu va merge întotdeauna în față - vor exista zile când veți simți că începeți de la un pătrat. Luați o respirație adâncă, amintiți-vă de obstacolele de încredere în sine pe care le-ați eliminat deja și hotărâți să continuați. În cele mai dificile momente, este bine să vă faceți datoria să vă lăsați pe spate, chiar dacă nu ați făcut nimic. Câștigurile nu îți dai seama că ești încrezător până nu mai ești. A fost o zi când ți-ai dat seama că ești inteligent, amuzant, inventiv sau punctual? Probabil ca nu. Deci, dacă nu vedeți schimbări imediate, știți că este doar pentru că sunteți prea aproape de pictura. Nu văd pădurea prin copaci, tipul de lucru. Ai înțeles.
 5. Amintiți-vă că v-ați născut cu ea.
  5
  Amintiți-vă că v-ați născut cu ea. Nu, nu este Maybelline. Când ai ieșit din pântecele mamei tale, nu ți-a păsat cu adevărat cine te-a auzit plângând sau cât de moale ai fost capul. Tocmai ai fost. Societatea mi-a arătat un deget și te-a făcut să te simți ca și cum ar fi trebuit să te gândești. A fost învățat. Știi ce spun despre lucrurile învățate? Ele pot fi dezvăluite. Apăsați în încrederea cu care v-ați născut. Este acolo, este doar îngropat în ani de expunere la laude, amenințări și judecăți percepute. Scoateți pe ceilalți din imagine. Nu contează. Nu au nimic de-a face cu tine. "Tu" e bună. "Tu" există în afară de orice altă judecată.
 6. Ieși din cap.
  6
  Ieși din cap. Lipsa de încredere nu are nimic de-a face cu lumea exterioară, deci trebuie să ieșiți din cap. Dacă vă prindeți un dialog interior, opriți-vă. Lumea se învârte în jurul tău - se rotește cu ea. Singurul moment care există este acum. Nu vrei să fii o parte din ea? Atât de mult din lume există în afara capului tău (dacă mergem cu presupunerea că realitatea este așa cum pare). Gandindu-te mereu la ceea ce simti sau arata ca te scoate din moment. Practicați-vă să nu vă gândiți la trecut sau la viitor. Concentrează-te asupra a ceea ce este în fața ta - este probabil ceva interesant în legătură cu asta.

Cap 3
Practicarea încrederii

 1. Îmbrățișează-ți interesele.
  1
  Îmbrățișează-ți interesele. Dacă există un sport sau un hobby pe care întotdeauna ați vrut să fiți buni, acum este momentul! Îmbunătățirea abilităților dvs. va întări faptul că sunteți talentați și, ulterior, vă veți mări încrederea. Aflați un instrument muzical sau o limbă străină, ocupați o formă de artă ca pictura, începeți să construiți proiecte - indiferent de ce vă interesează. Nu vă descurajați dacă nu sunteți imediat minunat. Amintiți-vă că învățarea este un proces și că sunteți în ea pentru micile victorii și pentru timpul de recreere relaxant, pentru a nu fi cel mai bun vreodată. Luați un hobby pe care îl puteți face cu un grup. Găsirea unor persoane care au același interes și care împărtășesc interesele tale poate fi o modalitate ușoară de a-ți face prieteni și de a construi încredere. Uită-te în jurul comunității tale pentru grupuri la care te poți alătura sau pentru a-ți găsi legăturile cu ceilalți pasionați.
 2. Vorbește cu străinii.
  2
  Vorbește cu străinii. Straight up, încrederea este mai mult decât o stare de spirit - este obișnuită. Asta e tot ce sunt oamenii. Deci, pentru a fi încrezători, trebuie să fii încrezător. Unul dintre aceștia face conversații cu străinii. Este intimidant la început, dar de fiecare dată vei fi din ce în ce mai neliniștit. Nu, asta nu va aluneca pe străini decât dacă ești un membru KKK care arăta ca un quasimodo agresiv. Dacă cineva spune: "Hei!", Vă zâmbește și vă întreabă dacă ar trebui să meargă la Starbucks sau la cafea, cum veți simți? Probabil bine. Toată lumea îi place să fie eroul, să vorbească cu alți oameni și să fie spontan. [3] Pur și simplu vă străluciți în ziua lor. Nu aveți oportunități, nu? Ce zici de barista la cafeneaua ta? Fata de la contorul de la magazinul tău? Oameni străini străzi pe care le duci pe stradă?
 3. Nu-ți cere prea mult scuze.
  3
  Nu-ți cere prea mult scuze. Fiind capabil să spui că îți pare rău este o trăsătură bună (și cu care se luptă prea mulți oameni). Cu toate acestea, aveți grijă să o spuneți numai atunci când este necesar. Răscumpărarea scuze când cineva vă este slăbit sau inconvenient este politicos; scuzați-vă când nu ați făcut nimic rău, totuși, vă pot face să vă simțiți subordonați și ca și cum ar trebui să-ți fie rău. Înainte de a vă aluneca din gură, faceți o secundă pentru a vă asigura că aceasta este o situație care are de fapt nevoie de scuze de la dumneavoastră. Utilizați soluții. Puteți să vă exprimați simpatia sau regretul fără a cere scuze. De exemplu, dacă vă faceți griji că ați inconvenit pe cineva, ați putea spune "Sper că acest lucru nu a fost prea mare", în loc să reveniți automat la "Îmi pare rău". Scuzați-vă fără îndoială că vă pare nesigură de voi înșivă. Asta nu are sens deoarece nu ești inferior nimănui. De ce să-ți ceri scuze dacă nu ai făcut nimic rău? La urma urmei, chiar vrei să spui asta? Și dacă îți cer scuze tot timpul, pierde valoare. Îmi pare rău că totul înseamnă că îți pare rău pentru nimic. Gândiți-vă la "Îmi pare rău" ca la "Te iubesc". Trebuie spus cu grijă.
 4. Accept complimente grațios.
  4
  Accept complimente grațios. Nu doar rotiți-vă ochii și ridicați-l de pe ea! Ai meritat-o! Faceți un contact vizual, zâmbiți și spuneți "mulțumesc". Fiind drăguț în privința asta atunci când altcineva vrea să te complimente, nu compromite umilința ta; arată că sunteți politicos și aveți un sentiment sigur de valoare de sine. Plătește un compliment în schimb. Dacă sunteți încă inconfortabil luând complimente, încercați să o dați înapoi după ce ați acceptat. Acest lucru vă poate ajuta să simțiți că scorul este "chiar" și nu ați fost prea mândri.
 5. Construiți-vă încrederea ajutându-i pe alții.
  5
  Construiți-vă încrederea ajutându-i pe alții. Aveți timp să plătiți altcuiva un compliment sau să faceți o faptă bună neanunțată. Veți lumina ziua lor și vă veți simți mai bine despre voi înșivă. Când devii o sursă de pozitivitate, alții vor căuta să fie în jurul tău, stimulând vibrațiile bune. O mulțime de oameni nu sunt buni să primească complimente. Cotele sunt dacă îi dai pe cineva la care vor răspunde cu unul pe rând. Doar asigurați-vă că ați vorbit sau ați putea răspunde sceptic - "Hei, îmi place foarte mult cămașa pe care o purtați. A fost făcută în China?" ar putea să nu primească cel mai bun răspuns.
 6. Puneți pe cei care vă aduc jos.
  6
  Puneți pe cei care vă aduc jos. Este greu să fii încrezător într-un grup de oameni pe care crezi că te judecă în mod constant. Ați putea fi, în mod firesc, cea mai extrovertită, tare și sigură persoană, dar cu acești oameni, deveniți un câine de catelus care nu a fost îngrijit suficient de bine. Acești oameni trebuie să fie aruncați ca un obicei prost. Si acum. Este important să vă înconjurați cu alții care simți că vă face să vă simțiți ca și cum ați fi cea mai bună versiune a voastră posibilă. Numai în jurul acestor persoane veți putea să faceți creșterea dorită (și poate!).
 7. Incetineste.
  7
  Incetineste. Mulți oameni nu fac mulțimi. Chiar și mai mulți oameni nu vorbesc în public. Dacă vă aflați într-una din aceste arene, este important să încetinească. Când suntem nervoși, avem tendința să ne grăbim doar pentru a face totul cu totul. Nu face asta. E un indiciu că ești nervos. Și tu te simți nervos că și tu ești nervos! Punctul unu este respirația. Când luăm respirații scurte și ascuțite, ne luptăm să luptăm sau să fugim. Taie-l afară și calmezi automat o crestătură. Oamenii nu sunt știința rachetelor, din fericire. Punctul doi este să vă încetiniți în mod conștient acțiunile. Gândește-te la o vârstă de șase ani pe un nivel de zahăr - asta ești acum. Împărțiți acțiunile cu respirația. Bingo. Seninătate.
 8. Asteptati-va succesul.
  8
  Asteptati-va succesul. O mulțime de viață este o profeție care se auto-împlinise. Când ne gândim că vom eșua, nu încercăm deloc așa de greu. Când ne gândim că nu suntem destul de buni, de cele mai multe ori nu suntem suficient de buni. Dacă vă așteptați la succes, puteți să-l trageți. Pesimismul poate de fapt să vă submineze abilitățile. [4] Chiar acum spui, "Eu nu sunt predictorul exact al viitorului! Așteptarea succesului nu este logică - nu ați fost doar împingând logica acum o secundă ?!" Ei bine, da, dar gândiți-vă așa: adesea vă așteptați la eșec, de ce să nu vă așteptați la succes? Sunt ambele circumstanțe posibile și, în majoritatea cazurilor, una nu este mai probabilă decât cealaltă. BOOM. Școlarizați.
 9. Asuma riscuri.
  9
  Asuma riscuri. Uneori, singura cale de ieșire este prin. Pentru a obține bine la viață, trebuie să întâlniți experiențe care vă forțează să învățați. Nu poți fi minunat la asta chiar de liliac. Dacă continuați să faceți ceea ce ați făcut întotdeauna, nu veți mai fi mai bine la ... nimic. Trebuie să iei șanse să crești. Eșecul este inevitabil. Întotdeauna se întâmplă. Și nu contează. Singura parte care contează este că te-ai întors. Toți trăiesc cu experiență, dar nu toți se întorc. Este recuperarea care creează încredere și trebuie să eșuezi în primul rând pentru a face acest lucru.