Cum să decideți să nu dețineți un televizor

Dacă vă întrebați dacă merită sau nu să vă țineți televizorul în viața dvs., există numeroase motive care să susțină eliminarea "căsuței idiot" din rutina zilnică.

Paşi

 1. Gândește-te cât de des te uiți la TV.
  1
  Gândește-te cât de des te uiți la TV. Dacă îl urmăriți zilnic, sunteți deja blocat într-o rutină de utilizare a acestuia ca formă de divertisment. Dacă vizionați mai mult de o oră zilnic, este posibil să pierdeți mult timp pentru televizor.
 2. Gândiți-vă la celelalte lucruri pe care le puteți face în loc să vă uitați la televizor.
  2
  Gândiți-vă la celelalte lucruri pe care le puteți face în loc să vă uitați la televizor. Există multe lucruri pe care le puteți face în schimb, cum ar fi lucrul la hobby-ul dvs., scrierea, navigarea pe internet, învățarea unei limbi noi, joacă jocuri cu prietenii, discutați cu familia, inventați ceva, antrenament etc.
 3. Adăugați costurile TV.
  3
  Adăugați costurile TV. Dacă vă abonați la canale speciale sau chiar la televiziunea de bază de bază, poate fi o idee bună să vă gândiți la modalitățile prin care puteți utiliza acești bani pe activități care sunt în cele din urmă mai interesante decât vizionarea TV. Notați lucrurile pe care le puteți face cu acei bani.
 4. Răsfoiți invidia televiziunii.
  4
  Răsfoiți invidia televiziunii. Atunci când nu mai aveți un televizor, nu mai trebuie să invidiați pe cineva care primește unul mai nou, mai plat, mai mare, mai inteligent decât cel pe care îl dețineți deja. Asta va lua o mare greutate în mintea ta.
 5. Gândiți-vă la toate scuzele pe care trebuie să le vizitați acum prietenii.
  5
  Gândiți-vă la toate scuzele pe care trebuie să le vizitați acum prietenii. Fără un televizor, veți avea ocazia să mergeți și să vedeți setul lor dacă se va ivi ceva vital și veți vedea prietenii în același timp.
 6. Indrazneste sa fii diferit.
  6
  Indrazneste sa fii diferit. Nu are un televizor rar și neobișnuit. Asta ar putea fi ceva de apel pentru tine.
 7. Calculați ce s-ar putea obține cu timpul suplimentar neutilizat la televizor.
  7
  Calculați ce s-ar putea obține cu timpul suplimentar neutilizat la televizor. S-ar putea să scrieți un roman, să creați un antidot, să rezolvați foametea lumii. Nu știi până nu o încerci, dar vei descoperi ușurarea pe care o aduce mai puțin televizorul în viața ta.