Cum să Cum să-i convingi pe părinți să facă o pasăre

Pentru a-ți convinge părinții să ia o pasăre, arată-le că ești responsabil și că ți-ai făcut temele. Prezentați-le cu cererea dvs. făcând o prezentare, care ar trebui să contureze de ce doriți o pasăre și cum sunteți gata să aveți grijă de unul. Arătați-le că sunteți la curent cu sarcina, făcând lucruri responsabile, cum ar fi obținerea unor note bune, curățarea camerei și ajutarea în jurul casei.

Cap 1
Realizarea unei prezentări

 1. Alegeți un timp fără distragere.
  1
  Alegeți un timp fără distragere. Cereți-le părinților să se așeze împreună cu dvs. pentru o discuție într-o perioadă în care nu vor fi distrați (de exemplu după cină, înainte de știrile de seară). Aranjați timpul o zi sau două în avans pentru a vă asigura că aveți timp să vă pregătiți. Înainte de discuția dvs., asigurați-vă că opriți televizorul, radioul sau orice altceva care ar putea distrage atenția de la vorbe.
 2. Vorbește despre ce fel de pasăre vrei și de ce.
  2
  Vorbește despre ce fel de pasăre vrei și de ce. Începeți prezentarea prin a spune părinților dvs. ce tip de pasăre doriți și listați câteva dintre lucrurile care vă plac. Discutați despre calitățile pozitive ale acestei păsări (de exemplu, că este o viață plină de viață și de divertisment). Menționați motivul pentru care credeți că această pasăre ar fi o bună adăugire pentru familie. Spuneți, de exemplu, părinților dvs. că doriți o cockatiel pentru animalele de companie, deoarece cockatiele sunt inteligente, prietenoase, mai silențioase decât alte păsări și prietenoase pentru familie. Pentru a vă asigura că oferiți o prezentare detaliată și că nu uitați nimic, notați tot ceea ce spuneți părinților și le citiți. Dacă dorești, dă-le o broșură cu toate punctele și cercetările tale enumerate clar.
 3. Arătați-le prețurile pentru pasăre.
  3
  Arătați-le prețurile pentru pasăre. Spune-i părinților exact cât va costa pasărea dorită și unde va fi disponibilă. Contactați magazine locale de animale de companie pentru a vedea ce păsări au la dispoziție și ce prețuri sunt vândute pentru. Dacă puteți, vizitați magazinul pentru a vedea care pasăre vă place mai mult și pentru a obține informații de prețuri în persoană. [2]
 4. Spune-le ce fel de cușcă va avea nevoie de pasăre.
  4
  Spune-le ce fel de cușcă va avea nevoie de pasăre. Arătați-le părinților dvs. că ați făcut o mulțime de cercetări despre pasărea pe care o doriți, spunându-le exact ce fel de cușcă interioară va necesita. Ca regulă generală, păsările mai mici, cum ar fi cuișoare sau canari, necesită un minim de 1000 de centimetri pătrați în zona de podea, în timp ce păsările mai mari, cum ar fi papagalii, au nevoie de 15.000 de centimetri pătrați. Notați specificațiile pentru cuștile de care aveți nevoie și căutați în magazinele care vând cuștile de genul acesta. [4] Uitați-vă și la o cușcă de călătorie, pentru a fi utilizate în caz de vizite veterinare sau urgențe.
 5. Listează modalitățile în care vei avea grijă de pasăre.
  5
  Listează modalitățile în care vei avea grijă de pasăre. Descrieți sarcinile pe care le veți face în mod regulat pentru a vă îngriji de pasărea pe care doriți să o obțineți. De exemplu, rețineți că o veți hrăni și veți schimba zilnic cuierul (care este necesar pentru o igienă adecvată). Acest lucru vă poate liniști părinții că nu vor mai fi cei rămași să aibă grijă de pasăre tot timpul.
 6. Efectuați un plan de masă pentru păsări.
  6
  Efectuați un plan de masă pentru păsări. Cercetați tipul de pasăre pe care îl doriți și apoi scrieți un meniu de probă pentru ceea ce ați fi hrănit-o într-o anumită săptămână pentru ao menține sănătoasă și satisfăcută. În general, păsările sunt mai sănătoase atunci când sunt hranite cu alimente de înaltă calitate peleți, cu o parte a fructelor, a legumelor și a boabelor. Luați act de faptul că, spre deosebire de credința populară, semințele sunt îngrășate și nu la fel de hrănitoare ca și alte alimente de păsări [6].
 7. Notați toate informațiile importante de contact de care veți avea nevoie.
  7
  Notați toate informațiile importante de contact de care veți avea nevoie. Arata ca sanatatea si bunastarea pasarilor tale vor fi importante pentru tine scriind o lista de veterinari veterinari locali. În plus, notați orice cabinete veterinare de urgență sau de urgență care tratează păsările. De asemenea, ar trebui să căutați un număr pentru controlul otrăvurilor, în cazul în care pasărea dvs. înghite ceva potențial toxic. Pentru a găsi un veterinar aviar lângă dvs., vizitați site-ul Asociației Veterinarilor Aviani la http:
  www.aav.org/search/custom.asp?id=1803.
 8. Prezintă soluții la problemele potențiale.
  8
  Prezintă soluții la problemele potențiale. Încercați să ghiciți ce argumente vă vor oferi părinții dvs. pentru că nu doresc să obțină o pasăre și să le scrieți. Vino cu răspunsuri și soluții la aceste preocupări în prealabil, astfel încât să fii pregătit. Dacă aveți un răspuns bine informat față de preocupările lor, veți dovedi că ați făcut o mulțime de cercetări și ați gîndit lucrurile. [7] De exemplu, dacă credeți că părinții voștri vor fi îngrijorați de faptul că o pasăre de mestecat fire sau de a fi prinși într-un ventilator de tavan, arătați-i un plan pentru izolarea anumitor camere din casă (de exemplu, ascunderea sau acoperirea firelor, usi).

Cap 2
Care arată că ești responsabil

 1. Obține note bune.
  1
  Obține note bune. Cea mai bună modalitate de a vă arăta părinții că sunteți capabili să vă ocupați de o pasăre este să vă îndepliniți celelalte responsabilități. Asigurați-vă ca notele bune să devină o prioritate, dedicând timpul citirii, studierii, realizării temelor și organizării volumului de muncă. Participați activ la cursurile dvs., fiți punctuali și cereți ajutorul profesorilor, al colegilor de clasă sau al unui tutore dacă simțiți că vă întoarceți.
 2. Curăță-ți camera.
  2
  Curăță-ți camera. Afișați că puteți oferi un mediu de viață bun pentru o pasăre prin curățarea camerei dvs. fără a fi cerut. Adresați-vă părinților pentru cutii sau cutii de depozitare pentru a vă organiza lucrurile și eliminați orice gunoi, reciclare sau obiecte (de ex. Îmbrăcăminte, cărți) pe care le puteți dona unei organizații caritabile locale. Asigurați-vă patul și asigurați-vă că toate hainele dvs. curate sunt pliate și așezate cu ușurință. Arătați-vă că sunteți angajat să obțineți o pasăre prin eliminarea unui spațiu în camera dvs. suficient de mare pentru a se potrivi cu mărimea cuștilor de pasăre de care veți avea nevoie pentru pasărea dorită.
 3. Face treburi în jurul casei.
  3
  Face treburi în jurul casei. Sprijinirea părinților cu treburile casnice vă va face să vă considerați responsabili și să vă ajutați să câștigați puncte cu ei. Alegeți sarcini în jurul casei, fără să le cereți părinților. Lucrările utile ar putea include: Scoaterea coșului de gunoi Umplerea plantelor Curățarea cuptorului cu microunde Praf Aspirarea Realizarea vaselor Măsurarea podelei