Cum să fii cel mai bun prieten pe care l-ai avut vreodată

Cine nu vrea să fie cel mai bun prieten pe care l-au avut vreodată? Nu vă rog să fiți cei mai buni atunci când acești pași vă vor face mai buni.

Paşi

 1. Nu fiţi timizi.
  1
  Nu fiţi timizi.
 2. Ia împreună cu prietenii lui.
  2
  Ia împreună cu prietenii lui. Dacă acest lucru este greu pentru tine, atunci treceți mai departe pentru că nu va funcționa.
 3. Găsiți o modalitate bună de a fi prietenos cu adulții dacă vorbește cu prietenii părinților dvs. sau vorbește cu dumneavoastră chelner sau chelneriță la un restaurant sau vorbind cu prietenii părinții sau familia chiar vorbind cu profesorii pentru că cu cât sunteți mai calm cu adulții cu atât mai ușor va fi pentru a obține împreună cu familia sa, în special părinții lui!
  3
  Găsiți o modalitate bună de a fi prietenos cu adulții dacă vorbește cu prietenii părinților dvs. sau vorbește cu dumneavoastră chelner sau chelneriță la un restaurant sau vorbind cu prietenii părinții sau familia chiar vorbind cu profesorii pentru că cu cât sunteți mai calm cu adulții cu atât mai ușor va fi pentru a obține împreună cu familia sa, în special părinții lui!
 4. Dacă este aproape de un animal de companie ca un câine, aduceți un os de fiecare dată când îl vedeți, astfel încât să vă ajute.
  4
  Dacă este aproape de un animal de companie ca un câine, aduceți un os de fiecare dată când îl vedeți, astfel încât să vă ajute. Dacă este o pisică, jucați-o cu ea.
 5. Nu fi disperată.
  5
  Nu fi disperată.
 6. Nu flirtezi cu alți tipi.
  6
  Nu flirtezi cu alți tipi.
 7. Fiți foarte încrezători și răbdători cu el și cu nevoile lui.
  7
  Fiți foarte încrezători și răbdători cu el și cu nevoile lui.
 8. Din când în când cumpără cadouri minunate pentru el și el o va face și pentru tine.
  8
  Din când în când cumpără cadouri minunate pentru el și el o va face și pentru tine. Fă-o la întâmplare
 9. Respectați-l, familia și prietenii săi
  9
  Respectați-l, familia și prietenii săi
 10. Nu fi peste protecție și gelos dacă un ex este în jurul valorii de doar stai înapoi ocazional.
  10
  Nu fi peste protecție și gelos dacă un ex este în jurul valorii de doar stai înapoi ocazional.
 11. Dacă el este un ex-text și îl vedeți, îl face să se confrunte cu el.
  11
  Dacă el este un ex-text și îl vedeți, îl face să se confrunte cu el. Nici măcar nu te gândi să-i atingi telefonul sau altceva ar trebui să-ți dărâme fundul! Relațiile sunt legate de încredere.