Cum să ajungi pe șoseaua de acvariu în arhitectura

În MapleStory, Aqua Road se află undeva în Insula Ossyria. Acesta este locul unde jucătorii pot ucide pianul și exploratorii pot obține nivelul lor de 70 și 120 de monstri.

Paşi

 1. Pentru a ajunge la Ossyria (Orbis), va trebui să mergeți pe șoseaua de 6 pasi în centrul insulei Victoria.
  1
  Pentru a ajunge la Ossyria (Orbis), va trebui să mergeți pe șoseaua de 6 pasi în centrul insulei Victoria. Ridicați coarda în primul portal pe care îl vedeți. Barca pleacă la fiecare 15 minute și călătoria durează 10 minute.
 2. Odată ce ajungeți la Orbis, ieșiți din stație și mergeți la dreapta hărții.
  2
  Odată ce ajungeți la Orbis, ieșiți din stație și mergeți la dreapta hărții. Veți vedea o statuie și un portal lângă ea. Intrați în portal.
 3. Veți fi în altă hartă și există un NPC și o statuie a zeiței cu două portaluri.
  3
  Veți fi în altă hartă și există un NPC și o statuie a zeiței cu două portaluri. Accesați portalul drept.
 4. În turnul Orbis, există 20 de etaje, iar prin acest turn puteți merge spre El Nath și destinația dvs. Aqua Road.
  4
  În turnul Orbis, există 20 de etaje, iar prin acest turn puteți merge spre El Nath și destinația dvs. Aqua Road. Săriți de la etajul 20 până la etajul cel mai de jos. Dacă ați fi făcut căutarea lui Huckle, el vă va da 5 suluri Orbis Rock.
 5. Pe drum, ați putea vedea monștri de la Orbis, El Nath și Aqua Road (adică pinguini). Dar nu vă faceți griji, ci doar săriți în jos și în jos pentru a le evita:
  5
  Pe drum, ați putea vedea monștri de la Orbis, El Nath și Aqua Road (adică pinguini). Dar nu vă faceți griji, ci doar săriți în jos și în jos pentru a le evita: )
 6. Când ajungeți la etajul cel mai de jos, mergeți spre portal (harta este sub apă).
  6
  Când ajungeți la etajul cel mai de jos, mergeți spre portal (harta este sub apă). doar mergeți spre dreapta fiecărei hărți, și hei presto! Ești la Aqua Road.