Cum să includă țigări de sărbătoare la nunta viitoare

De ce nu vă alăturați altor cupluri care includ trabucuri de sărbătoare la festivitățile de nuntă? Puteți să o simplificați sau să elaborați în funcție de bugetul și tipul de nuntă pe care ați planificat-o. Citește mai departe pentru a vedea cum se face, astfel încât și tu să poți adăuga acea extra atingere de eleganță la sărbătoarea ta.

Paşi

 1. Decideți împreună ca un cuplu pe care doriți să adăugați trabucuri de sărbătoare la festivitățile de nuntă.
  1
  Decideți împreună ca un cuplu pe care doriți să adăugați trabucuri de sărbătoare la festivitățile de nuntă. Adresați-vă împreună toate preocupările fiecăruia dintre dvs. poate avea în ceea ce privește oferirea de trabucuri la nunta ta înainte de a avansa cu ea.
 2. Decideți cum doriți să includeți trabucuri în evenimentul dvs.
  2
  Decideți cum doriți să includeți trabucuri în evenimentul dvs. Cea mai elaborată modalitate este de a găzdui o activitate de rulare a țigărilor în timpul recepției. Puteți închiria o companie de specialitate care va călători la evenimentul dvs., va pune la dispoziție propria lor țigară și va face demonstrația reală a țigării. Cilindrul de țigară, îmbrăcat în mod obișnuit cu îmbrăcăminte autentică dominicană și pălărie de paie, va interacționa cu invitații dvs. și va oferi un trabuc de mână la fiecare oaspete participant pentru a se bucura la nunta sau la un moment ulterior. O altă opțiune este găzduirea unui trabuc într-o zonă în apropiere de zona de recepție, unde oferiți trabucuri pentru oaspeți, astfel încât să se poată bucura de acestea și să se amestece cu alți fumători de țigară. Cea mai simplă opțiune este să oferiți un trabuc de sărbătoare, ca parte a unui cadou de mulțumire, deoarece oaspeții părăsesc nunta.
 3. Desemna cine va fi responsabil.
  3
  Desemna cine va fi responsabil. Dacă angajați o companie de specialitate pentru a face demonstrația de rulare a țigărilor sau pentru a găzdui un trabuc, rezervați-le cât mai curând posibil. Dacă vă găzduiți un trabuc sau dați trabucuri, decideți cine va fi responsabil pentru îndeplinirea acestei sarcini.
 4. Alegeți numărul de țigări necesare și marca pe care doriți să o cumpărați online.
  4
  Alegeți numărul de țigări necesare și marca pe care doriți să o cumpărați online. Unele branduri de trabucuri bune pentru a cumpăra pentru masele pentru nunți, în special, sunt Roly și Baccarat. O altă alegere bună este Saint Luis Rey Rothchilde, care costa aproximativ 50 de dolari o cutie pentru 25 de trabucuri. În timp ce comandați trabucurile dvs., nu uitați să includeți tăietori de țigări pentru a fi disponibili de asemenea.
 5. Decideți dacă doriți să personalizați etichetele pentru trabucuri și să le comandați.
  5
  Decideți dacă doriți să personalizați etichetele pentru trabucuri și să le comandați. Etichetele de trabuc personalizate cu data nunții și numele mirelui și mirelui sunt o atingere plăcută, în special la o nuntă. Adresați-vă companiei de specialitate care vă face demara trabuc sau bară de trabuc în cazul în care acestea pot coordona acest lucru pentru tine sau dacă aveți nevoie pentru a le comandă online pe tine însuți. Dacă faceți bara de trabuc sau dați trabucuri ca parte a unui cadou de mulțumire, puteți găsi mai multe companii online care se specializează în etichete personalizate pentru țigări. În timp ce comandați etichete pentru țigări, luați în considerare și ordonarea potrivirilor personalizate pentru a fi disponibile la nuntă sau incluse în pungile cu trabucuri.