Cum să rezervați zboruri interne în India

Începând cu ianuarie 2014, India avea o bază de internet de peste 243 milioane de utilizatori, adăugând în fiecare lună în ultimele luni peste 6 milioane de persoane noi. Pentru a capta atenția acestei baze de utilizatori în creștere, cele mai renumite companii au o prezență online. Cu toate acestea, factorul care a condus la o explozie în cumpărăturile online este prezența unor portaluri care reunesc toate informațiile și ajută la comparare. Industria călătoriilor nu este diferită, având portaluri de călătorie reputate care oferă informații complete despre zboruri ale tuturor companiilor aeriene care deservesc un sector, oferind reduceri și ajutând călătorii să compare cursele, serviciile și biletele de avion.

Paşi

 1. Decideți zilele călătoriei dvs.
  1
  Decideți zilele călătoriei dvs. Acest lucru este important din două motive: dacă rezervați cu 21 de zile în avans, puteți obține bilete de avion pentru zboruri interne mai ieftine. Dacă aveți flexibilitate în program, puteți profita de cele mai mari oferte și reduceri.
 2. Vizitați un portal de călătorii reputat.
  2
  Vizitați un portal de călătorii reputat. Alegeți un site de turism care oferă detalii despre zboruri, hoteluri, pachete de vacanță și oferte. Site-urile principale de călătorie ajută și la procedurile de acordare a vizelor. De asemenea, ar trebui să puteți vedea detaliile de contact pe site, precum și termenii și politicile acestora. Dacă încă nu sunteți sigur, optați pentru un site de călătorie care are un ambasador de brand popular.
 3. Introduceți detalii despre călătorie:
  3
  Introduceți detalii despre călătorie: Acestea vor include următoarele informații: Călătoria într-o singură direcție sau într-o călătorie dus-întors. Uneori puteți obține reduceri la călătorii rotunde. · De la. Acesta este orașul tău de plecare, unde vei urca în zbor. Pentru a. Acesta este orașul tău de destinație, unde te îndrepți. - Lasă-mă. Data plecării · Returnați. Data la care doriți să veniți din nou · Numărul pasagerilor. Va trebui să umpleți numărul de adulți, copii și sugari care călătoresc împreună, deoarece toate cele trei categorii pot avea bilete de avion diferite. Odată ce toate informațiile au fost completate, puteți să faceți clic pe Căutare sau Căutare de zboruri
 4. Luați în considerare opțiunile de zbor.
  4
  Luați în considerare opțiunile de zbor. Odată ce ați identificat un site web de călătorie care oferă informații complete, trebuie să luați în considerare factori cum ar fi timpul de plecare, ora sosirii, durata zborului, dacă există sau nu un zbor direct, pe care companiile aeriene le deservesc și, bineînțeles, .
 5. Sortați informații despre zbor.
  5
  Sortați informații despre zbor. În mod obișnuit, un site de călătorie bun afișează rezultatele căutării sortate după Preț. Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de prioritățile dvs. și să sortați rezultatele căutării în consecință.
 6. Filtrați informațiile de zbor.
  6
  Filtrați informațiile de zbor. Verificați dacă portalul vă permite să filtrați toate detaliile zborului pe baza anumitor parametri. De exemplu, dacă aveți un buget, puteți filtra căutarea pentru a afișa numai acele rezultate care costă mai puțin decât prețul specificat de dvs. De asemenea, puteți alege alte filtre, cum ar fi timpul de plecare, durata zborului, doar bilete rambursabile, doar clasa business sau anumite companii aeriene pe care le preferați.
 7. Identificați nevoile dvs. speciale.
  7
  Identificați nevoile dvs. speciale. India are un număr de companii aeriene de top care deservesc segmentul intern. Deoarece există o mulțime de concurență, fiecare companie aeriană oferă ceva unic. În cazul în care oferta și cerințele dvs. speciale se potrivesc, ar fi mai ușor să faceți o alegere. De exemplu, Air India permite bagajul de mână cântărind până la 8 kg, în timp ce alte companii aeriene permit de obicei până la 7 kg. În mod similar, Indigo și Spicejet sunt companii aeriene low-cost, în timp ce Air Vistara are confortul zborului ca obiectiv principal.
 8. Verificați alte opțiuni.
  8
  Verificați alte opțiuni. Un site de turism nu numai că vă oferă informații complete și vă permite să filtrați rezultatele, dar oferă, de asemenea, unele dintre cele mai bune oferte și reduceri. Dacă ați planificat deja destinația și programul călătoriei dvs., rezervarea de hoteluri și zboruri împreună o pot face mai economic. Dacă, pe de altă parte, aveți planuri de călătorie mai flexibile, puteți căuta pachete atractive, cum ar fi pachetele Goa. Unele dintre aceste pachete includ călătorii, cazare, mese și vizitarea obiectivelor turistice. Puteți alege mai multe destinații cu pachete cum ar fi pachetele Himachal Pradesh5, care ar include o vizită în cele mai populare orașe și orașe ale acestui stat spectaculos.
 9. Începeți rezervarea în timp util.
  9
  Începeți rezervarea în timp util. Odată ce ați găsit ceva atractiv, faceți rezervarea imediat. Oferte și oferte expiră și este posibil să nu mai aveți altă șansă de a obține o reducere bună.
 10. Adăugați asigurare de călătorie.
  10
  Adăugați asigurare de călătorie. Unele site-uri de călătorie vă permit să adăugați asigurare de călătorie în timp ce plătiți pentru bilete de avion sau pachete de vacanță.
 11. Adăugați toate informațiile corect.
  11
  Adăugați toate informațiile corect. Înainte de a vă rezerva biletele de avion, vi se va solicita să completați datele personale ale tuturor călătorilor. Asigurați-vă că toate câmpurile sunt completate și că informațiile sunt corecte. Unele dintre aceste informații vor fi tipărite pe biletul dvs., așadar este recomandat să verificați dublu după completarea tuturor câmpurilor.
 12. Efectuați plata:
  12
  Efectuați plata: Portalurile principale de călătorie vă permit să efectuați plata prin card de credit, card de debit, bancar net și alte mijloace. Alegeți una care este cea mai convenabilă pentru dvs.
 13. Colectați biletul.
  13
  Colectați biletul. După efectuarea plății, biletul dvs. este trimis la ID-ul dvs. de e-mail. Nu este nevoie să faceți o imprimare a biletului. Dacă aveți un telefon inteligent și puteți accesa e-mailurile pe acesta, puteți să arătați acest e-bilet la aeroport.
 14. Verificați din nou detaliile și cerințele zborului.
  14
  Verificați din nou detaliile și cerințele zborului. După confirmarea rezervării, verificați detaliile zborului de pe bilet. De asemenea, trebuie să verificați alte lucruri, cum ar fi câte ore înainte de ora plecării, trebuie să fiți la aeroport și dacă există restricții cu privire la lucrurile pe care le puteți purta cu dvs.