Cum să nu coaceți pâine de frământat

Pentru noul brutar de pâine, cel care nu a învățat să se simtă bine pâine de drojdie frământată, următoarea rețetă arată pâini delicioase de pâine fără frământare. Este o rețetă dovedită, una făcută de mai multe ori, și adaptată din cartea de bucate de 15 minute de la cartea de bucate a lui Rhonda Barfield. Un alt bonus este că această rețetă face pâinea rapidă!

Paşi

  1. Spray două tigăi de prăjituri cu pulverizator de gătit cu nonstick.
    1
    Spray două tigăi de prăjituri cu pulverizator de gătit cu nonstick.
  2. Adăugați apă fierbinte, de la robinet, la o cană de măsurare Mix-and-Pour cu 8 cv.
    2
    Adăugați apă fierbinte, de la robinet, la o cană de măsurare Mix-and-Pour cu 8 cv.
  3. Se măsoară drojdia și se presară ușor peste apa fierbinte în cutia de măsurare.
    3
    Se măsoară drojdia și se presară ușor peste apa fierbinte în cutia de măsurare. Nu amestecați, ci lăsați-i în picioare în timpul pregătirii celorlalte ingrediente.
  4. Adăugați 4 cesti de făină, zahăr și sare într-un vas mare de amestecare.
    4
    Adăugați 4 cesti de făină, zahăr și sare într-un vas mare de amestecare.
  5. Se amestecă pentru combinarea ingredientelor uscate.
    5
    Se amestecă pentru combinarea ingredientelor uscate.
  6. Se amestecă drojdia.
    6
    Se amestecă drojdia. Până acum veți observa că drojdia a început să se uite spumoasă și miroase drojdie. Acest lucru este bun, după cum veți ști că drojdia este fericită și va merge să se pregătească pentru a face ca pâinea să se ridice. Dacă drojdia nu arată spumoasă sau nu miroase drojdie, începeți prin a adăuga apă la ceașcă mare de măsurare și stropi ușor drojdia de sus. Acest lucru nu ar trebui să fie cazul, dar pentru ca pâinea să se coace, drojdia trebuie să fie activată. Repetați procesul și așteptați amestecul să pară spumos.
  7. Se toarnă amestecul de drojdie și apă în amestecul de făină de făină.
    7
    Se toarnă amestecul de drojdie și apă în amestecul de făină de făină. Adăugați cele 3 căni de apă caldă și ulei de porumb. Amesteca bine. Aluatul trebuie să fie lipicios.
  8. Se adaugă restul de 1/2 la 1 cană de făină la drojdie, apă și amestec de făină.
    8
    Se adaugă restul de 1/2 la 1 cană de făină la drojdie, apă și amestec de făină. Făina suplimentară va ajuta la obținerea unui aluat moale.
  9. Întoarceți aluatul moale pe un contor curat.
    9
    Întoarceți aluatul moale pe un contor curat. Aluatul va fi oarecum ciudat.
  10. Utilizați un bolț de rulare din lemn (un bolț conic din lemn este minunat pentru această sarcină); o lingură de lemn sau mâinile pentru a lăsa aluatul timp de 1 minut.
    10
    Utilizați un bolț de rulare din lemn (un bolț conic din lemn este minunat pentru această sarcină); o lingură de lemn sau mâinile pentru a lăsa aluatul timp de 1 minut.
  11. Împărțiți aluatul pe jumătate cu un raclet de banc sau cuțit de bucătărie.
    11
    Împărțiți aluatul pe jumătate cu un raclet de banc sau cuțit de bucătărie.
  12. Adăugați mucegaiuri de aluat la două tigăi de pâine.
    12
    Adăugați mucegaiuri de aluat la două tigăi de pâine.
  13. Lăsați să se ridice timp de aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
    13
    Lăsați să se ridice timp de aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
  14. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F (177 ° C).
    14
    Preîncălziți cuptorul la 350 ° F (177 ° C).
  15. Coaceți painea timp de aproximativ 30 de minute sau până la maro auriu.
    15
    Coaceți painea timp de aproximativ 30 de minute sau până la maro auriu.
  16. Terminat.
    16
    Terminat.