Cum să scapi de buzele zbioase cu jeleu de petrol

Buzele uscate pot apărea datorită vremii uscate sau lipsei de hidratare. Multe balsamuri pentru buze nu hidratează suficient pentru a îmbunătăți simțul buzelor pe termen lung. Aplicarea de jeleu pe buzele tale poate să le înmoaie și să reducă senzația de slăbiciune.

Cap 1
Exfoliați buzele

 1. Îndepărtați pielea moartă înainte de a aplica vaselină.
  1
  Îndepărtați pielea moartă înainte de a aplica vaselină. Exfoliați-vă buzele. Puteți utiliza un scrub pentru buze pentru a face acest lucru. Practic, eliminați pielea care vă face buzele aspru și crăpate. Puteți utiliza un scrub pentru buze cumpărat de magazin sau puteți face propriile dvs.. Pentru a-ți face propriul scrub de buze, amestecați o lingură de zahăr brun cu suficientă miere sau ulei de măsline pentru ao face să rămână împreună. O dată pe săptămână (de două ori la maxim) frecați frecatul de buze, suficient de viguros pentru a slăbi pielea moartă. Lăsați-o să stea pentru un minut și apoi ștergeți-o cu o cârpă umedă.
 2. Utilizați o periuță de dinți pentru a vă exfolia buzele.
  2
  Utilizați o periuță de dinți pentru a vă exfolia buzele. Luați o periuță de dinți curată și periați partea plată a perilor înainte și înapoi pe buze, la fel cum ați peria dinții. [1] Faceți acest lucru timp de 30 de secunde pe fiecare buză și opriți dacă încep să doară. Buzele uscate sunt buzele uscate. "Păcatul" este pielea moartă. Trebuie să fie exfoliat. Clătiți peria și buzele cu apă. De asemenea, puteți folosi un prosop pentru a exfolia buzele.
 3. Se amestecă zahărul cu jeleu de petrol.
  3
  Se amestecă zahărul cu jeleu de petrol. Folosind molecule mici de zahăr cristalizat, puteți curăța ușor pielea uscată în jurul și pe buze. Aplicați ca un scrub facial și bucurați-vă de îndepărtarea imediată a oricărei piele moartă de pe buze. Aveți grijă să nu mâncați sau să înghițiți amestecul, deoarece jeleul de petrol nu este comestibil.

Cap 2
Aplicarea vaselinului

 1. Sângeți pe buzele voastre.
  1
  Sângeți pe buzele voastre. Veți observa că buzele dvs. se vor simți mai moi și vor arăta mai bine. Ați putea folosi un sfat Q sau degetul dvs. [2] Unele balsamuri pentru buze vă lasă buzele umede și moi temporar sau lasă un strat de produs pe buze, oferind iluzia că buzele sunt hidratate. Vaselina pătrunde în buze pentru a-i hidrata efectiv. Le lasă, de asemenea, o strălucire. [3] Aplicați aproximativ triplu valoarea unei aplicații normale. Buzele tale vor arăta și se vor simți grase, dar nu-l vor sufla. Nu ar trebui sa arate ca ai o pasta pe buze. Ar trebui să vă puteți freca buzele împreună confortabil. Lăsați acest lucru să stea pentru aproximativ 3-5 minute, până când pielea moartă este moale. Vaselina vă ajută să scăpați de buzele subțiri, atâta timp cât îl folosiți în mod constant! Acesta este un produs secundar din producția de petrol, ceea ce înseamnă că este foarte ieftin. Îți strânge buzele ca o barieră, fără a lăsa nimic în (inclusiv aer rece sau toxine de mediu).
 2. Lăsați gelatina pe buze peste noapte.
  2
  Lăsați gelatina pe buze peste noapte. În dimineața următoare, flaconul se va desprinde împreună cu jeleul de petrol. Continuați să vă hidrați și să aplicați balsam de buze pentru a împiedica uscarea din nou a buzelor. Tratamentul cu jeleu se recomandă să se facă de 3 ori pe săptămână în timpul iernii și o dată pe săptămână în vară (sau când este un sezon ploios). Buzele tale ar putea arăta mai roșie, deoarece jeleu de petrol poate reduce plasturile întunecate pe buze. [4] În funcție de modul în care dormiți, vă puteți trezi cu resturile cruste ale jeleului în jurul sau pe buzele voastre. Acest lucru poate fi îndepărtat cu ușurință prin umezirea unui prosop moale și frecare ușoară.

Cap 3
Făcând puțin buzele tale

 1. Bea multă apă.
  1
  Bea multă apă. Ar trebui să beți multă apă și să vă păstrați hidratat cât mai mult posibil. Uneori buzele crăpate sunt rezultatul unei diete proaste. Oamenii uită uneori cât de importantă este apă pentru organism. Buzele sunt adesea crăpate, crăpate, uscate și inestetice din cauza cât de puțin ne pasă de ele. Ca și restul pielii noastre, buzele necesită umiditate pentru a rămâne sănătoase și frumoase. De fapt, pentru că pielea de pe buzele noastre este atât de subțire, trebuie să le păstrăm hidratate chiar mai mult decât restul pielii. Cheia pentru buzele fine este hidratarea. Trebuie să beți multă apă sau alte lichide sănătoase pentru a vă menține pielea sănătoasă și chiar mai mult pentru buzele voastre.
 2. Purtați un balsam de buze în orice moment.
  2
  Purtați un balsam de buze în orice moment. Aplicați-l în mod regulat în plus față de utilizarea gelatinei din când în când. O regulă bună este de a aplica balsamul de buze o dată la 3 până la 4 ore sau cam așa ceva. Utilizarea în exces ar putea duce la buzele întunecate de pe buze. Balsam de buze cu ingrediente cum ar fi mentă, menta sau eucalipt pot fi utilizate și o varietate de mărci sunt disponibile la supermarketuri sau farmacii.
 3. Încercați uleiuri naturale.
  3
  Încercați uleiuri naturale. Unii oameni sunt preocupați de consecințele asupra mediului și sănătății care implică utilizarea în mod constant a jeleului de petrol. Un înlocuitor ar putea fi uleiurile naturale. Uleiul de cocos este o mare opțiune. Este bine pentru păr, piele și buze prea. Pur și simplu aplicați-o așa cum ați fi aplicat jeleul. Uleiul de măsline poate funcționa prea. Linia de terapie pentru buze cu vaselină ar putea fi un înlocuitor pentru orice produse de buze pe care le utilizați deja. Are și o mică gamă de culori.
 4. Evitați să faceți lucruri care vă vor face să se usuce.
  4
  Evitați să faceți lucruri care vă vor face să se usuce. Nu-ți linge buzele. Saliva le va usca si le va prinde. Nu atingeți prea mult buzele cu mâinile. Mișcarea buzelor poate duce și la uscăciune și buze inflamate. Aplicarea de protecție solară la buzele tale este o idee bună să le protejezi în timpul verii de razele soarelui. [5]