Cum să faci o infracțiune redusă la un delict

În dreptul penal, cele mai multe infracțiuni sunt fie infracțiuni, fie contravenții. O infracțiune este o infracțiune gravă care poartă o pedeapsă de un an sau mai mult în închisoare, în timp ce o contravenție poartă, de obicei, o pedeapsă maximă de până la un an de închisoare. Dacă ați fost acuzat de o infracțiune, ați putea să o reduceți la un delict prin negocierea acordului. Dacă ați fost deja condamnat pentru o infracțiune, puteți obține o reducere la un delict în anumite situații prin intermediul unei petiții adresate instanței de judecată pentru a modifica taxa pe care o înregistrați.

Cap 1
Pleacă să negociezi o infracțiune cu un delict

 1. Cauta un avocat.
  1
  Cauta un avocat. Aveți dreptul de a vă reprezenta un avocat în majoritatea procedurilor penale, chiar dacă nu vă puteți permite să vă angajați unul singur. [2] Avocații de apărare penală și apărătorii publici vor avea experiență în negocierile cu privire la motive și vor avea, cel mai probabil, o relație de muncă existentă cu judecătorul și procurorul.
 2. Pledați nevinovat.
  2
  Pledați nevinovat. Prima dvs. apariție în instanță este, de obicei, recuzarea, la care vi se va cere să introduceți o cerere. Prin introducerea unei cereri "nevinovate", solicitați urmăririi penale să vă dovedească vinovăția în instanță. Pentru a evita procesele și pentru că închisorile și tribunalele sunt supraîncărcate, procurorul va încerca, probabil, să negocieze un acord în baza căruia veți pleca de la vinovăție în schimbul unui compromis [3]. Aproximativ 90% din cauzele penale se încheie printr-o înțelegere. [4] Dacă nu acceptați o înțelegere de pledoarie și sunteți găsit vinovat la proces, este posibil să vă confruntați cu o pedeapsă mult mai severă decât ceea ce ați fi putut accepta în baza acordului de pledoarie.
 3. Lăsați etapele următoare să se desfășoare.
  3
  Lăsați etapele următoare să se desfășoare. Procuratura și avocatul dvs. vor continua să lucreze la acest caz, culegerea probelor și lucrul la un plan pentru proces. Puteți avea discuții în orice moment în timpul următoarelor etape. Dacă procurorul descoperă că cazul tău va fi greu de dovedit, poți obține o înțelegere mai bună, inclusiv să ai o acuzație de vătămare împotriva ta, redusă la un delict. Cu toate acestea, dacă dovezile împotriva voastră sunt puternice, procurorul nu poate oferi o înțelegere. Următoarele etape ale cazului includ: Discovery: Ambele părți colectează și schimbă informații în timp ce asamblează dovezi și martori pentru proces. [6] Propuneri scrise solicitând instanței să rezolve un dezacord cu privire la lege sau să instruiască părțile să facă ceva [7]. Rezultatul unei mișcări poate afecta negocierea acordului. De exemplu, o moțiune reușită de a exclude dovezi importante din cauza procuraturii poate convinge un procuror să ofere un acord favorabil. Ședința preliminară: Procurorul arată instanței că statul are suficiente dovezi și martori pentru a justifica judecarea cauzei. Apărarea poate încerca să împiedice utilizarea dovezilor în proces prin argumentarea motivului pentru care ar trebui exclusă. Trial: Ambele părți se rotesc, argumentând că sunteți vinovat sau nevinovat. La final, cu excepția cazului în care renunți la dreptul la un proces prin juriu, juriul va delibera și va decide asupra unui verdict. Încă poți să faci negocieri în timpul pauzelor în timpul procesului și în timpul deliberărilor juriului.
 4. Analizați punctele tari și punctele slabe ale cazului dvs.
  4
  Analizați punctele tari și punctele slabe ale cazului dvs. Avocatul dvs. va analiza elementele cauzei pe care procurorul va trebui să le dovedească, precum și cât de greu va fi pentru procuror să le dovedească. Înainte ca avocatul dvs. să intre în discuții, trebuie să aibă o idee bună despre ce fel de dovezi va putea să folosească procuratura pentru a dovedi fiecare detaliu necesar pentru a vă condamna și ce detalii vor fi greu de dovedit.
 5. Negociați cu procuratura.
  5
  Negociați cu procuratura. Avocatul dvs. să contacteze procurorul pentru a încerca să negocieze o înțelegere. Avocatul ar trebui să fie pregătit să argumenteze punctele forte și punctele slabe ale cazului dvs. și să reamintească procurorului deficiențele în cazul statului împotriva dumneavoastră. Procurorul va încerca să-ți convingă avocatul să te convingă să accepți acuzația și pedeapsa maximă, în timp ce avocatul tău va argumenta că procurorul este slab. Acceptarea unui delict în loc de o crimă este adesea un bun mijloc pentru ambele părți. Luați în considerare acest lucru ipotetic: Don este acuzat de încercarea de a ucide, o crimă, ca urmare a unei lupte între Don și Vic. Există un singur martor, Walt, care a spus că Don a încercat să-l omoare pe Vic în timpul luptei. În timpul descoperirii, avocatul lui Don constată că Walt la urât pe Don. Avocatul lui Don îi spune procurorului că, probabil, Walt și-a înfrumusețat mărturia pentru a-l face pe Don să facă mai multe necazuri. Procurorul își dă seama că Walt nu poate fi un bun martor și oferă să renunțe la tentativa de crimă dacă Don se va pleda vinovat la baterie, ceea ce este doar un delict.

Cap 2
Cererea de a reduce o violă la un delict

 1. Verificați dacă reducerea încărcării este disponibilă în starea dvs.
  1
  Verificați dacă reducerea încărcării este disponibilă în starea dvs. Unele state oferă opțiunea de a cere unei instanțe să reducă o taxă de la o infracțiune la un delict după ce ați executat sentința. Există numeroase motive pentru a solicita o reducere a taxei, inclusiv posibilitatea de a obține o licență profesională, păstrarea dreptului de a servi în juriu, restabilirea dreptului dvs. de a deține o armă de foc și de a nega că a fost condamnat vreodată de o infracțiune la completarea unui loc de muncă, a unei locuințe sau a unei cereri de împrumut. [8] Dacă nu sunteți sigur dacă statul dvs. oferă reducerea taxelor, căutați online sau contactați biroul grefierului, un avocat sau un bibliotecar la o bibliotecă de legi.
 2. Obțineți documentele necesare.
  2
  Obțineți documentele necesare. Întrebați grefierului ce formulare trebuie să depuneți pentru a solicita instanței să reducă o infracțiune la un delict. Instanța poate avea formulare pre-tipărite disponibile pentru utilizare. Vi se va cere să introduceți informațiile dvs. personale, precum și informații despre caz, pedeapsa pe care ați primit-o și motivul pentru care ați redus taxa.
 3. Respectați cerințele de încărcare.
  3
  Respectați cerințele de încărcare. În general, statele cer ca infracțiunea pe care o cauți să fie redusă să nu fie o infracțiune deosebit de gravă. Verificați cerințele statului, care ar trebui să figureze printre instrucțiunile formularului solicitat de grefier. De exemplu, în California, puteți obține doar o infracțiune redusă dacă infracțiunea a fost "un wobbler". Un "wobbler" este o crimă pe care procuratura o poate alege să fie acuzată fie ca fiind o crimă, fie ca o infracțiune, cum ar fi spargerea sau asaltul cu o armă mortală. În Indiana, acuzația trebuie să fi fost o crimă "clasa D" și nu a fost legată de o crimă violentă sau sexuală [10].
 4. Faceți cunoștință cu alte cerințe.
  4
  Faceți cunoștință cu alte cerințe. În plus față de anumite cerințe legate de natura infracțiunii în sine, diferite state impun cerințe suplimentare care trebuie îndeplinite pentru a cere instanței să reducă infracțiunea la un delict. Aceste cerințe trebuie enumerate pe formulare. În California, nu sunteți eligibil dacă ați slujit în închisoare. Sunteți în continuare eligibil dacă ați fost acordat de probațiune sau ați servit doar timp în închisoarea județului. [11] în Indiana, trebuie să așteptați trei ani de la terminarea sentinței înainte de a vă înscrie. De asemenea, nu trebuie să fiți un delincvent sexual sau violent, să aveți alte condamnări sau să aveți orice acuzații penale în curs. [12]
 5. Trimiteți documentele.
  5
  Trimiteți documentele. Faceți mai multe copii ale documentelor dvs. și luați-le la grefier. Funcționarul vă va ștampila documentele, va insera originalele și va returna copii. Veți fi obligat să plătiți o taxă de înregistrare. Taxa poate fi fie pentru o petiție, fie pentru o moțiune, în funcție de modul în care instanța dvs. se ocupă de aceste solicitări. Dacă nu vă puteți permite să plătiți taxa, adresați-vă grefierului pentru informații despre cum să solicitați o scutire de taxe.
 6. Serviți procurorul.
  6
  Serviți procurorul. Dacă biroul grefierului nu servește în mod obișnuit pe procuror în numele solicitanților, va trebui să faceți o notificare oficială a cererii dvs. la parchetul de pe lângă procuror. Nu puteți servi singur procurorului. Aranjați un server de proces, departamentul șerifului sau orice persoană cu vârsta de peste 18 ani și care nu este implicată în procesarea documentelor la procuratură. Serverul trebuie să completeze și să semneze un "Proof of Service" sau "Affidavit of Service". Acest formular trebuie să fie disponibil de la biroul de grefieri. Odată ce serverul completează formularul, duceți formularul la biroul funcționarului pentru depunere.
 7. Participați la audiere.
  7
  Participați la audiere. Funcționarul vă va comunica data de audiere prin poștă. La data stabilită pentru audiere, îmbrăcați cu profesionalism, ajungeți în instanță devreme și așteptați ca cazul dvs. să fie chemat. Judecătorul vă va pune întrebările pe care le are asupra cererii dvs. și dați procurorului posibilitatea de a se opune cererii dumneavoastră. Fiți pregătiți să vă explicați modul în care v-ați transformat viața în jur și de ce doriți să eliminați condamnarea delincvenței din înregistrarea dvs. De exemplu, explicați judecătorului că nu mai faceți abuz de droguri sau alcool sau dacă sunteți implicat (ă) în bande, dacă acestea sunt luate în considerare pentru convingerea dvs. Judecătorul va dori să vadă că ați reușit să nu mai aveți probleme și că nu este posibil să faceți altă crimă. Dacă cererea dvs. este acordată, judecătorul va ordona modificarea cazierului dvs. penală pentru a reduce inculpatul pentru o delict.