Cum să coaceți un tort de burete

Această rețetă de tort de burete este foarte dificil de a obține greșeli și foarte adaptabil. Folosind un amestec de bază de esențe de dulap este minunat pentru orice ocazie - ziua de naștere, Crăciunul sau doar o ceașcă de ceai. Divertisment excelent pentru copii într-o zi ploioasă, deoarece nu necesită prea mult efort și este uimitor de ușor și satisfăcător. Cea mai bună parte a acestei rețete este adaptabilitatea acesteia. Poate fi orice formă sau dimensiune, aromă sau formă - există doar o regulă simplă: există un raport 1: 2 la ouă / ingredient.

Paşi

 1. Îndepărtați împreună zahărul și margarina / untul cu ajutorul unui butuc electric, până când este moale și cremoasă.
  1
  Îndepărtați împreună zahărul și margarina / untul cu ajutorul unui butuc electric, până când este moale și cremoasă.
 2. La amestecul de unt și zahăr adăugați toate celelalte ingrediente (făină sită și praf de copt)
  2
  La amestecul de unt și zahăr adăugați toate celelalte ingrediente (făină sită și praf de copt)
 3. Reîmprospătați amestecul din nou, până când se va întâlni împreună, formând un aluat cremos gros.
  3
  Reîmprospătați amestecul din nou, până când se va întâlni împreună, formând un aluat cremos gros. Dacă amestecul dvs. nu se desprinde ușor de pe spatele unei lingurițe - adăugați câteva picături de lapte sau apă pentru al slăbi până la o consistență groasă, dar care se poate scurge.
 4. Se toarnă amestecul într-un recipient de tip sandwich pre-căptușit.
  4
  Se toarnă amestecul într-un recipient de tip sandwich pre-căptușit. Ridicați vârful aproximativ
 5. Puneți tortul în mijlocul cuptorului la 170 ° C (marcaj de gaz 3 sau 325 fahrenheit) timp de 30-35 minute. - Nu deschideți cuptorul înainte de treizeci de minute.
  5
  Puneți tortul în mijlocul cuptorului la 170 ° C (marcaj de gaz 3 sau 325 fahrenheit) timp de 30-35 minute. - Nu deschideți cuptorul înainte de treizeci de minute.
 6. Dacă tortul este gata, ar trebui să apară la atingere dacă îl apăsați ușor pe vârf cu un deget.
  6
  Dacă tortul este gata, ar trebui să apară la atingere dacă îl apăsați ușor pe vârf cu un deget. Dacă nu, reveniți la cuptor timp de câteva minute, apoi verificați din nou.
 7. Luați tortul în afara cuptorului, așteptați câteva minute pentru a se răci.
  7
  Luați tortul în afara cuptorului, așteptați câteva minute pentru a se răci. Îndepărtați-vă cu atenție pentru ceea ce pe un rafturi de răcire până când este la fel de cool cum doriți.