Cum să fii o persoană transgenderă populară în liceu

Mulți oameni spun că este popular dacă ești transgender este imposibil. Într-adevăr, nu este. Totuși, acest articol vă poate învăța cum să faceți o mare cantitate de prieteni și să creați un flux pozitiv de prietenie, precum și să vă învăț cum să supraviețuiți.

Cap 1
Paşi

 1. Îndreptați-vă spatele și zâmbiți.
  1
  Îndreptați-vă spatele și zâmbiți. Stați în picioare și arătați-vă mândria în cine sunteți. Imaginați-vă dacă ați arătat fără cusur ... cum ar fi postura dvs.? Acum adoptați această poziție. De fiecare dată când te afli în spatele limbajului trupului fără sentimente în sală, îți reamintești cât de fabulos ești tu, și te întorci la plimbările tale minunate. E în regulă dacă nu te simți fabulos atrăgător. Păstrați-vă singuri și continuați să vă prefaceți că sunteți. În cele din urmă, veți crede. Poți să strălucești.
 2. Creșteți încrederea.
  2
  Creșteți încrederea. Există o șansă bună pe care ați învățat-o să fiți creativă și rapidă pentru a vă proteja de insultele pe care le-ați auzit deja. Utilizați această gândire rapidă și agilă și faceți o aparență calmă și sigură. Alții sunt atrași de oameni încrezători, amuzanți. Uită-te în jur - oamenii cei mai atrăgători nu sunt cu cei mai frumosi parteneri. Sunt cu cele amuzante și amabile. Funny este banii - folosiți umorul pentru a ajuta la dezamorsarea situațiilor tensionate și veți atrage oamenii.
 3. Căutați noi prieteni.
  3
  Căutați noi prieteni. Fii prietenos și plin de compasiune față de ceilalți și practică întâmplări de bunătate. Vizualizați fiecare persoană ca potențial nou prieten și reacționați la acestea în modul cel mai pozitiv. De obicei, atunci când tratați oamenii bine, ei vă vor trata bine.
 4. Recunoașteți că nu toată lumea va fi prietenul tău, și asta e în regulă.
  4
  Recunoașteți că nu toată lumea va fi prietenul tău, și asta e în regulă. Personalitatea voastră nu va "face clic" cu toată lumea, și aceasta este firească și nu o reflecție rea asupra dumneavoastră. Nu presupuneți că este pentru că sunteți transgender. Dacă nu termini cu tradiționalul "in-crowd", asta e în regulă. Clicul ăsta e greu de spart pentru oricine. Nu este nevoie să-l împingeți. Căutați alți oameni interesanți și distractivi și fiți populari în felul dvs. Unii oameni sunt ticăloși legitimi. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt rele și nu are nimic de-a face cu voi. Nu merită timpul tău.
 5. Întrebați întrebările oamenilor.
  5
  Întrebați întrebările oamenilor. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși, așa că întrebați-le să întrețină întrebări pentru a menține conversația care curge despre ceea ce le place. Arătați că sunteți interesat de ceea ce au de spus. După ce părăsiți o conversație, încercați să o înscrieți mental. "Așa că pisicile Iordanului sunt dentare și încearcă să o facă să nu muște înainte de ao introduce prietenei". În acest fel, este mai probabil să vă amintiți detaliile mai târziu, iar Iordania va fi mulțumită că vă amintiți.
 6. Bucură-te de ceea ce ai.
  6
  Bucură-te de ceea ce ai. Concentrați-vă pe fețe: fata dulce cu care ați vorbit astăzi, succesul dvs. în clasa spaniolă sau bunătatea tatălui dumneavoastră. Reflectarea pozitivelor vă poate ajuta să rămâneți pe linia de plutire în timpul negativelor.
 7. A se implica.
  7
  A se implica. Încercați să vă alăturați cluburilor, să faceți activități de voluntariat, să vă alăturați unei echipe sportive și / sau să vă alăturați unui grup LGBT +. Găsiți-vă interesele și căutați un grup centrat în jurul acestor interese. Acest lucru vă va ajuta să întâlniți oameni care împărtășesc talentele și pasiunile tale și puteți face noi prietenii minunate.

Cap 2
Fiți închis

 1. Nu vă supărați pentru că rămâneți în dulap.
  1
  Nu vă supărați pentru că rămâneți în dulap. Siguranța, acceptarea, etc. sunt motive întemeiate pentru a nu ieși, și nu sunteți obligat să educați pe nimeni. Sănătatea ta are mai întâi, și dacă asta înseamnă să nu menționezi că ești transgender, e în regulă.
 2. Amintiți-vă că nimeni nu vă analizează atât de atent cât vă analizați.
  2
  Amintiți-vă că nimeni nu vă analizează atât de atent cât vă analizați. Cei mai mulți școlare înalți sunt absorbiți în propria lor viață și drame, deci dacă nu vă împliniți perfect genul, ei nu vor observa și nu vor gândi prea mult.
 3. Recunoașteți că, chiar dacă oamenii observă ceva, este puțin probabil să comenteze acest lucru.
  3
  Recunoașteți că, chiar dacă oamenii observă ceva, este puțin probabil să comenteze acest lucru. Dacă sunteți o fată cu o voce puțin adâncă sau un tip scurt, politețea va împiedica majoritatea oamenilor să apese mai departe. Băieții se tachinează unul pe celălalt despre slăbiciunea percepută, aka feminitatea, și e posibil să fiți la sfârșitul primitiv dacă sunteți un trans. Poți să-l ridici din teatru ca pe o ticăloșie bună sau, dacă te deranjează, să iei teaserul deoparte în privat și să explici că e un fel de durere și ai vrea să se oprească.
 4. Acordați o atenție deosebită îngrijirii de sine.
  4
  Acordați o atenție deosebită îngrijirii de sine. S-ar putea să vă simțiți înghițit de îngrijorările pe care nu le treciți, sau înfundate cu disforie, când trebuie să te prefaci că ești o persoană pe care nu o faci. Acest lucru este dificil și va fi uneori stresant.

Cap 3
Afară

 1. Înconjurați-vă cu acceptarea oamenilor și dezvăluiți-le totul.
  1
  Înconjurați-vă cu acceptarea oamenilor și dezvăluiți-le totul. Ia-ți timp pentru a decide când să-i iei pe oameni în încrederea ta și, dacă te face mai confortabil, alege doar o singură persoană pentru a-ți divulga mai întâi secretele. Această persoană vă poate ajuta să deschideți calea de a fi sincer cu întregul grup și puteți să vă ajutați să faceți un pas spre înțelegerea dintre voi și aceștia.
 2. Fiți pregătiți să faceți niște explicații.
  2
  Fiți pregătiți să faceți niște explicații. Cei mai mulți elevi nu cunosc diferența dintre sex și sex, pentru că nimeni nu le-a învățat. Ar putea fi puțin ciudat la început, dar asta se întâmplă pentru că acest lucru este nou pentru ei, nu pentru că totul este greșit sau rău pentru tine. Educarea oamenilor poate fi obositoare. Vă ajută să veniți cu un "script" pe care să-l puteți răsturna oricând și să aveți un URL sau două site-uri web pe care să îi încurajați pe oameni să le viziteze pentru a afla mai multe.
 3. Căutați cele două reacții ale oamenilor, nu primul lor.
  3
  Căutați cele două reacții ale oamenilor, nu primul lor. Având în vedere ideile lor de răsturnare de gen poate fi puțin șocantă și ar putea reacționa mai puțin pozitiv decât ați sperat. Luați o respirație profundă și le acordați un pic de timp. Odată ce au avut puțin timp să proceseze, ei vor arăta culorile lor adevărate. Dacă își dau seama că au reacționat excesiv și-ți cer scuze, atunci înseamnă că ei te sprijină probabil și merită încrederea ta. Dacă a trecut o săptămână și încă nu te acceptă, probabil că nu se va întâmpla. Ei nu au puterea să te accepte.
 4. Nu-l luați personal dacă întâlniți niște bâlbâieri.
  4
  Nu-l luați personal dacă întâlniți niște bâlbâieri. Se întâmplă și este pierderea lor. Orice acțiune crudă sau rece nu este o reflecție asupra voastră. Din păcate, unii oameni nu vă vor plăti pentru că sunteți transsexuali. Amintiți-vă că uneori oamenii se sperie sau furios când văd pe cineva care este mai curajos decât ei. Acești oameni au, de obicei, unele probleme profunde, și nu sunt la fel de curajoși ca tine. În loc să vă învinovățești, să-i miluiască. Pur și simplu nu pot fi la fel de minunate ca tine.

Cap 4
Îngrijirea pentru tine

 1. Luați destule timp să vă relaxați.
  1
  Luați destule timp să vă relaxați. Sănătatea dvs. emoțională contează, petreceți astfel o mulțime de timp petrecută împreună cu oameni care vă fac fericiți și / sau angajați în hobby-uri care vă ajută să vă simțiți la pace.
 2. Amintiți-vă că nu aveți nevoie să umpleți povara perfecțiunii.
  2
  Amintiți-vă că nu aveți nevoie să umpleți povara perfecțiunii. Nu este corect să te aștepți să fii ambasador al poporului transgender, mai ales când nu ești atât de tânăr. Nimeni nu are dreptul la nimic de la tine. Orice efort educațional sau anti-discriminare din partea dvs. este alegerea dvs. și nu sunteți obligat. Verificați-vă pentru a vă asigura că nu vă țineți la standarde imposibile. Nu trebuie să vă așteptați să fiți în mod constant o zâmbitoare, vorbind enciclopedie Trans 101. Nu orice interacțiune trebuie să fie un moment educațional perfect. Dacă educați pe alții vă epuizează, atunci, prin toate mijloacele, faceți-vă o pauză. Spuneți cuvintele magice "Du-te căutați" și faceți ceva distractiv pentru o schimbare.
 3. Puneți-vă în medii transgender pozitive.
  3
  Puneți-vă în medii transgender pozitive. Citiți webcomics, cum ar fi The Princess and Rain, vizionați Orange este noul negru (dacă sunteți în regulă cu ratingul R), uitați-vă la munca artiștilor transgender și vă scufundați în povestiri transgender așa cum le-a spus oamenii transgender. Reprezentarea contează și poate ajuta cu adevărat să vezi oameni fictivi care sunt la fel ca tine. Nu căutați doar artiști profesioniști; o mulțime de amatori, de asemenea, locul de muncă merită.
 4. Fă prietenii LGBTQIA.
  4
  Fă prietenii LGBTQIA. Căutați prieteni transgender, dar și alți oameni LGB +. Este posibil să existe un club la școală, un grup de asistență locală sau un site web (de exemplu, Tumblr) unde puteți să vă întâlniți cu alții ca dumneavoastră. Ele vă pot înțelege într-un mod în care heterosexualii cisgender nu pot. Sprijinăți-vă reciproc și știți că nu sunteți singuri.