Cum să faci un spate în spate în baschet

Uneori s-ar putea să vă confruntați cu un fundaș dur în baschet, dar nu puteți scăpa de ele sau să le transmiteți? În cazul în care un crossover nu a funcționat, un spate din spate va face acest lucru. Acest lucru vă va învăța cum să desăvârșiți spatele.

Paşi

 1. Începeți cu echipamentul de baschet corespunzător.
  1
  Începeți cu echipamentul de baschet corespunzător. Pantofii și îmbrăcămintea pentru pantofi de sport vă vor ajuta să vă mișcați mai mult și vă veți ajuta să vă îndepliniți mai bine aceste abilități.
 2. Verificați de la care doriți să începeți să driblați.
  2
  Verificați de la care doriți să începeți să driblați. Dacă dribliți din mâna dreaptă, spatele din spatele driblingului din spate trebuie să meargă spre stânga. Dacă începeți cu un dribling de stânga, reveniți. Majoritatea oamenilor ar prefera să plece de la mâna dreaptă și să o arunce în spatele spre stânga.
 3. Începeți driblingul și pregătiți-vă pentru aruncarea din spate.
  3
  Începeți driblingul și pregătiți-vă pentru aruncarea din spate. Când faci spatele în spatele driblingului din spate nu contează cu adevărat, sau pe care pași. Doar asigurați-vă că știți când să faceți acest lucru și să vă pregătiți.
 4. Când mătureți mingea în spatele dvs., este o mișcare foarte rapidă, astfel încât să nu pară o purtătoare.
  4
  Când mătureți mingea în spatele dvs., este o mișcare foarte rapidă, astfel încât să nu pară o purtătoare. În scopul de a face nu arata mai mult ca o transporta, țineți mingea de partea sa și tot ceea ce faci este ținând mingea și rapid picătură-l înapoi pe partea stângă. Timpul potrivit pentru a face acest lucru este atunci când dribblezi, după ce mingea este răsucit și în momentul în care se întoarce în sus, atunci când țineți mingea mingea glisați-o ușor în spatele dvs. și o lăsați în stânga.
 5. Practicați împotriva coechipierilor și încercați-i într-un joc.
  5
  Practicați împotriva coechipierilor și încercați-i într-un joc.