Cum să furnizează o zi

Un den ar trebui să fie locul perfect pentru relaxare, dar ceea ce funcționează pentru vecinul tău poate să nu funcționeze pentru tine. Alegeți o schemă de culori și un stil de mobilier pe care îl veți găsi confortabil. Pe măsură ce aranjați mobilierul, gândiți-vă cum va fi folosit spațiul de către fiecare persoană din casă.

Cap 1
Furnizați un den

 1. Alegeți o schemă de culori.
  1
  Alegeți o schemă de culori. Este ziua ta, deci alege culori care te fac relaxat. Rețineți că zidurile întunecate fac ca o cameră să pară mai mică, ceea ce poate face o zi mică să se simtă îngrozită. Un den mare, pe de altă parte, ar putea beneficia de confortul vopselei de perete întunecat. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți, mergeți cu o culoare neutră pentru vopseaua de perete. Creamul, gri deschis sau maro deschis nu sunt capabile să lucreze cu majoritatea mobilierului. Dacă pereții sunt deja pictați și nu sunteți siguri cu ce culori merg, obțineți mobilier alb sau deschis. Puteți adăuga cu ușurință culoarea mai târziu cu perne și aruncări. Culorile luminoase, fluorescente sunt dure în ochi, în special roșii, portocale și galben. Chiar și într-o zi luminoasă și de mare energie, păstrați-le pe perne și aruncați covoare, nu pereți întregi și canapele.
 2. Împărțiți camera cu covoare.
  2
  Împărțiți camera cu covoare. Dacă aveți un plan mare, deschis, începeți prin a decide cum să îl împărțiți. O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a stabili un covor pentru fiecare zonă a denului. De exemplu, așezați un covor în care să înconjure canapelele și altul unde se va duce masa de joc. Carpetele groase, de pluș, fac din zi mai confortabilă și mai luxoasă.
 3. Alegeți un punct focal.
  3
  Alegeți un punct focal. Fiecare cameră sau zonă a unei camere ar trebui să aibă un punct focal pentru a proiecta în jur. Pentru o zi, acesta este de obicei un televizor sau un șemineu. Dacă nu aveți obiecte mari de acest gen, alegeți un perete și faceți-l separat cu o culoare diferită, perdele grele sau o mare artă de perete.
 4. Aranjați mobilierul în jurul punctului focal.
  4
  Aranjați mobilierul în jurul punctului focal. Aranjați scaunul astfel încât să se confrunte cu punctul focal, dar plasați-l într-un semicerc sau dreptunghi pentru a încuraja conversația. Canapele în formă de L funcționează excelent aici. Furnizați mese de cafea sau mese laterale la îndemâna fiecărui scaun.
 5. Adăugați locuri suplimentare.
  5
  Adăugați locuri suplimentare. Presupunând că există loc, păstrați câteva scaune confortabile sau o canapea mică aranjată departe de punctul focal, pentru persoanele care preferă activități solitare cum ar fi lectura.
 6. Adresați-vă altor nevoi.
  6
  Adresați-vă altor nevoi. Este posibil să aveți nevoie de un televizor, o bibliotecă sau o masă de jocuri, în funcție de ce folosiți pentru ziua respectivă. Pentru mai multă distracție, instalați un proiector cinematografic sau un minibar.
 7. Aranjați iluminatul.
  7
  Aranjați iluminatul. Așezați o lampă la fiecare zece picioare (3 metri) pe tot parcursul zilei sau lângă orice scaune de citire. Mențineți încălzirea luminii aeriene și luați în considerare instalarea unui întrerupător dimmer. Ansamblul de lumini puternice ucide orice senzatie de confort.
 8. Finish cu decor suplimentar.
  8
  Finish cu decor suplimentar. Pentru a adăuga mai multă culoare și confort în cameră, adăugați perne și obiecte decorative. Borcane de sticlă decorative, lumanari și flori sunt toate moduri bune de a adăuga culoarea. Pentru un aspect mai auster, mergeți cu un număr mic de obiecte, toate în aceeași umbre. Decoreaza si peretii. Perdelele, picturile sau fotografiile din perete adaugă caracterul camerei.

Cap 2
Exemplu dens

 1. Furnizați o zi elegantă.
  1
  Furnizați o zi elegantă. Pentru un loc sofisticat de relaxare, utilizați tonuri de lemn bogate și calde. Aranjați o bibliotecă, o canapea din piele maro și o masă laterală din lemn de culoare închisă pe un covor gros de pluș. Instalați un comutator dimmer și un sistem de difuzoare excelent pentru un efect de film. Dacă rezultatul pare a fi întunecat sau aspru, închideți perdelele modelate de-a lungul unui perete sau adăugați un covor de culoare solidă în fața canapelei.
 2. Creați un confort modern.
  2
  Creați un confort modern. Chiar și o zi cu un design mai masculin are nevoie de puțină strălucire și ușurință. Păstrați covorul gros și canapeaua moale, dar adăugați o masă de masă de sticlă și de metal. Păstrați un minibar sub o masă laterală subțire, cu picioare înalte, și atârnați arta pereților din metal ca punct focal.
 3. Faceți un spațiu de locuit al familiei.
  3
  Faceți un spațiu de locuit al familiei. Poziționați suficiente locuri pentru întreaga familie, într-un cerc în jurul unui șemineu sau televizor. Includeți activități pentru toată lumea: jocuri, cărți, televiziune și muzică. Asigurați-un spațiu un pic mai cald, cu lumina-aruncă peste canapea, și un raft cu decorative knickknacks între cărți.