Cum să atragă hainele pe o figură de modă

Mulți oameni nu știu cum să atragă hainele corect pe un model. Fie le fac să se potrivească corpului, astfel încât să pară că modelul se născuse purtându-le, uită de legile gravitației și face ceva care ar trebui să se învârtă sau să cadă în aer sau să plutească în mijlocul aerului. Dar un lucru rău de făcut este ca modelul să semene cu propriul corp, făcându-l prea gras, osos, scurt sau înalt. Iată câteva modalități de a desena haine pe o figură de modă.

Paşi

 1. Uita-te la alte desene de design de la designeri online on-line.
  1
  Uita-te la alte desene de design de la designeri online on-line. Observați cum corpul este înalt, nerealist subțire, are o piele suplă, o talie lungă și are curbe perfecte. Nu așa arată oamenii reali. Este doar pentru a face design mai ușor de imaginat pe un model.
 2. Deseneaz-o.
  2
  Deseneaz-o. Puteți să-l atrageți în orice poziție pe care o doriți, indiferent de potrivirea personalității hainei.
 3. Desenați hainele.
  3
  Desenați hainele. Amintiți-vă să faceți acest lucru realist! Dacă este o cămașă care nu se potrivește, trageți-o agățată de partea mai largă de deasupra ei. Dacă va exploda, ca o rochie de șiret sau de blugi, nu-l face să plutească. Trageți-o astfel încât gravitatea să se aplice și creează o construcție sau o voliere.
 4. Când vine vorba de blugi, trebuie să-ți amintești cât de gros este un material bun jean.
  4
  Când vine vorba de blugi, trebuie să-ți amintești cât de gros este un material bun jean. Atunci când desenați pantaloni scurți de jean, amintiți-vă să-i faceți să iasă puțin din corp. În caz contrar, în viața reală, va fi o grăsime din coapse care se aruncă de pe ele! Acum trebuie să vă amintiți mai ales grosimea lucrurilor dacă proiectați ceva care se rostogoleste. Știi, ca și cum ți-ai pune picioarele în apă, dar poți purta pantaloni lungi? Da, atunci când desenați, ar trebui să fie mai gros în cazul în care se rostogolesc decât restul de îmbrăcăminte.
 5. Ai grija!
  5
  Ai grija! Multe dintre cele mai grave greșeli se fac desenate ceva simplu. Ca o bandă, manșon, gât V, sau chiar să tragi un braț! Niciodată nu vrei să-l faci prea mult sau mai scurt, să te învârți de la curs, să expui ceva ce nu ar trebui să fie expus sau să uiți să adaugi un detaliu important. Dacă intenționați să vindeți acest design, ar trebui să aibă sens sau altfel profesioniștii nu o vor lua. Vor să fie aproape perfect!