Cum să a cumpăra un apartament fără bani în jos

Cumpărarea unui apartament sau a oricărei alte proprietăți necesită deseori o plată considerabilă în avans, ceea ce poate face foarte dificil pentru cumpărătorii pentru prima dată să intre pe scara proprietății. Există o serie de modalități de a încerca să vă asigurați o proprietate fără bani, inclusiv negocierea unui preț de achiziție mai mare în schimbul unui depozit și obținerea unui împrumut separat pentru a efectua plata în avans. Gândiți-vă cu atenție la cea mai bună afacere pentru dvs., deoarece costul global al unei tranzacții fără bani este adesea mai mare decât o afacere standard.

Cap 1
Găsirea nici un ban în jos oferte de proprietate

 1. Negociați o plată scăzută.
  1
  Negociați o plată scăzută. În cazul oricărei tranzacții imobiliare, plata în avans face parte din negocieri. Poziția dvs. de negociere va depinde de ratingul dvs. de credit și de situația dvs. financiară, dar există o șansă că veți putea negocia o plată inferioară în jos dacă puteți face un argument puternic. Ați putea să vă propuneți să plătiți un preț global mai ridicat pentru proprietate, dar să-l plătiți numai prin plăți ipotecare. S-ar putea să cereți să plătiți avansul în rate în primul an sau ca o singură plată, dar un an în ipotecă. [1] Gândiți-vă cu atenție la cea mai bună afacere pentru dvs. și aveți grijă să vă conectați la o rată a dobânzii ridicată în locul unei plăți în avans.
 2. Să presupunem existența unei ipoteci existente.
  2
  Să presupunem existența unei ipoteci existente. S-ar putea să negociați să-și asume o ipotecă existentă. Acest lucru implică asumarea responsabilităților pentru toate plățile restante, fără a fi necesară efectuarea unei plăți în avans. Acest tip de afacere este cunoscut sub numele de "contract" și implică cumpărătorul folosind finanțarea existentă a vânzătorului pentru tranzacție. Cumpărătorul va primi titlul la proprietate în schimbul preluării obligațiilor ipotecare. Va trebui să cercetați împrumutul existent pentru a vă asigura că nu există nicio clauză privind vânzarea, care ar împiedica un nou cumpărător să-și asume ipoteca. [2] Presupunând că o ipotecă ar putea fi o posibilitate în cazul în care vânzătorul nu poate efectua plățile ipotecare și dorește să evite blocarea pieței. [3]
 3. Investigați opțiunile de leasing-la-propriu.
  3
  Investigați opțiunile de leasing-la-propriu. Un aranjament de tip lease-to-own implică cumpărătorul care închiriază proprietatea de la vânzător pentru o anumită perioadă de timp, înainte de a cumpăra integral proprietatea. Prețul de achiziție va fi convenit ca parte a negocierilor inițiale, însă nu va trebui să faceți o plată în avans atunci când vă deplasați. [4] Aceste oferte permit cumpărătorului să locuiască în casă și să-și crească ratingul de credit și economiile înainte efectuând achiziția. Un contract de leasing-opțiune este similar, însă include doar o opțiune de cumpărare decât o obligație. Fiți conștient de faptul că aceste tranzacții ajung adesea să aibă un cost global mai mare decât un credit ipotecar tradițional și uneori sunt asociate cu împrumuturi ruinabile [5].
 4. Propune finanțarea vânzătorului.
  4
  Propune finanțarea vânzătorului. Finanțarea vânzătorului poate fi convenită uneori dacă vânzătorul deține acasă definitiv (nu are plăți ipotecare restante). Acest tip de tranzacție implică vânzătorul devenind titularul de ipotecă și cumpărătorul devenind deținătorul titlului. Cumpărătorul plătește ipotecare vânzătorului, deoarece a fost negociat. Un vânzător ar putea opta să facă acest lucru dacă are mai multe proprietăți. Este posibil să negociați o tranzacție fără bani cu vânzătorul în cazul în care doresc să amâne impozitul datorat pentru o plată în avans mare. Vânzătorul poate obține o rentabilitate mai bună a plăților de dobânzi de la dvs. decât de la plasarea banilor în bancă. [6]

Cap 2
Luând în considerare modalități alternative de a cumpăra o proprietate

 1. Schimb proprietăți.
  1
  Schimb proprietăți. Dacă dvs. și vânzătorul sunteți interesați de schimbul de proprietăți, ați putea să negociați o tranzacție fără plata în avans. Poate fi rar să găsiți un swap direct pentru proprietate și poate fi necesar să includeți niște bani în cazul în care valoarea bunurilor pe care le părăsiți este mai mică decât cea a proprietății pe care o cumpărați [7]. Schimbul de proprietate poate fi o modalitate de a amâna anumite taxe legate de câștigurile din vânzarea de bunuri [8].
 2. Utilizați active nemonetare.
  2
  Utilizați active nemonetare. Este posibil să fiți de acord cu o înțelegere cu vânzătorul pentru a utiliza activele nemonetare în loc să efectuați o plată în avans. Acest lucru va depinde în întregime de vânzător, dar există situații în care o astfel de înțelegere ar putea fi convenită. S-ar putea să fiți de acord să treceți mașina, sau un anumit mobilier, pentru a acoperi echivalentul unei plăți în avans. [9] Pentru unii oameni, o plată în numerar poate să nu fie cea mai valoroasă ofertă. Dacă valoarea lucrurilor pe care le faceți schimbul este mare, ar putea fi o afacere mai bună pentru vânzător decât să plătiți în numerar un cont bancar cu dobânzi reduse.
 3. Utilizați finanțare privată.
  3
  Utilizați finanțare privată. O modalitate obișnuită de a cumpăra o proprietate fără bani în jos este de a utiliza finanțarea privată. Este posibil să puteți împrumuta banii de la un prieten sau membru al familiei sau puteți obține un împrumut separat de la o instituție financiară. Dacă puteți obține un împrumut pentru a acoperi plata în avans, puteți cumpăra o proprietate fără bani, dar cu mai multă datorie de plătit. [10] Aceasta poate fi o opțiune bună dacă aveți un venit sigur în viitor pentru a plăti datorii. Adesea ratele dobânzilor și termenele de rambursare a împrumutului vor ajunge mai scumpe decât economisirea și efectuarea unei plăți în avans. Nu fiti ispititi intr-un imprumut cu dobanda mare pentru a acoperi o plata in avans, deoarece este posibil sa va platiti intr-o situatie financiara precara.

Cap 3
Utilizarea programelor de sprijin financiar guvernamental

 1. Solicitați un împrumut VA.
  1
  Solicitați un împrumut VA. Dacă sunteți eligibil, puteți solicita un împrumut de la Departamentul Afacerilor Veteranilor. Aceste împrumuturi garantează ipoteci de cumpărare și nu necesită o plată în avans de la cumpărător. Împrumutul vine de la un creditor privat, care este garantat de Departamentul Afacerilor Veteranilor. Va trebui să plătiți o taxă de finanțare, dar acest lucru este în general plasat în împrumut și nu este necesar în avans. Taxa variază, dar ar putea fi între 2,15% și 3,3%. [11] Pentru a vă califica, trebuie să aveți credit și venituri adecvate, precum și să obțineți un certificat de eligibilitate referitor la evidența dvs. militară. Pentru a fi eligibil pentru un împrumut VA, descărcarea de gestiune trebuie să fi fost onorabilă, în condiții onorabile sau generală. Dacă aveți o descărcare de gestiune diferită de cea onorabilă sau o descărcare de gestiune incorectă, este posibil să fiți supus unei revizuiri. Revizuirea va determina dacă vi se acordă împrumutul sau nu. Dacă ați fost dezonorat, nu vă calificați pentru acest împrumut. Puteți utiliza un împrumut VA pentru a achiziționa o proprietate cu până la patru unități de familie. Dacă cumpărați o proprietate cu mai multe unități, este posibil să aveți nevoie de un împrumut comercial. [12] Cerințele minime de serviciu activ variază, dar pot fi consultate aici: http:
  www.benefits.va.gov/homeloans/purchaseco_eligibility.asp
 2. Luați în considerare un împrumut federal de credit federal al Uniunii.
  2
  Luați în considerare un împrumut federal de credit federal al Uniunii. Federal Credit Union este cea mai mare uniune de credit în ceea ce privește activele și calitatea de membru și poate oferi împrumuturi de proprietate 100% membrilor care se califică. Eligibilitatea este limitată la membrii armatei, la unii civili angajați de militari și la cei care lucrează pentru Departamentul Apărării al SUA. Programul funcționează în mod similar cu împrumutul VA, dar taxa de finanțare este în general mai mică, la aproximativ 1,75%. [13] Nu este necesară o plată în avans, sunt disponibile clauze cu rată fixă ​​și nu este necesară asigurarea de credit ipotecar privat. Împrumuturile sunt disponibile până la 1.000.000 USD, în funcție de circumstanțe. [14]
 3. Investigați un împrumut USDA pentru dezvoltare rurală.
  3
  Investigați un împrumut USDA pentru dezvoltare rurală. Departamentul de Agricultura al SUA are un program de garantare a ipotecilor, care este foarte popular. În ciuda numelui, aceste împrumuturi pentru dezvoltare rurală nu se limitează la terenuri agricole, nu sunt toate rurale, dar sunt determinate geografic [15]. USDA are zone eligibile desemnate pe hărți online pe care le puteți naviga: http:
  eligibility.sc.egov.usda.gov/eligibility/welcomeAction.do. Căutați zona dvs. pe hărți și vedeți dacă există vreo posibilitate. Ipoteca vine de la o bancă, dar este garantată de USDA. Există o taxă inițială de garanție de 2%, dar aceasta poate fi inclusă în împrumut. Există o taxă anuală de garanție de 0,5% din soldul împrumutului [16].