Cum să vă bucurați de mâinile murdare

Pentru cei care sunt puțin sensibili sau reticenți în a se arunca într-un proiect murdar sau un loc murdar, există câteva modalități de a vă face să vă mâncați mai plăcute. Depășiți-vă reticența (sau inhibiția) de a avea murdăria sub unghiile dvs. și de a vă arunca într-un proiect distractiv cum ar fi grădinăritul.

Paşi

  1. Înțelegeți că nu există aproape nimic pe care să-l primiți pe mâini care să nu se desprindă, ci să vă dați seama că există unele substanțe pe care ați putea dori să le evitați, cum ar fi următoarele.
    1
    Înțelegeți că nu există aproape nimic pe care să-l primiți pe mâini care să nu se desprindă, ci să vă dați seama că există unele substanțe pe care ați putea dori să le evitați, cum ar fi următoarele. Cerneluri și pete de lemn. Acestea sunt foarte greu de îndepărtat, în special marcajele permanente, petele de ulei folosite pentru finisarea lemnului și câteva pete de fructe, cum ar fi sucul de afine sau de mure, evitați astfel dacă mâinile curate sunt importante în viitorul apropiat. Chiar și acestea vor dispărea și vor dispărea în timp. Solvenți și substanțe chimice. Acestea nu pot să vă murdărească, dar contactul cu acestea poate avea riscuri pentru sănătate. Substanțe ne-sanitare. Acest lucru poate include lucruri despre care credem că sunt spulberate într-o navă sau că au alt potențial de a provoca boli sau boli. În publicațiile de prim ajutor, de exemplu, este aproape universal recomandat ca un îngrijitor să nu intre în contact cu sângele victimei, din cauza riscurilor asociate cu transmiterea bolii.
  2. Pregătiți-vă înainte de a vă pune mâinile murdare.
    2
    Pregătiți-vă înainte de a vă pune mâinile murdare. Acest articol este destinat să lucreze în sol, de exemplu, care stabilește plante într-o grădină de flori, dar aplicațiile sale pot include, de asemenea, reparații mecanice în care veți obține grăsimi și uleiuri pe mâini. Dacă întâmpinați necesitatea de a vă scuti, mergeți la baie înainte de a începe să lucrați, aveți o gustare și o băutură înainte de a începe și planificați apelurile telefonice sau mesajele text, deoarece probabil că preferați să nu se ocupe de aceste dispozitive cu mâini murdare.
  3. Puneți o cârpă de pânză sau prosoape de hârtie la îndemână pentru a șterge cu ușurință excesul de murdărie de pe mâini, dacă este nevoie.
    3
    Puneți o cârpă de pânză sau prosoape de hârtie la îndemână pentru a șterge cu ușurință excesul de murdărie de pe mâini, dacă este nevoie. Dacă ai acces la o chiuvetă sau o salopetă din furtun în aer liber pentru curățarea rapidă, vei face ca solul să se clătească mai ușor pentru a asista la urgențe.
  4. Păstrați câteva săpunuri și apă în apropiere pentru o curățare mai amănunțită, dacă este necesar.
    4
    Păstrați câteva săpunuri și apă în apropiere pentru o curățare mai amănunțită, dacă este necesar. Pentru mâinile cu adevărat murdare, poate doriți să planificați să aveți o găleată de spălat care poate fi aruncată când ați terminat, deoarece curățarea unor mâini murdare într-o chiuvetă de baie va adăuga doar un alt loc de muncă (curățarea chiuvetei) la proiectul dvs.
  5. Alegeți o activitate pe care o bucurați pentru experiența mâinilor murdare.
    5
    Alegeți o activitate pe care o bucurați pentru experiența mâinilor murdare. Din nou, accentul se pune pe grădinărit, deoarece aceasta poate fi una dintre cele mai frecvente activități în care mâinile dvs. vor fi murdare, cu intenția de a pune în joc. Dacă sunteți un crescător de flori, găsiți o locație în curtea dvs, balconul apartamentului sau chiar o fereastră pentru a începe un proiect de îmbunătățire naturală, de exemplu, plantarea unor flori. Pentru cei care ar prefera să mănânce ceea ce produc, intenționează să planteze niște plante, legume sau plante cu fructe. Ardeii au beneficii ornamentale, precum și alimente, dar roșiile, castraveții sau alte plante pot fi cultivate în cantități utile într-un spațiu surprinzător de mic utilizând tehnici imaginative.
  6. Pregătiți-vă pentru experiența de a coborî și murdări.
    6
    Pregătiți-vă pentru experiența de a coborî și murdări. Alegeți niște cârpe vechi, cumpărați un șorț adecvat pentru grădinar și chiar purtați mănuși dacă aveți nevoie, astfel încât experiența să fie cât mai sanitară posibil.
  7. Începeți încet dacă aveți nevoie.
    7
    Începeți încet dacă aveți nevoie. Utilizați o parte din solul pe care îl aveți la dispoziție, indiferent dacă ați săpat unele din pajiștea dvs. sau ați cumpărat o combinație de plantare pregătită comercial. Pentru persoanele care nu cunosc textura și senzația de sol, acest lucru poate fi inconfortabil la început, așa că trebuie doar să vă familiarizați cu modul în care se simte. Puteți să o puneți imediat și să vă spălați mâinile după expunerea inițială, dar să încercați din nou până când veți depăși orice reticență sau reținere pe care trebuie să o rezolvați.
  8. Folosiți unelte cât mai mult posibil pentru a minimiza contactul cu solul.
    8
    Folosiți unelte cât mai mult posibil pentru a minimiza contactul cu solul. Sunt disponibile reductoare mici, furculițe și alte instrumente de umplere pentru a reduce cantitatea reală de contact cu solul necesară pentru realizarea cu succes a unui proiect de grădinărit.
  9. Fii persistent.
    9
    Fii persistent. Trebuie să vă decideți în cele din urmă că doriți să depășiți inhibiția mâinilor murdare și să dedicați timp și efort pentru atingerea acestui obiectiv.