Cum să prindeți xerneas și yveltal în pokémon x și y

Xerneas de tip Fairy și Yveltal de tip Dark / Flying sunt două puternice legendare Pokémon care servesc drept mascote pentru versiunea Pokémon X și Y. Dacă doriți să le obțineți, urmați un ghid pas cu pas pentru a face acest lucru.

Paşi

 1. Obțineți jocul care are legendarul pe care îl doriți.
  1
  Obțineți jocul care are legendarul pe care îl doriți. Ai Xerneas în Pokémon X și Yveltal în Pokémon Y.
 2. Treceți la punctul în care obțineți insigna psihică.
  2
  Treceți la punctul în care obțineți insigna psihică. Aduceți-o prin bătaia Gimnazului orașului Anistar.
 3. Du-te la Lumiose City.
  3
  Du-te la Lumiose City. Dacă aveți un Pokémon cu Fly, utilizați-l pentru a ajunge acolo rapid.
 4. Du-te la Lysandre Café, care este situat pe Vernal Avenue.
  4
  Du-te la Lysandre Café, care este situat pe Vernal Avenue. Veți găsi două bâlbâi de echipă care se ascund ca o chelneriță și o chelneriță acolo; bate-le și vor dezvălui parola pentru a intra în laboratoarele Lysandre. Introduceți Laboratoarele Lysandre vorbind la dulapul lângă chelneriță.
 5. Mergeți prin Laboratoarele Lysandre, care are puzzle-uri cu săgeți care vă trimit în direcții specifice și teleporteri, până când ajungeți la B3F.
  5
  Mergeți prin Laboratoarele Lysandre, care are puzzle-uri cu săgeți care vă trimit în direcții specifice și teleporteri, până când ajungeți la B3F. Luptați echipa de membru Flare acolo. După ce îl bați, va activa o armă situată în orașul Geosenge.
 6. Mergeți la Geosenge Town și intrați în sediul echipei Flare, situat la nord-vest de oraș.
  6
  Mergeți la Geosenge Town și intrați în sediul echipei Flare, situat la nord-vest de oraș. Înăuntru, vei lupta cu o grămadă de membri ai echipei Flare. După ce le bateți, veți elibera Xerneas / Yveltal. Mergeți la el pentru ao lupta. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_f1c9f58081')