Cum să vă curățați camera în mai puțin de treizeci de minute

Oh nu! E timpul să ne confruntăm cu cea mai mare dezordine din casă - camera ta. Sunteți printre sutele de oameni care au nevoie să vă curățeze camera? Apoi ați ajuns la locul potrivit!

Paşi

 1. Fa-ti patul.
  1
  Fa-ti patul. Aceasta este de obicei o sarcină destul de simplă, dar poate face ca o cameră să pară mult mai curată. Luați în considerare spălarea foilor dacă arata foarte murdar.
 2. Toate aceste haine murdare pot merge direct în hamper.
  2
  Toate aceste haine murdare pot merge direct în hamper. Strângeți toate hainele curate de pe pat, pentru a le împături mai târziu. Asigurați-vă că nu vă amestecați hainele curate și hainele murdare.
 3. Îmbrăcați hainele și puneți-le în vestiar.
  3
  Îmbrăcați hainele și puneți-le în vestiar. Faceți acest lucru frumos, astfel încât atunci când aveți nevoie de ele, nu trebuie să vă uitați peste tot.
 4. Luați toate grămada de lucruri aleatorii și puneți-le pe pat.
  4
  Luați toate grămada de lucruri aleatorii și puneți-le pe pat. Vom aborda acest lucru mai târziu. Puteți face acest lucru prin ridicarea primului lucru care vă prinde ochiul, apoi faceți-l din nou și din nou până când ați terminat.
 5. Dacă aveți ferestre, curățați-le.
  5
  Dacă aveți ferestre, curățați-le. Puteți face acest lucru cu orice tip de curățător de ferestre, cum ar fi Windex. Este surprinzător cât de mult mai proaspăt acest lucru poate face un sentiment de cameră.
 6. Împușcă-te!
  6
  Împușcă-te! Ține minte mormanul de lucruri pe pat? Să clarificăm asta până acum. Dacă ceva în acea grămadă este spart, aruncați-l. Dacă există resturi de mâncare, aruncați-o departe. Dacă există lucruri pe care nu le doriți, dar acestea sunt valoroase, dați-le la caritate sau la un frate / soră.
 7. Scoateți-vă camera.
  7
  Scoateți-vă camera. Acest lucru va elimina praful, împachetările și alte lucruri care sunt prea mici și obositoare pentru a le ridica și arunca.
 8. Acum că am curățat totul, să atacăm sub.
  8
  Acum că am curățat totul, să atacăm sub. Verificați sub patul dvs. și este mai mult decât probabil că veți găsi jucării pierdute de mult timp, hrana dezgustătoare și, probabil, lucruri pe care nici măcar nu ați știut că ați existat. Urmați aceiași pași din pasul # 6 pentru a finaliza această etapă.
 9. Verificați dublu.
  9
  Verificați dublu. E ceva ce am ratat? E ceva ce am uitat să-ți spunem? Dacă există, adăugați la acest articol! Va ajuta pe toți ceilalți oameni în această lume minunată!
 10. Terminat.
  10
  Terminat. În viitor, încercați să vă păstrați camera curată.