Cum să ocolească un bloc sonicwall

Deci te-ai plictisit in timpul liber in scoala si vrei sa navighezi pe Facebook. Cu toate acestea, de îndată ce introduceți adresa, sunteți întâmpinați de mesajul de blocare SonicWall. S-ar putea să credeți că zilele dvs. de navigare pe Internet s-au terminat, dar există câteva moduri în jurul acestuia. Dacă administratorul rețelei dvs. nu a plătit pentru funcțiile actualizate, primele două metode ale acestui articol pot funcționa și sunt foarte rapide. Pentru o modalitate extrem de fiabilă de ocolire a celor mai multe blocuri, verificați Browser-ul Tor.

Cap 1
Încercarea site-urilor securizate

 1. Vizitați site-ul blocat.
  1
  Vizitați site-ul blocat. Ar trebui să vedeți normal Acest site este blocat de mesajul SonicWALL Filter Filter. Încearcă această metodă înainte de a încerca mai multe persoane implicate. Nu este la fel de probabil să funcționeze dacă aveți un administrator de rețea competent, dar dacă funcționează, este de departe cea mai ușoară metodă.
 2. Adăugați un s la sfîrșitul http pe adresa site-ului.
  2
  Adăugați un s la sfîrșitul http pe adresa site-ului. În bara de adrese, schimbați adresa de la http:
  www.example.com la https
 3. Încercați să încărcați site-ul.
  3
  Încercați să încărcați site-ul. Dacă Sonicwall a rămas la setările implicite, este posibil să accesați site-ul dorit prin această metodă.

Cap 2
Folosind google translate

 1. Accesați pagina Traducător Google.
  1
  Accesați pagina Traducător Google. Vizitați translate.google.com. Dacă Traducerea Google este blocată, încercați un alt serviciu de traducere, cum ar fi Babelfish.
 2. Copiați și inserați adresa blocată în caseta din stânga.
  2
  Copiați și inserați adresa blocată în caseta din stânga.
 3. Selectați "Engleză" (sau limba preferată) deasupra casetei din dreapta.
  3
  Selectați "Engleză" (sau limba preferată) deasupra casetei din dreapta. Asigurați-vă că limba din caseta din stânga nu este setată la aceeași limbă sau veți primi o eroare.
 4. Faceți clic pe "Traduceți".
  4
  Faceți clic pe "Traduceți". Site-ul se va încărca într-o fereastră Google Translate. Nu veți putea să vă conectați la site-uri sigure utilizând această metodă. Serviciile de traducere pot fi blocate.

Cap 3
Utilizarea tor pentru a vă ascunde traficul

 1. Colectați-vă materialele.
  1
  Colectați-vă materialele. Veți avea nevoie de o unitate USB de 1 GB și de computerul de acasă. Descărcarea și instalarea Browser-ului Tor ar putea să nu fie posibilă pe un computer blocat de Sonicwall, deci probabil că va trebui să îl faceți acasă și apoi să aduceți unitatea USB pe computerul blocat.
 2. Vizitați site-ul Tor Project pe calculatorul de acasă.
  2
  Vizitați site-ul Tor Project pe calculatorul de acasă. Vizitați torproject.org. Tor este un protocol de criptare care maschează întregul trafic din rețea atunci când utilizează browserul Tor. Acest lucru face dificilă, dacă nu chiar imposibilă, ca Sonicwall să detecteze site-urile pe care le vizitați. Aceasta este cea mai sigură cale de a ocoli Sonicwall.
 3. Descărcați programul de instalare Tor Browser.
  3
  Descărcați programul de instalare Tor Browser. Browser-ul Tor este un browser modificat Firefox care se conectează direct la rețeaua Tor. Asigurați-vă că descărcați versiunea corectă pentru computerul pe care îl veți folosi pe Tor.
 4. Introduceți unitatea USB în computer.
  4
  Introduceți unitatea USB în computer. Formați-l dacă este necesar, astfel încât să existe suficient spațiu pentru browserul de pe unitate.
 5. Rulați programul de instalare.
  5
  Rulați programul de instalare. Selectați unitatea USB ca destinație pentru programul de instalare.
 6. Luați unitatea USB la computerul blocat.
  6
  Luați unitatea USB la computerul blocat. Introduceți unitatea USB și deschideți-o.
 7. Porniți browserul Tor din unitatea USB.
  7
  Porniți browserul Tor din unitatea USB. O fereastră Firefox ar trebui să se deschidă cu mesajul "Felicitări! Acest browser este configurat să utilizeze Tor".
 8. Vizitați site-urile care sunt în mod obișnuit blocate folosind Browser-ul Tor.
  8
  Vizitați site-urile care sunt în mod obișnuit blocate folosind Browser-ul Tor. Asigurați-vă că vizitați site-urile utilizând doar browser-ul Tor. Browser-ul Tor nu afectează conexiunile de internet ale altor programe de pe computer. În timp ce datele din rețeaua Tor sunt criptate, nu pot cripta datele care părăsesc rețeaua Tor. Aceasta înseamnă că toate tranzacțiile sigure pe care trebuie să le faceți sunt la fel de vulnerabile ca și cele de pe internet obișnuit. Oferiți numai informații personale site-urilor cu SSL activat. Veți vedea https:
  în loc de http:
  și câmpul adresei dvs. de browser va afișa o blocare de securitate.

Cap 4
Utilizarea remote desktop

 1. Configurați desktopul de la distanță pe calculatorul de acasă.
  1
  Configurați desktopul de la distanță pe calculatorul de acasă. Un mod în jurul unui paravan de protecție este să vă conectați la computerul de acasă și să îl parcurgeți utilizând desktopul de la distanță. Acest lucru va necesita conectarea computerului la domiciliu și conectarea acestuia la internet înainte de ao folosi. Acest ghid vă va arăta cum să vă configurați spațiul de lucru la distanță.
 2. Conectați-vă la desktopul dvs. de la distanță prin browserul dvs.
  2
  Conectați-vă la desktopul dvs. de la distanță prin browserul dvs. Pentru a vă conecta la spațiul de lucru de la distanță, va trebui să utilizați un serviciu care vă permite să accesați calculatorul printr-un browser web sau printr-un program care nu trebuie instalat. Unele dintre cele mai bune opțiuni pentru aceasta sunt Desktopul la distanță Chrome și TeamViewer.
 3. Navigați la site-ul pe care doriți să-l accesați pe sistemul dvs. la distanță.
  3
  Navigați la site-ul pe care doriți să-l accesați pe sistemul dvs. la distanță. Odată ce v-ați conectat la computerul de la distanță, îl veți putea folosi ca și cum ați fi acolo. Aceasta include deschiderea browserului web și navigarea pe Internet ca de obicei. Veți utiliza conexiunea dvs. la internet acasă pentru a accesa site-urile, care vor trece peste blocul SonicWall.