Cum să completează umplutura de cartofi în aluat

Paranthas poate fi pregătit de oricine din lume. Cu toate acestea, o adevărată parantha, cu umplutură vegetală adecvată în ea, este o binecuvântare. cantitatea de umplutură este concentrată pentru a obține o parantă bună. Există persoane care ar umple umplutura în felul următor: a) Cantitate mică de umplutură de legume b) Mai multă cantitate de umplutură de legume c) Cantitatea de umplutură nu este corectă

Paşi

  1. Aplicați ulei pe palme.
    1
    Aplicați ulei pe palme. Trageți o parte din aluat.
  2. Împărțiți-vă în două părți.
    2
    Împărțiți-vă în două părți.
  3. Folosind palmele, faceți bile de pe el.
    3
    Folosind palmele, faceți bile de pe el.
  4. Puneți-l cu făină de grâu uscat.
    4
    Puneți-l cu făină de grâu uscat.
  5. Apăsați ușor cu degetele pentru a-l praf.
    5
    Apăsați ușor cu degetele pentru a-l praf.
  6. Măriți-l folosind degetele.
    6
    Măriți-l folosind degetele.
  7. Așezați o cantitate de umplutură de cartofi pe acest lucru.
    7
    Așezați o cantitate de umplutură de cartofi pe acest lucru.
  8. Începeți plierea de la un capăt al pattei.
    8
    Începeți plierea de la un capăt al pattei.
  9. Îndoiți-le în aluatul prezent lângă partea pliată.
    9
    Îndoiți-le în aluatul prezent lângă partea pliată.
  10. Repede din partea opusă acum pentru a face un plic al aluatului.
    10
    Repede din partea opusă acum pentru a face un plic al aluatului.
  11. Rabuiți ultimul colț al aluatului și îndepărtați orice umplutură suplimentară (acest lucru iese din aluat)
    11
    Rabuiți ultimul colț al aluatului și îndepărtați orice umplutură suplimentară (acest lucru iese din aluat)
  12. Împingeți-l din nou cu făină de grâu uscată. Apăsați-l ușor cu degetele pentru a-l praf.
    12
    Împingeți-l din nou cu făină de grâu uscată. Apăsați-l ușor cu degetele pentru a-l praf. Acest lucru ne-ar ajuta să rostogolit bine patty și să obțină parantha rotundă.
  13. Puneți-l pe o placă rulantă sau pe o placă de oțel mare.
    13
    Puneți-l pe o placă rulantă sau pe o placă de oțel mare.
  14. Apăsați-l ușor cu pinul de rulare.
    14
    Apăsați-l ușor cu pinul de rulare.
  15. Deplasați știftul de rulare cu ajutorul degetelor astfel încât bancul să înceapă să se rotească pe placă.
    15
    Deplasați știftul de rulare cu ajutorul degetelor astfel încât bancul să înceapă să se rotească pe placă.
  16. Se spală din nou cu făina de grâu.
    16
    Se spală din nou cu făina de grâu.
  17. Începeți acum o parantha plină.
    17
    Începeți acum o parantha plină.