Cum să fii un fluturaș într-o cascadă de majorete

Acest articol este pentru majorete să învețe cum să fie persoana "de sus" într-o cascadorie / piramidă. Acestea sunt lucrurile de bază pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă asigura că o cascadorie merge fără probleme.

Paşi

 1. Asigurați-vă că vă țineți propria greutate în fiecare cascadorie pe care o efectuați și depuneți eforturi pentru a vă ajunge în aer.
  1
  Asigurați-vă că vă țineți propria greutate în fiecare cascadorie pe care o efectuați și depuneți eforturi pentru a vă ajunge în aer. Pretindeți că bazele voastre sau persoanele care vă ridică nu vă ajută și că trebuie să vă împingeți, folosindu-vă doar puterea. Nu te baza pe ele să facă toată munca pentru tine.
 2. Strângeți fiecare mușchi din corpul dvs. odată ce vă aflați în aer.
  2
  Strângeți fiecare mușchi din corpul dvs. odată ce vă aflați în aer. Acest lucru te face să nu fie atât de greu în mâinile tale. Dacă vă pierdeți cu genunchii îndoiți, casca este mult mai greu de ținut pasul. Genunchii închiși, muschii stomacului, obrajii de la cap, stoarși ca și cum ai 20 de dolari acolo, și bărbia în sus, concentrându-te pe un loc în fața ta. Nu te uita la pământ.
 3. Aveți încredere în bazele dvs. pentru a vă prinde în cazul în care cascadorul se destramă.
  3
  Aveți încredere în bazele dvs. pentru a vă prinde în cazul în care cascadorul se destramă. Aceasta este una dintre principalele lor slujbe. Cascadorul va funcționa fără probleme dacă toată lumea se întâlnește și se încrede reciproc. Dacă începeți să cădeți, continuați să stoarceți și să vă mențineți brațele, să nu ajungeți niciodată să vă prindeți atunci când cădeți.
 4. Aproape fiecare cascadorie are componente diferite pe care va trebui să le învățați.
  4
  Aproape fiecare cascadorie are componente diferite pe care va trebui să le învățați. Acestea sunt doar abilitățile de bază pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe să vă împiedicați și totul va merge mai bine.