Cum să construiește un teren de bocce

Bocce Ball este un joc vechi de gazon din Italia, jucat în mod tradițional pe o suprafață plană acoperită cu nisip sau iarbă scurtă și cuprinsă într-o margine de lemn. Bocce se joacă prin aruncarea unor bile de dimensiuni diferite în jurul curții și calcularea punctelor pe baza pozițiilor bilelor. Pentru a construi un teren de bocce, va trebui mai întâi să măsurați dimensiunile curții. Apoi puneți-vă marginea de lemn și umpleți-o cu un strat de bază de roci și un strat superior de nisip fin sau scoici de scoici de masă.

Cap 1
Cartografierea dimensiunilor curții

 1. Decideți cât de mare ar fi ca curtea dvs. să fie.
  1
  Decideți cât de mare ar fi ca curtea dvs. să fie. Un tribunal de bocce cu dimensiuni de regulament măsoară 13 ft la 91 ft (4 m la 28 m). [1] Cu excepția cazului în care intenționați să construiți o curte de bocce cu mărimea regulamentului, cu toate acestea, puteți construi instanța de orice dimensiune doriți. Ca regulă largă, raportul dintre lățime și lungime trebuie să fie între 1: 5 și 1: 7. Construiți o curte care să se potrivească cu dimensiunile curții dvs. (sau oriunde ați hotărî să construiți instanța). Dacă lucrați cu spațiu limitat, puteți construi un teren de bocce în spațiu cât mai mic de 5 ft până la 20 ft (1,5 m la 6 m). [2]
 2. Măsurați lungimea și lățimea curții.
  2
  Măsurați lungimea și lățimea curții. Folosind o bandă de măsurare, măsurați întreaga lungime și lățimea curții bocce pe terenul pe care intenționați să o construiți. Rețineți că va trebui să adăugați dimensiunile materialului de susținere (de exemplu, cadrul instanței) în măsurătorile totale ale lățimii și lungimii dvs. [3] Deci, dacă utilizați plăci de 4x4 ca cadru, va trebui să adăugați 8 cm (20 cm) măsurătorilor de lungime și lățime. De exemplu, dacă construiți o instanță de bocce cu dimensiuni de reglementare, va trebui să măsurați dimensiunile exterioare ale instanței pentru a fi de 13 ft 8 inci cu 91 ft 8 inchi (4.2 m cu 28 m).
 3. Conduceți în mize în colțurile curții.
  3
  Conduceți în mize în colțurile curții. Odată ce ați măsurat lungimea și lățimea curții, utilizați un ciocan pentru a conduce o miză în pământ la fiecare colț. [4] Acestea vor servi ca marcatori pentru a indica dimensiunea instanței și pentru a indica zona pe care o veți excava. Puteți achiziționa o mână de mânere din lemn sau plastic la magazinul dvs. local de hardware. Acestea ar trebui să fie relativ ieftine și nu trebuie să fie fabricate dintr-un material de înaltă calitate.

Cap 2
Crearea curții

 1. Scoateți zona curții.
  1
  Scoateți zona curții. Cea mai bună modalitate de a aplatiza și de a echilibra zona pentru curtea dvs. de bocce este prin săparea în jos în jur de 2 - 4 inci (5 - 10 cm) în sol. Acest lucru vă va permite să eliminați orice pietre sau aglomerări de sol care ar perturba suprafața terenului și vă va da o groapă pentru a pune straturile ulterioare ale curții. Curtea de bocce va trebui să fie construită pe un nivel zona, în caz contrar suprafața de joc va fi distorsionată. Dacă vă îngrijorați că instanța dvs. de bocce poate colecta precipitații în timpul lunilor umede, săpați mai puțin de 4 cm (10 cm).
 2. Instalați și legați marginea de lemn.
  2
  Instalați și legați marginea de lemn. Deși puteți folosi orice material din lemn care vă place pentru granițe, plăcile 4x4 tratate sub presiune funcționează bine. Așezați 4x4-urile de-a lungul marginilor excavării bocce, așezându-le la capăt. Folosind un nivel de carpenter, asigurați-vă că toate panourile sunt chiar cu solul. Apoi fixați fiecare placă de 4x4 pe plăcile adiacente utilizând vârfuri de 10 cm (25 cm). [6] Puteți achiziționa toate cherestea de care aveți nevoie la un magazin local de hardware. Planificați-vă înainte de a vă face vizita: dacă construiți o instanță de bocce de dimensiune normală și cumpărați panouri de 3 metri, veți avea nevoie de aproximativ 14 secțiuni de lemn.
 3. Așezați o bază de piatră spartă spălată.
  3
  Așezați o bază de piatră spartă spălată. Stratul de bază al curții dvs. de bocce ar trebui să fie făcut din piatră relativ mare și stabilă. Utilizați o lopată pentru a așeza un strat de piatră de 1 inch pe întregul teren al bocce. [7] Dacă ați săpat o suprafață de 4 inci (10 cm) adâncime, planificați să plasați un strat de 2 cm (5 cm) din acest material de piatră mare. Puteți cumpăra piatră spartă spălată de 1 inch la un magazin de hardware din apropiere sau la un centru de grădinărit. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea materialelor corecte, încercați și să contactați o carieră din apropiere sau un sit de pietriș.
 4. Așezați un al doilea strat de piatră zdrobită sau pietriș.
  4
  Așezați un al doilea strat de piatră zdrobită sau pietriș. Odată ce aveți stratul de piatră de 1 inch care acoperă întreaga groapă excavată de bocce, puteți adăuga al doilea strat. Acest strat ar trebui să cuprindă pietre mai mici. Nu există cerințe privind dimensiunea precisă; pietrișul ar funcționa bine, la fel ca piatra zdrobită ½ inch. [8] Utilizați lama pentru a acoperi întreaga curte de bocce cu pietrișul. Stratul trebuie să aibă o grosime de cel puțin 1 cm (2 cm). Ca și în cazul pietrelor sparte spălate de 1 inch, puteți achiziționa pietriș sau pietre mai mici, zdrobite, dintr-un sit de pietriș sau o companie de amenajare a teritoriului.

Cap 3
Plasarea suprafeței de redare

 1. Plasați un strat de scoici de scoici de teren dacă construiți o instanță de reglementare.
  1
  Plasați un strat de scoici de scoici de teren dacă construiți o instanță de reglementare. Dacă sunteți de planificare pentru a construi un regulament bocce instanță (sau au vise de a deveni un jucator profesionist bocce mingea), veți avea nevoie pentru a vă instanța de top cu coajă de orez prelucrate. Stratul trebuie să aibă doar grosimea de 0,6 cm. [9] Acest material este incredibil de granulat și nu va fi deteriorat sau deranjat de furtuni de ploaie. [10] Dacă nu locuiți pe coasta de vest a Statelor Unite (sau într-o regiune de coastă internațională), va trebui să vă procesați stridii de scoici livrate la adresa dvs. Este posibil să puteți cumpăra scoici de scoici de la o companie locală de amenajare a teritoriului sau de la un furnizor de furaje și cereale. Un număr mic de comercianți cu amănuntul online vând și livrează coajă de orez.
 2. Așezați nisipul ca stratul de bocce de top.
  2
  Așezați nisipul ca stratul de bocce de top. Dacă nu căutați o suprafață de joc profesionistă - și doriți să economisiți niște bani - puteți sări peste cochilii prelucrate cu stridii. Un strat de nisip obișnuit va asigura o suprafață adecvată de joc. Turnați nisipul cu grosimea minimă de 1,2 cm peste stratul subțire de pietre sau pietriș și folosiți o lopată pentru a lămuri nisipul și a presa în toate colțurile curții bocce. [11] Dezavantajul principal al nisipului este că va deveni moale și compactat în urma unei furtuni de ploaie. Va trebui să rakeați nisipul pentru a vă ajuta să se usuce și a reduce compactitatea acestuia.
 3. Finalizați curtea cu gazon artificial.
  3
  Finalizați curtea cu gazon artificial. Dacă preferați să nu jucați pe cochilii prelucrate sau pe nisip, puteți pune la suprafață jocul artificial. Acest material este ieftin și ușor de întreținut: poate fi curățat cu ușurință de rădăcini sau resturi. [12] Puteți obține gazon artificial într-un centru de grădinărit sau pepinieră de plante. Contactați, de asemenea, magazinul local de hardware sau chiar un magazin de articole sportive pentru a vedea dacă pot furniza gazonul artificial. În funcție de mărimea curții bocce și de dimensiunile secțiunilor de gazon pe care le puteți achiziționa, este posibil să fie necesar să cumpărați mai multe secțiuni de gazon.