Cum să te comporți ca o fată bogată

Toată lumea vrea să aibă succes și să facă bani. Dar chiar dacă nu faceți încă mulți bani, puteți totuși să acționați în rolul unei fete bogate. Ceea ce face ca oamenii bogați să iasă în evidență nu este chiar banii lor - este stilul lor de viață și modul în care ei vorbesc, se îmbracă și acționează. Făcând câteva schimbări simple în viața ta, poți să iesi în același mod fără a schimba cine ești cu adevărat.

Cap 1
Acționând bogat

 1. Fiți încrezători și relaxați.
  1
  Fiți încrezători și relaxați. Poți să ai cele mai scumpe haine și accesorii, dar nu înseamnă nimic dacă nu ai încredere. Încercați să ascultați muzica preferată înainte de a intra într-o situație socială, să zâmbiți și să vă ridicați drept și să faceți contact vizual cu oamenii. Acest lucru va permite oamenilor să știe că sunteți încrezători și prietenoși, și veți arăta ca un milion de dolari. Pentru a vă relaxa, respirați-vă prin nas timp de patru secunde și ieșiți prin nas timp de patru secunde. Înainte de a intra într-o situație în care aveți nevoie de o încredere, gândiți-vă la un moment dat în trecut că ați avut un mare succes. Poate echipa ta de sport a câștigat un joc mare sau ai un test A pe un test dificil sau pe hârtie. Apoi, gândiți-vă la felul în care v-ați făcut să vă simțiți și la modul în care ați vorbit și ați acționat după aceea atunci când spuneți prietenilor sau familiei. Realizați aceeași atitudine încrezătoare în situația actuală.
 2. Fii politicos și folosește maniere excelente.
  2
  Fii politicos și folosește maniere excelente. Oamenii bogați sunt adesea crescuți pentru a fi bine manierați. Poate părea simplu, dar doar să vă amintiți să spuneți că "vă mulțumiți" și "vă mulțumiți" în multe situații sociale merge mult. Puteți urma regulile pentru maniere adecvate de masă și alte etichete, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este pur și simplu să fiți amabili cu ceilalți. Când sunteți îndoieli, amintiți-vă "binele comun peste câștigul individual". [2] Cu alte cuvinte, vorbiți și acționați în așa fel încât să-i puneți pe ceilalți în fața dvs. Chiar dacă nu sunteți de acord cu cineva, un mod politicos de a răspunde este să arătați pe care le-ați ascultat începând cu "Vad ce vrei să spui, dar ... mai degrabă decât doar" Nu sunt de acord. "[3]
 3. Dezvoltați vocabularul și vorbiți clar.
  3
  Dezvoltați vocabularul și vorbiți clar. Unul dintre primele lucruri pe care alții le pot observa despre tine este modul în care vorbești. Oamenii bine apreciați și respectați folosesc un limbaj clar, inteligent, cu un vocabular mare. Pronunță-ți cuvintele atunci când vorbești și citește mai multe pentru a-ți construi vocabularul. Aflați cu ușurință un cuvânt nou în fiecare zi cu un calendar de cuvinte pe zi sau un dicționar online. [4]
 4. Citiți evenimentele curente.
  4
  Citiți evenimentele curente. Citiți prima pagină a unui ziar sau a unui site de știri online în fiecare zi. Chiar dacă nu discutați despre evenimentele curente cu prietenii, dezvoltarea unei conștientizări a lumii din afara comunității dvs. este un semn al educației și al lumii. Folosiți un site web sau o aplicație de știri sau urmăriți-vă sursele de știri preferate pe social media, pentru a vă face ușor să țineți pasul cu evenimentele curente. [5]
 5. Concentrați-vă pe educație.
  5
  Concentrați-vă pe educație. Cunoștințele și educația sunt semnele distinctive ale celor bogați. Indiferent unde vă aflați în viață, concentrați-vă asupra educației ulterioare - fie că faceți finalizări de liceu sau GED, absolvind un grad de colegiu de 2 sau 4 ani sau revenind la școală pentru un program de masterat sau doctorat. Acordați atenție în cadrul clasei și puneți-vă treaba la lucru pentru a excela în diferite discipline. Educația nu numai că te face să fii bogat; este primul pas de a câștiga bani mai târziu în viață. Dacă aveți probleme cu concentrarea asupra activității școlare, cumpărați niște planificatori și notebook-uri drăguțe noi pentru a vă ajuta să gestionați timpul și temele. Apoi răsplătește-te pentru note bune cu un costum nou, o manichiură sau altceva ce-ți place să ai.
 6. Găsiți hobby-uri noi.
  6
  Găsiți hobby-uri noi. Oamenii bogați au adesea multe hobby-uri și cercuri sociale pentru fiecare activitate. Puteți face acest lucru cu ușurință, adesea cu puțin sau fără bani. Încercați să vă alăturați unor noi cluburi sau clase sau sporturi pe care le joacă adesea oameni bogați, cum ar fi golf, tenis, polo, navigație sau echipaj. Veți întâlni noi prieteni, veți învăța o nouă abilitate și veți câștiga încredere în ceva ce nu s-ar fi crezut vreodată că veți fi bun. Dacă nu vă puteți alătura unui nou club sau sport, începeți să colectați ceva. Poate fi orice! Colectarea face ca un mod plăcut și adesea ieftin să devii cu ușurință expert în ceea ce colectezi, ceea ce este impresionant pentru alți oameni și îți oferă ceva de spus.
 7. Faceți timp pentru a vă oferi voluntar.
  7
  Faceți timp pentru a vă oferi voluntar. Oamenii bogați se urcă pe scara socială, oferindu-și voluntar timpul pentru a face demnitate. Se întâlnesc cu oameni noi și fac ceva bun pentru comunitățile lor. Puteți să vă alăturați unui grup ca Cercetașii de Fată, Habitat pentru Umanitate sau Big Brothers Big Sisters sau să participați voluntar la o organizație locală pentru a obține același respect și o poziție socială ca o persoană bogată.

Cap 2
Privind bogat

 1. Stilul tău de păr.
  1
  Stilul tău de păr. Ia-ti tunsul in mod regulat, si stilul acesta intr-un mod care te lauda si tine usor de intretinut. De exemplu, o coadă de coadă arătă grozav pe fețele rotunde, în timp ce fețele în formă de ovală se potrivesc bine pentru breton și păr drept. [8] Mergeți la un salon pentru a vă face părul, mai ales dacă îl vopsiți. Parul tau va arata mult mai chic cand vei face asta de un profesionist.
 2. Aveți grijă de piele.
  2
  Aveți grijă de piele. Fetele bogate arată adesea că au piele impecabilă. Urmați o rutină de îngrijire a pielii, ca un set de curățare, toner și hidratant în trei etape. Mâncați o mulțime de fructe, legume și fructe cu coajă lemnoasă, astfel încât pielea dvs. să strălucească și să pară sănătoasă din interior. O modalitate ușoară de a vă face pielea uimitoare este pur și simplu pentru a obține o cantitate bună de somn! Scopul este de 8-9 ore pe noapte. Chiar dacă este puțin mai mult sau mai puțin decât acest lucru, rămâneți la același număr de ore în fiecare noapte și încercați să dormiți și să vă treziti la aproximativ aceeași oră, chiar și la sfârșit de săptămână.
 3. Aplicați machiajul cu gust.
  3
  Aplicați machiajul cu gust. Dacă vă place să purtați machiaj, păstrați-l simplu și elegant. Se poate adăuga poloneză suplimentară la un costum regulat și vă îmbunătățește aspectul. Dar când vine vorba de machiaj, mai puțin este mai mult! Un pic de fundație, rimel și ochelari este de multe ori tot ce aveți nevoie pentru a vă spori frumusețea naturală. Găsiți o fundație care să se potrivească cu tonul pielii dvs. și amestecați-o în mod egal în fața dvs., fără a le împrăștia. Dacă utilizați blush, doar cea mai mică cantitate de pe fața cea mai rotundă a obrajii dvs. funcționează cel mai bine. Cu linia de ochi, doar cea mai subtire linie posibila de-a lungul pleoapei superioare face pentru un look clasic care inca defineste ochii frumos.
 4. Purtați bijuterii mai puțin, nu mai mult.
  4
  Purtați bijuterii mai puțin, nu mai mult. La fel ca machiajul, bijuteriile îți pot intensifica tinuta. Dar inele multiple, brățări și cercei atârnate în același timp sunt prea mult. Păstrați-o simplă și elegantă cu una sau două piese frumoase de bijuterii care vă completează costumul pentru un aspect elegant. Nu trebuie să spargeți banca pentru a purta niște bijuterii frumoase. Cerceti mici sau chiloti pentru urechi lucrati cu orice tinuta. Un colier perlat este un look clasic fată bogată, și puteți găsi perle de imitație la prețuri rezonabile. Un lanț de aur cu un farmec este un alt clasic care arată la fel de bun cu blugi și un tricou ca și cu o rochie neagră.
 5. Albirea dinților cu benzi albe.
  5
  Albirea dinților cu benzi albe. Fetele bogate își pot permite tratamentele profesionale de albire din partea medicilor stomatologi, dar dacă doriți să obțineți același aspect de dinți albi strălucitori, o puteți face pentru mai puțin acasă cu benzi de albire, pastă de dinți și apă de gură.
 6. Refaceți-vă de multe ori lacurile de unghii.
  6
  Refaceți-vă de multe ori lacurile de unghii. Chiar dacă nu vă puteți permite o manichiură în fiecare weekend, asigurați-vă că unghiile sunt tăiate, aruncate și lustruite, iar polishul este proaspăt. Utilizați un strat de acoperire peste culoarea unghiilor pentru a dura mai mult.
 7. Obțineți haine de calitate, clasice.
  7
  Obțineți haine de calitate, clasice. Nu aveți nevoie să cumpărați etichetele de designer pe care fetele bogate le poartă pentru a avea costume scumpe, puse împreună. Cumpararea la puncte de desfacere este o modalitate excelenta de a gasi haine elegante care nu vor costa atat de mult. Baza dulapului pe clasic se separă pe care le puteți amesteca și potrivi, folosind culori neutre. Apoi, puteți să-i convingeți cu un articol colorat de trend sau două. Atunci când tendințele se schimbă, elementele dvs. de bază fiabile vor fi în continuare cu dvs. Încercați să respectați regula "a treia regulă". Cumpărați o treime din hainele pe care le faceți de obicei, dar petreceți de trei ori mai mult pe elementul de îmbrăcăminte. În loc să ai câteva perechi ieftine de pantaloni care nu te potrivesc cu toții, cheltuie acești bani pe o pereche perfectă pe care o poți purta peste tot.
 8. Păstrați încălțămintea și hainele curate.
  8
  Păstrați încălțămintea și hainele curate. Indiferent de calitatea îmbrăcămintei și a încălțămintei, ele vor arăta mult mai elegante dacă sunt păstrate în stare bună. Lustruirea pantofilor, curățarea, călcarea și îmbrăcămintea de rufe vor face să arătați cât mai bine. Oamenii sunt impresionați de accesorii care arată bine, indiferent de marca [11].