Cum să face o detoxifiere naturală de colon pentru mai puțin de cinci dolari

Există tone de beneficii asupra sănătății atribuite detoxifiere a colonului. Colonul acționează ca "instalații sanitare" a corpului dumneavoastră, expulzând deșeurile, astfel încât are sens că este rădăcina sănătății corpului dumneavoastră. Din cauza dietelor noastre nesănătoase - și a numeroaselor toxine din aer, mediu și apă - corpurile noastre acumulează mai multe deșeuri decât putem scăpa cu ușurință. Prin participarea la o detoxifiere a colonului, cantitatea imensă de deșeuri acumulate și toxine sunt eliminate, permițând organelor organismului să funcționeze mai eficient. Dar cum poți să-ți faci detoxifierea colonului acasă - fără a sparge banca? Încercați următoarea rețetă.

Paşi

 1. Adunați ingredientele:
  1
  Adunați ingredientele: Suc de portocale (cu pulpă), 64 oz. carton, $ 3.99 Pulbere roșie, 1 pound, $ 2.79 Vitamina C cristale pulbere, 4 oz. flacon, $ 7.69 suc de struguri Concord (organic), 32 oz. sticlă, 5,99 dolari Masă de semințe de in, 16 oz. sac, $ 3.99 Pulbere de oxid de magneziu, 100 capsule, 6.95 dolari
 2. Se amestecă împreună 1 oz.
  2
  Se amestecă împreună 1 oz. suc de portocale ($ 0,06), 2 lingurițe de praf de argintiu (0,06 dolari), 1 lingură de lingură de cristal de praf (0,96 $) și băutură. Dacă amestecul este prea gros pentru a bea, adăugați un pic mai mult suc de portocale. După ce ați băut amestecul, luați o gură de apă pentru a înghiți și a înghiți - acest lucru eliberează esofagul.
 3. Clătiți gura cu apă și periați dinții.
  3
  Clătiți gura cu apă și periați dinții. Nu beți mai lichid noaptea după asta (chiar dacă sunteți însetat).
 4. Când vă treziți în dimineața următoare, faceți cinci seturi de 10 șezuturi și masați zona abdominală.
  4
  Când vă treziți în dimineața următoare, faceți cinci seturi de 10 șezuturi și masați zona abdominală.
 5. Umpleți o cantitate de 16 oz.
  5
  Umpleți o cantitate de 16 oz. borcan (cum ar fi un borcan de unt de arahide) cu suc de struguri Concord (2,81 dolari), lăsând aproximativ un centimetru de cameră din partea de sus. Apoi adăugați aceste ingrediente: 1 linguriță de 2 linguri (29,6 ml) de pudră de semințe de semințe de măsline (0,12 $), 1 linguriță de cristale de vitamina C (0,16 $), 3 capsule deschise de oxid de magneziu (900 mg total) (0,21 $) și băutură.
 6. Beți cel puțin 24 oz.
  6
  Beți cel puțin 24 oz. de apă (sau ceai de plante medicinale) în următoarele 20 de minute.
 7. Așteptați încă 30 de minute după ultima gură de apă înainte de a mânca micul dejun.
  7
  Așteptați încă 30 de minute după ultima gură de apă înainte de a mânca micul dejun.