Cum să creează un grup Google

Un grup Google este o comunitate online sau un mediu similar unui forum, în care utilizatorii se pot conecta unul cu celălalt și pot discuta despre un anumit subiect. Grupurile Google sunt gratuite și permite utilizatorilor să organizeze și evenimente și să găsească alți utilizatori cu interese similare. Pentru a crea un grup Google, trebuie mai întâi să vă conectați la Grupuri Google utilizând numele de utilizator și parola contului dvs. Google. Veți fi obligat să furnizați noului dvs. grup un nume și o descriere, să gestionați permisiunile pentru utilizatori și să configurați setările avansate. Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe despre pașii pentru crearea unui Grup Google.

Cap 1
Accesați grupurile google

 1. Vizitați oricare dintre site-urile Web "Asistență Google" care vă sunt furnizate în secțiunea Surse din acest articol.
  1
  Vizitați oricare dintre site-urile Web "Asistență Google" care vă sunt furnizate în secțiunea Surse din acest articol.
 2. Faceți clic pe linkul "Grupuri" situat în colțul din stânga sus al paginii de destinație.
  2
  Faceți clic pe linkul "Grupuri" situat în colțul din stânga sus al paginii de destinație. Apoi, veți fi redirecționat către pagina principală a Grupurilor Google.
 3. Faceți clic pe butonul "Grup nou" pentru a începe să vă creați noul Grup Google.
  3
  Faceți clic pe butonul "Grup nou" pentru a începe să vă creați noul Grup Google.
 4. Conectați-vă la contul dvs. Google introducând informațiile dvs. în câmpurile goale furnizate.
  4
  Conectați-vă la contul dvs. Google introducând informațiile dvs. în câmpurile goale furnizate. Dacă nu aveți deja un cont Google, vi se va cere să faceți clic pe "Înscrieți-vă" pentru a crea un cont înainte de a putea continua crearea unui grup Google.

Cap 2
Descrieți grupul google

 1. Introduceți un nume pentru grupul dvs. în câmpul numit "Nume grup".
  1
  Introduceți un nume pentru grupul dvs. în câmpul numit "Nume grup". "Numele pe care îl alegeți ar trebui să identifice în mod clar tema principală a grupului dvs. De exemplu, dacă începeți un grup pentru persoanele care se bucură de drumeții în zona dvs., dați grupului dvs. un nume, cum ar fi" Las Vegas Hiking Group ".
 2. Introduceți o descriere a grupului în câmpul gol marcat "Descrierea grupului.
  2
  Introduceți o descriere a grupului în câmpul gol marcat "Descrierea grupului. "Descrierea ar trebui să descrie cu exactitate tipurile de subiecte, discuții și evenimente care pot fi găsite în posturile pentru acest grup. De exemplu, dacă grupul este pentru o echipă locală de softball, explicați în descriere că toate discuțiile și evenimentele din grupul va fi legat de evenimentele sportive și practicile de echipă.
 3. Examinați adresa de e-mail a grupului, furnizată de Grupurile Google.
  3
  Examinați adresa de e-mail a grupului, furnizată de Grupurile Google. În mod prestabilit, Grupurile Google vor atribui o adresă de e-mail de grup pe baza descrierii grupului dvs. Membrii care se alăture grupului vor primi și vor răspunde la postări utilizând această adresă de e-mail. Modificați numele adresei de e-mail a grupului dacă nu sunteți de acord cu adresa de e-mail prestabilită furnizată.

Cap 3
Gestionați permisiunile utilizatorilor (opțional)

 1. Dați clic pe "Acces de bază" pentru a gestiona permisiunile și accesul utilizatorilor pentru membrii grupului.
  1
  Dați clic pe "Acces de bază" pentru a gestiona permisiunile și accesul utilizatorilor pentru membrii grupului.
 2. Determinați cine poate avea acces la tot conținutul postat în cadrul grupului.
  2
  Determinați cine poate avea acces la tot conținutul postat în cadrul grupului. De exemplu, pentru a restricționa conținutul din cadrul grupului numai pentru vizualizare de către membri, verificați dacă există un semn de verificare lângă "Toți membrii grupului" și eliminați toate celelalte mărci de verificare.
 3. Determinați cine va avea capacitatea de a posta conținut în grup.
  3
  Determinați cine va avea capacitatea de a posta conținut în grup. Veți avea capacitatea de a restricționa privilegiile de postare a mesajelor doar pentru membri sau să le permiteți oricărui utilizator Google care nu este membru al grupului dvs. să posteze conținut.
 4. Determinați cine va avea capacitatea de a se alătura grupului Google.
  4
  Determinați cine va avea capacitatea de a se alătura grupului Google. Puteți fie să permiteți oricărui utilizator Google să se alăture grupului, să permită utilizatorilor să întrebe dacă se pot alătura grupului sau să limiteze membrii la doar invitația.

Cap 4
Configurați setările avansate (opțional)

 1. Faceți clic pe "Setări avansate" pentru a gestiona o serie de setări pentru grupul dvs. și membrii săi.
  1
  Faceți clic pe "Setări avansate" pentru a gestiona o serie de setări pentru grupul dvs. și membrii săi. Exemple de setări pe care le puteți configura sunt preferințele de moderare a mesajelor, vizualizarea grupului așa cum se vede pe o pagină Web și multe altele.
 2. Gestionați profilurile de grup și setările de identitate.
  2
  Gestionați profilurile de grup și setările de identitate. Această opțiune vă va permite să specificați modul în care doriți ca membrii grupului să fie identificați când fac postări în grup. De exemplu, puteți alege să afișați adresele de e-mail ale membrilor grupului în postări.
 3. Gestionați modul în care grupul dvs. va fi afișat în directorul Google.
  3
  Gestionați modul în care grupul dvs. va fi afișat în directorul Google. Afișarea grupului dvs. în directorul Google va permite altor utilizatori să vă găsească și să se alăture grupului dvs. De asemenea, puteți să vă limitați grupul la un public numai pentru adulți.
 4. Configurați setările de moderare ale grupului dvs.
  4
  Configurați setările de moderare ale grupului dvs. Puteți alege dacă doriți sau nu ca întregul conținut să fie examinat de dvs. sau de un alt administrator înainte de a fi publicat în grup. De exemplu, dacă doriți ca orice înjurătură să fie interzisă din grup, puteți alege să moderați întregul conținut și să examinați fiecare postare nouă pentru cuvinte care încalcă drepturile.
 5. Personalizați vizualizarea web pentru grup.
  5
  Personalizați vizualizarea web pentru grup. În setările pentru vizualizarea web, puteți alege să sortați răspunsurile după popularitate sau să permiteți utilizatorilor să atribuie "etichete" sau categorii la anumite discuții. De exemplu, în cazul în care grupul dvs. Google se referă la diverse meșteșuguri, puteți permite utilizatorilor să sorteze postările după tipul de artizanat; cum ar fi quilting, tricotat și scrapbooking.

Cap 5
Creați grupul google

 1. Faceți clic pe butonul "Creați grup" situat în partea de sus a paginii Web, după ce ați setat preferințele și ați configurat toate setările.
  1
  Faceți clic pe butonul "Creați grup" situat în partea de sus a paginii Web, după ce ați setat preferințele și ați configurat toate setările.
 2. Introduceți literele și simbolurile afișate pe ecran pentru verificare.
  2
  Introduceți literele și simbolurile afișate pe ecran pentru verificare. Înainte de a termina crearea unui grup, Google vă va cere să introduceți o serie de litere și simboluri pentru a vă asigura că sunteți utilizator uman.
 3. Faceți clic pe "Continuați" pentru a finaliza verificarea.
  3
  Faceți clic pe "Continuați" pentru a finaliza verificarea. Grupul dvs. Google va fi acum creat și veți avea posibilitatea de a începe postarea conținutului și de a invita alți utilizatori să se alăture grupului.