Cum să obține construcția 99 în runescape

Construcția este o abilitate foarte scumpă pentru a obține 99 de ani și, prin urmare, una dintre cele mai respectate. Fiți pregătit să vă petreceți câteva sute de milioane în călătoria dvs. pentru a obține 99 de construcții. Cu toate acestea, aici este ghidul de cum să obțineți 99 Construcții

Paşi

 1. Utilizați metode alternative de a obține experiență.
  1
  Utilizați metode alternative de a obține experiență. Colectarea oaselor lungi pe care le obțineți ocazional de la monștri poate fi schimbată pentru experiență și monede în Dorgeshuun. Acest lucru poate fi folosit la nivelele de început pentru a obține destul de multe nivele la început.
 2. A cumpara o casa.
  2
  A cumpara o casa. Mergeți la oricare dintre agenții imobiliari. Cea mai apropiată față de un trotuar este cea din Falador, tocmai a ajuns la sud-est de podul și ești acolo. Veți primi casa dvs. în Rimmington la început, dar, cât mai curând posibil, mutați-o în Taverly, deoarece este cea mai apropiată de o bancă, o fabrica de cherestea și o placă de lemn.
 3. Închiriați un majordom.
  3
  Închiriați un majordom. Acestea se găsesc în East Ardougne, la Casa Servantului. Nu puteți angaja decât Rick sau Garda Cavalerului, ci cumpărați Demon Butler cât mai repede posibil, deoarece poate livra mai repede consumabile.
 4. Nivelurile 1-33.
  4
  Nivelurile 1-33. Construiți scaune cu rocă Veți avea nevoie de 630 de scânduri normale și de cel puțin două ori mai multe unghii pentru a le construi, deoarece la acest nivel veți îndoi o mulțime de unghii. Puteți construi aceste clădiri prin construirea unui salon, apoi alegerea hotspot-ului pentru scaun și alegerea scaunelor brute.
 5. Nivelurile 33-52.
  5
  Nivelurile 33-52. Construieste oale de gradina. Construiți-le în zona de bucătărie. Puteți face aceste lucruri până la nivelul 74 dacă doriți, deoarece este puțin mai rapid decât cealaltă metodă, cu toate acestea este mult mai scump să faceți acest lucru în acest fel.
 6. Nivelurile 47-52 / 99.
  6
  Nivelurile 47-52 / 99. Faceți legătura Cape of Legends. Trebuie să fi finalizat căutarea legendelor pentru a obține acest lucru. Aceasta este o modalitate foarte ieftină de a ajunge la 99, necesitând doar 3 scânduri din lemn de tec și o palmă de legende, însă stocarea pe aceste căpșuni poate dura ceva timp.
 7. Nivelurile 52-73.
  7
  Nivelurile 52-73. Faceți mese de mahon. Acestea sunt destul de scumpe, necesitând 6 cherestea de mahon. Construiți o sală de mese și puneți o masă. Această metodă este cea mai rapidă până la nivelul 73.
 8. Nivelurile 73-99.
  8
  Nivelurile 73-99. Flonsam pionierii. Aceștia iau aceeași cantitate de scânduri ca și masa de mahon, dar sunteți capabili să le faceți în mod semnificativ mai rapid, aproape dublându-vă ratele de expunere.