Cum să devii destul pe interior și pe afară

Te-ai intrebat vreodata de ce toti "domnul Perfects" pare sa aleaga mereu fata care pare la fel de clara ca poate, dar o adora pur si simplu? Ei bine, asta pentru că frumusețea trebuie să înceapă în interior.

Paşi

 1. Fii sincer cu tine.
  1
  Fii sincer cu tine. Pentru a deveni drăguț în interior, trebuie să rămâi autentic pentru tine. Găsește lucruri care te interesează și te fac unic. Acestea sunt lucrurile mici pe care tipii tind să le adore în tovarășii lor.
 2. Aveți încredere în sine.
  2
  Aveți încredere în sine. Pentru ca un tip să creadă că ești drăguț, trebuie să o crezi mai întâi. Unul dintre cele mai preferate citate este cel din filmul The Rainmaker din anii 1950: "Fiecare femeie adevarata este frumoasa, toate sunt frumoase intr-un mod diferit, dar toate sunt frumoase". Dacă știi asta, nu te oprește nimic.
 3. Nu vă agățați de defecțiuni și încercați să vă concentrați asupra a ceea ce vă place despre dumneavoastră.
  3
  Nu vă agățați de defecțiuni și încercați să vă concentrați asupra a ceea ce vă place despre dumneavoastră. Zâmbetul tău, părul tău, orice. Odată ce începeți să vă concentrați asupra bunului, cel rău începe să ia locul din spate.
 4. Fii ceea ce vrei să fie tipul tău.
  4
  Fii ceea ce vrei să fie tipul tău. Dacă vrei un tip sensibil, trebuie să fii și el sensibil, dar tot tu ești tu. Asigurați-vă că nici o altă fată nu-și îndepărtează inima de a ta și dacă îi va spune cum te simți. Întotdeauna amintiți-vă, nu vă schimbați pentru binele altora. Dacă nu te acceptă pentru cine ești, atunci nu e omul cu care vrei să fii.
 5. Trebuie să aveți și un bun gust în îmbrăcăminte.
  5
  Trebuie să aveți și un bun gust în îmbrăcăminte. Este important să fii bine prezentat în ochii celorlalți. Ia haine care arata placut la tine si arata doar cele mai bune aspecte.
 6. Amintiți-vă să fiți adevărați și să nu uitați cine sunteți.
  6
  Amintiți-vă să fiți adevărați și să nu uitați cine sunteți.