Cum să a avea o petrecere tematică facebook online

Deci, acum nu vi se permite să țineți o petrecere, dar sunteți în starea de spirit a petrecerii și nu vă veți opri până nu vă petreceți! Deci ce urmează? Aveți un cont Facebook, chemați-vă prietenii online și petreceți departe!

Paşi

 1. Deschideți contul dvs. Facebook.
  1
  Deschideți contul dvs. Facebook. Dacă vrei să vorbești prin chat video, aș sugera Skype, dar din moment ce suntem pe Facebook, vom continua cu asta prin chat-uri și petreceri virtuale.
 2. Adăugați toți prietenii dvs. invitați într-un grup.
  2
  Adăugați toți prietenii dvs. invitați într-un grup. Asigurați-vă că toți aceștia sunt online.
 3. Începeți să discutați cum faceți în lumea reală.
  3
  Începeți să discutați cum faceți în lumea reală. Bucurați-vă de chat-ul de grup și încălziți lucrurile. Dacă sunteți o grămadă de adolescenți, cum ar fi eu și prietenii mei, ați putea avea un joc de Adevăr sau Dare, unde o persoană, de preferință o gazdă, vă poate face chituri cu numere în lumea reală și puteți ridica un număr. Apoi alegeți un alt chit, iar persoanele cu numărul de chituri alese vor merge mai întâi. În mod similar, restul. Există mai multe jocuri oferite la secțiunea Sfaturi.
 4. Pentru muzică, postați un link de melodii preferate și lăsați-i să asculte în lumea reală.
  4
  Pentru muzică, postați un link de melodii preferate și lăsați-i să asculte în lumea reală. Și pentru alimente și băuturi, prietenii tăi trebuie să se mulțumească cu imaginile. Puteți să vă distrați să postați poze amuzante despre mâncare și alte lucruri pe care le faceți de obicei la petreceri.
 5. În cele din urmă, pentru a vă împiedica, fiecare membru al grupului dvs. trebuie să-și exprime o fotografie cu ei în costum de petrecere.
  5
  În cele din urmă, pentru a vă împiedica, fiecare membru al grupului dvs. trebuie să-și exprime o fotografie cu ei în costum de petrecere. În acest fel, puteți vedea că persoana sa îmbrăcat și sa împărțit din greu ca și cum ar fi în partide din lumea reală.
 6. Mulțumim că ați venit la petrecere.
  6
  Mulțumim că ați venit la petrecere. Dați niște cadouri de întoarcere (cărți virtuale, videoclipuri amuzante etc.) Și, astfel, partidul online se termină!