Cum să pescuiască în terarii

Pescuitul este o caracteristică în Terraria adăugată în timpul actualizării de la 1.2.4, care permitea jucătorilor să obțină elemente de nivel înalt cu minerit și crafting minime. De fapt, puteai să obții practic toate echipamentele și armele de care ai nevoie înainte de a bate peretele de carne și de a activa Hardmod doar prin pescuit singur. Această caracteristică particulară ajută la abordarea uneia dintre cele mai frecvente plângeri pe care le au oamenii cu privire la concentrarea inițială a jocului asupra crafting și minerit (ala Minecraft). Cu toate acestea, există o modalitate de a începe efectiv pescuitul în Terraria? Similar cu o mulțime de caracteristici ale jocului, pescuitul poate fi extrem de ușor atunci când se face bine.

Cap 1
Efectuarea unui pol de pescuit

 1. Aduna lemn.
  1
  Aduna lemn. Tăiați cât mai mulți copaci folosind axul de cupru cât poți. Doar asigurați-vă că vă îndreptați mouse-ul spre punctul în care copacul și solul se întâlnesc pentru al tăia totul. Arborele va lăsa lemnul și migdalele care sunt apoi plasate automat în inventarul dvs. atunci când ajungeți în imediata apropiere a acestora. Este recomandabil să obțineți de la 200 până la 300 de blocuri de lemn începând de când o mulțime de articole de la începutul jocului o folosesc ca un ingredient / cerință de crafting.
 2. Arta un banc de lucru.
  2
  Arta un banc de lucru. Accesați ecranul inventarului (tasta implicită este Esc) și construiți un banc de lucru de bază. Odată ce este artizanat, puteți să-l plasați pe o suprafață plană și să ieșiți din ecranul inventarului.
 3. Arătați-vă primul Pole de pescuit.
  3
  Arătați-vă primul Pole de pescuit. Mutați caracterul aproape de Workbench și apoi deschideți din nou inventarul. Acum, va trebui să căutați polul de pescuit din lemn pe elementele disponibile pentru crafting. Apoi, puteți să-l plasați în inventarul dvs. după ce ați terminat să-l creați. Polul de pescuit din lemn este cel mai ușor de realizat din cele patru poli de pescuit artizanale din joc. Alți poli de pescuit, cum ar fi Polul de pescuit armat, Fisher of Souls și Fleshcatcher, ambele care necesită unelte de plumb / fier și metale precum plumbul, fierul, cristanul și barele demonite.

Cap 2
Dobândirea npc-ului comerciantului

 1. Construiți cadrul unei case.
  1
  Construiți cadrul unei case. Pentru a obține NPC-ul Merchant, va trebui mai întâi să-i construiți o casă. Începeți prin a construi un cadru / înveliș din bloc de 9 blocuri (lățime) cu 7 (înălțime) din lemn (sau orice alt bloc disponibil). În plus, asigurați-vă că lăsați un spațiu de 3 blocuri pentru o ușă.
 2. Faceți o ușă din lemn, scaun, masă și pereți.
  2
  Faceți o ușă din lemn, scaun, masă și pereți. După realizarea cadrului casei, reveniți la bancul de lucru și deschideți inventarul pentru a crea o masă, scaun, pereți și o ușă din lemn. Odată ce ați făcut aceste crafting, asigurați-vă că le plasați pe inventar.
 3. Completați casa.
  3
  Completați casa. Mergeți la cadrul / carcasa pe care ați făcut-o mai devreme și plasați mobila (masa și scaunul) în zona interioară a incintei. Odată ce sunt în loc, acoperiți stratul de fond din interiorul incintei cu pereții de lemn și închideți-l prin instalarea unei uși.
 4. Omoară niște Slimes.
  4
  Omoară niște Slimes. După ce ați construit casa, ieșiți afară și căutați slimes. Utilizați sabia pentru a ucide cât de mult puteți și apoi colectați gelurile pe care le scad după ce mor. Slimes se găsesc în toate biomes și va spawn în timpul zilei. Altele decât sabia, puteți folosi și toporul și pickaxe pentru a ucide acești monștri, deoarece sunt destul de slabi. Veți găsi de obicei câteva zgarieturi în zona în care vă așezați pentru prima dată în lumea voastră.
 5. Faceți o torță.
  5
  Faceți o torță. Odată ce ați acumulat 10 până la 15 gel, puteți reveni la bancul de lucru. Deschideți inventarul și ambarcațiunile dvs. cât mai multe torțe pe cât puteți.
 6. Luminează-ți casa.
  6
  Luminează-ți casa. Așezați una sau două lanterne în interiorul casei pe care ați construit-o mai devreme pentru a le da iluminare.
 7. Continuați să construiți case pentru alte NPC-uri, dacă doriți.
  7
  Continuați să construiți case pentru alte NPC-uri, dacă doriți. Continuați și faceți încă 5 din aceste case pentru a găzdui alte NPC-uri. [2] Deși singurul NPC necesar pentru pescuit este comerciantul, veți avea încă nevoie de ceilalți pentru a accesa caracteristici avansate de artizanat și vindecare, precum și arme. Efectuarea de case în avans vă va economisi timp mai târziu în joc.
 8. Acumulați cel puțin 50 de monede de argint.
  8
  Acumulați cel puțin 50 de monede de argint. Monedele nu sunt doar abandonate prin uciderea monștrilor, ci și atunci când spargeți borcane, precum și prin deschiderea unor cufere găsite în întreaga lume. Va trebui să obțineți 50 de monede în inventarul dvs. înainte ca NPC-ul Merchant să apară în lumea voastră și să se adăpostească într-una din casele pe care ați construit-o. Cerința de 50 de monede de argint va funcționa numai pentru comerciant. Alte NPC-uri au propriile cerințe și, de obicei, vor da naștere odată ce învingeți șefii sau dacă aveți anumite articole din inventar.

Cap 3
Obtinerea momeala

 1. Mergeți la comerciant.
  1
  Mergeți la comerciant. Veți primi o notificare odată ce a apărut NPC-ul Merchant. Odată ce se întâmplă acest lucru, mergeți la casa / casele dvs. și căutați-l acolo.
 2. Cumpărați un Bug Net.
  2
  Cumpărați un Bug Net. Caracterul tău să stea aproape de comerciant și să-l dai cu un clic dreapta pe el. Faceți clic pe opțiunea Magazin și acum ar trebui să vedeți Bug Net ca unul dintre elementele pe care le vinde. Rețineți că veți avea nevoie de cel puțin 25 de monede de argint pentru a achiziționa unul.

Cap 4
Merge la pescuit

 1. Du-te la un ocean.
  1
  Du-te la un ocean. Cel mai simplu mod de a pescui este să mergeți la cel mai apropiat biom ocean. Totuși, va trebui să fii atent, de vreme ce probabil vei întâlni niște monștri de nivel înalt pe drumul tău. [4] Pentru a obține ceva pentru a mușca momeala, va trebui să faci asigurați-vă că pescuiți într-o zonă care are cel puțin 75 de gresie continuă (verticală sau orizontală) de orice lichid (aceasta include lava și miere). Acest lucru înseamnă tehnic că puteți să pescuiți în orice corp de apă atâta timp cât acestea aderă la cerințele de 75 de plăci / blocuri continue. Deși este posibil să vă faceți propria zonă de pescuit, va dura ceva timp. S-ar putea să doriți să căutați în acest lucru, totuși, odată ce ați achiziționat mai multe echipamente puternice, după ce ați învins câteva sefi. Puteți, de asemenea, să pescuiți în lavă și miere, dar va trebui să vă asigurați că aveți dreptul de stâlp de pescuit și momeală.
 2. Echipați polul de pescuit.
  2
  Echipați polul de pescuit. Odată ajunși la ocean, deschideți inventarul și dați-l pe Polul de pescuit pentru lemn la oricare dintre tastele dvs. rapide.
 3. Echipați momeală în sloturile dvs. pentru muniții.
  3
  Echipați momeală în sloturile dvs. pentru muniții. În același mod, dați-vă momeala într-unul dintre sloturile de muniție.
 4. Aruncați linia și așteptați.
  4
  Aruncați linia și așteptați. Atât cu momeala, cât și cu polelele de pescuit echipate, puteți acum să aruncați linia de pescuit indicând și făcând clic pe mouse-ul pe apă. Asigurați-vă că stați pe un teren uscat (sau pe o platformă) și nu scufundați în apă atunci când vă aruncați linia sau altfel nu veți putea să prindeți nimic. [5]
 5. Rotiți în pește.
  5
  Rotiți în pește. Acum va trebui să așteptați să se miște boborul, indicând că ați prins ceva. Odată ce se mișcă, faceți clic din nou pe mouse și ar trebui să aveți acum elementul din inventar.