Cum să cosplay ca chibiusa (rini)

Cum să fii ca Chibiusa / Rini / Sailor Chibi Moon de la Sailor Moon! Toată lumea va crede că sunteți cel mai mare copil cu zahăr din Kawaii, vreodată!

Paşi

 1. Uită-te la articolul lui Rini despre wikipedia.
  1
  Uită-te la articolul lui Rini despre wikipedia. [1] Studiați caracterul ei - cum arată, cum se îmbracă, personalitatea ei.
 2. Încearcă să-ți dai seama cum poți să-ți faci propria personalitate mai drăguță, mai dulce și mai nevinovată.
  2
  Încearcă să-ți dai seama cum poți să-ți faci propria personalitate mai drăguță, mai dulce și mai nevinovată. Rini tinde să acuze oamenii că sunt mult mai imateriali decât ei, dar toată lumea știe că doar spune asta pentru a acoperi faptul că este o fată imatură la inimă! A fi imatur nu este o crimă; dar încercați să nu o depășiți. Iată un mic ghid pentru a vă face personalitatea mai mult ca Rini: Nu jurați. Rini nu jură niciodată. Gustul tău în muzică ar trebui să fie drăguț, dar feisty (sau pur și simplu drăguț), cum ar fi piesa "Sugar Baby", o imitație a lui Eminem "Real Slim Shady". Acesta este cântecul lui Rini, cântat de ea. Pentru a verifica modul în care progresul dvs. devine Rini, comparați-vă cu acest cântec. Fii nevinovat. Toată lumea știe că Rini este un mic tulburător, dar o ascunde cu farmecul și curajul ei de a face pe oameni să creadă că este complet nevinovată. E ceva destul de rău de făcut - dar, poate că ai putea să-l tonifi puțin? Lasă farmecul tău să strălucească, dar fii pregătit să recunoști lucruri rele grave pe care le-ai făcut. Rini este optimist, extrovertit și plecat. Multe fete sunt deja așa; dacă nu, încercați să obțineți ceva mai mult. Rini este drăguț! Sau "kawaii" așa cum au spus japonezii. Ar trebui să pui acea minciună adorabilă în vocea ta și să chicotești un chicot dulce. TREBUIE să vă placă roz, roșu și galben. Bunnii sunt, de asemenea, un Rini-must. Își este frică de multe lucruri - verifică-le pe Wikipedia. Desigur, nu trebuie să te faci speriat de ei. Rini este plin de zahăr și condimente și totul frumos!
 3. Asigurați-vă că faceți părul!
  3
  Asigurați-vă că faceți părul! Parul! Suntem în sfârșit pe păr! Parul lui Rini este roz și în ciorchine mari strălucitoare, cu două conuri deasupra, reprezentând urechi de iepurași. Iată câteva sfaturi despre păr: Nu este nevoie să vă vopsiți tot părul roz luminos. Dacă puteți, este grozav, dar dacă nu puteți / nu, ați putea dori să luați în considerare obținerea de dungi roz sau chiar clipuri de păr doar roz. Părul blond este, de asemenea, destul de asemănător cu Rini. Nu trebuie să faceți stilul complet de păr, deoarece conurile arată aproape imposibil. Puteți doar să vă puneți părul în ciorchini mari rotunde. Păstrați părul strălucitor și curat.
 4. Haina ta e importantă.
  4
  Haina ta e importantă. Alegeți haine care vă definesc personalitatea
 5. Purtați culori strălucitoare - Rini se află întotdeauna în mulțime.
  5
  Purtați culori strălucitoare - Rini se află întotdeauna în mulțime. Mini-fuste și veste drăguțe-vase sunt o necesitate în timpul verii, iar straturile de blană roz / albă sunt bune pentru iarnă. Rini poartă o mulțime de panglici și pandantive drăguțe și bijuterii. Caracterele / scrisul japonez este grozav, mai ales în roșu. În cele din urmă, îmbrăcămintea dvs. ar trebui să facă o declarație despre dvs. Nu personajul tău! Utilizați stilul de îmbrăcăminte al lui Rini și adaptați-l în modul propriu de îmbrăcare. Veți obține un sentiment de modă unic, Rini-ish!
 6. Din moment ce Rini este un personaj anime și manga, pielea ei întotdeauna strălucește și întotdeauna arată în formă de vârf și foarte sănătoasă.
  6
  Din moment ce Rini este un personaj anime și manga, pielea ei întotdeauna strălucește și întotdeauna arată în formă de vârf și foarte sănătoasă. Mănâncă lucrurile potrivite
 7. Faceți o decizie de "machiaj".
  7
  Faceți o decizie de "machiaj". Rini nu poartă machiaj pentru că e doar un puști. Dacă simți că ai nevoie de machiaj, fă-o naturală și în culori sigure și luminoase.
 8. Lucrați din greu și păstrați-vă bine.
  8
  Lucrați din greu și păstrați-vă bine. Rini are un scop de a fi o doamnă frumoasă și, bineînțeles, ajuta-o pe mama ei să salveze universul. Obiectivul tău ar putea să nu fie la fel de important, dar să muncești din greu pentru ambiția ta oricum. Rini face asta. Nu renunță niciodată.
 9. Înțelegeți că este bine dacă nu toată lumea este prietenul tău.
  9
  Înțelegeți că este bine dacă nu toată lumea este prietenul tău. Rini are dușmanii ei: Negaverse, Negamoon, Regina Galaxia, toți răi de la Sailor Moon. Toată lumea are cineva pe care nu-i plac. Dar Rini nu merge și țipa la ei. Ea nu merge și să le pună în față. De obicei, ea își declanșează atacurile la ei, sau, dacă e pe cale să moară sau nu, șoptea cu ochii larg. Nu trebuie să faceți niciunul dintre acestea. Respirați în mod constant, mențineți-vă răcoare și încercați să rezolvați problema calm. Rini cu siguranță nu ar merge și va da vânătăi bătăușului școlii. El ar fi ținut departe de el. Se va asigura că este în siguranță.