Cum să ștergeți informațiile personale de la Google

Când v-ați înscris la Google, ați introdus anumite informații personale pentru a vă configura contul. Aceste informații personale sunt utilizate de Google în toate produsele și serviciile sale pentru a ușura și a îmbunătăți utilizarea acestora. În cele mai multe dintre aceste produse și servicii, informațiile dvs. personale sunt necesare și nu le puteți șterge doar fără a renunța definitiv la Google; cu toate acestea, există o cale în jurul acestuia.

Cap 1
Ștergerea informațiilor personale specifice prin schimbarea acestora

  1. Deschideți orice browser web de pe computer.
    1
    Deschideți orice browser web de pe computer. Contul dvs. Google nu este legat de niciun browser sau aplicație web.
  2. Accesați Setările contului.
    2
    Accesați Setările contului. Introduceți "myaccount.google.com /" în bara de adrese pentru a accesa pagina cu setările contului dvs. Google.
  3. Logare.
    3
    Logare. Este posibil să vi se solicite să vă conectați mai întâi la contul dvs. Google. Introduceți parola, apoi faceți clic pe butonul "Înregistrare" când vi se solicită.
  4. Vizualizați informațiile dvs. personale.
    4
    Vizualizați informațiile dvs. personale. Toate datele dvs. legate de cont pot fi văzute pe această pagină. Derulați puțin în jos și puteți vedea secțiunea Informații personale, care vă afișează informațiile dvs. personale.
  5. Selectați un câmp de editat.
    5
    Selectați un câmp de editat. În secțiunea Info personale, puteți vedea numele dvs. de utilizator, e-mailurile, telefoanele și profilul Google+. Nu le puteți șterge sau șterge direct, dar le puteți schimba. Dacă doriți să ascundeți informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs. complet, îl puteți înlocui cu altceva, ca un pseudonim. Faceți clic pe câmpul pe care doriți să îl editați.
  6. Modificarea informațiilor.
    6
    Modificarea informațiilor. O nouă pagină se va deschide cu câmpul selectat și cu informațiile sale curente. Faceți clic pe butonul "Editare" și introduceți informațiile noi pe care doriți să le utilizați. Dați clic pe butonul "Dați" sau "Salvați" pentru a vă face schimbările.

Cap 2
Ștergerea contului google și a datelor

  1. Deschideți orice browser web de pe computer.
    1
    Deschideți orice browser web de pe computer. Contul dvs. Google nu este legat de niciun browser sau aplicație web.
  2. Accesați Setările contului.
    2
    Accesați Setările contului. Accesați pagina Setări cont Google.
  3. Logare.
    3
    Logare. Este posibil să vi se solicite să vă conectați mai întâi la contul dvs. Google. Introduceți parola, apoi faceți clic pe butonul "Înregistrare" când vi se solicită.
  4. Accesați Gestionarea contului.
    4
    Accesați Gestionarea contului. Derulați în partea de jos și veți vedea secțiunea Gestionarea contului. Puteți să vă gestionați contul Google aici.
  5. Ștergeți Contul Google și datele.
    5
    Ștergeți Contul Google și datele. Una dintre opțiunile din această secțiune este pentru "Ștergeți Contul Google și datele." Faceți clic pe el. Deoarece efectuați o sarcină delicată, vi se poate solicita să vă conectați din nou introducând parola. Face acest lucru.
  6. Examinați-vă contul Google.
    6
    Examinați-vă contul Google. Veți fi adus la o pagină de sinteză care detaliază contul dvs. Google și toate datele care vor fi eliminate. Puteți vedea, printre altele, utilizarea contului dvs. Google pentru toate produsele și serviciile, cum ar fi Blogger, Gmail, Fotografii, Contacte, Marcaje, Portal, Calendar. Dacă continuați cu ștergerea, toate acestea vor fi pierdute.
  7. Ștergeți contul.
    7
    Ștergeți contul. Bifați pe cele două declarații de confirmare din partea de jos a paginii. Aceasta confirmă și confirmă acțiunea dvs. pentru a șterge definitiv contul dvs. Google și datele acestuia. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul "Deconectați contul" de mai jos. Acum v-ați șters contul Google și toate datele din cadrul acestuia. Nu mai aveți un cont Google.