Cum să decideți dacă este necesară o frână pe bicicleta cu viteze fixe

După cum știu unii dintre voi călăreții, este foarte important să mergem în legătură cu uneltele fixe fără frâne. Și există oameni pe ambele părți ale gardului, cu argumente valabile. Dar când arunci argumentele, eliminați raționamentul fals și răspunsurile BS, veți descoperi că dezbaterea este următoarea: stilul vs. siguranța.

Cap 1
Argument în favoarea style

 1. Credeți sau nu, dar în comunitatea cu bicicleta fixă, o frână este practic un motociclist nu nu.
  1
  Credeți sau nu, dar în comunitatea cu bicicleta fixă, o frână este practic un motociclist nu nu. Dacă aveți o frână pe motocicleta dumneavoastră, vă spuneți în principiu: "Am o bicicletă fixă, dar nu știu cum să o controlez. Așa că am nevoie de o frână pentru că sunt lame și un poser
 2. Înțelegeți că, pentru mulți piloți fixe de viteze, adăugând o frână în ironia călătoriei, o mașină fixează doar puritatea călăritului și deține o unelte fixă.
  2
  Înțelegeți că, pentru mulți piloți fixe de viteze, adăugând o frână în ironia călătoriei, o mașină fixează doar puritatea călăritului și deține o unelte fixă.
 3. Există avantaje de siguranță pentru a avea o frână pe bicicletele fixe, dar nu este necesară oprirea.
  3
  Există avantaje de siguranță pentru a avea o frână pe bicicletele fixe, dar nu este necesară oprirea. Totuși, combinarea unei biciclete fixe cu o frână nu face mult mai ușor să se oprească.

Cap 2
Argument în favoarea siguranȚei

 1. Aflați că o frână face ca oprirea să fie mult mai ușoară.
  1
  Aflați că o frână face ca oprirea să fie mult mai ușoară. Și având în vedere că, cu fixii, aveți tendința de a merge mai repede decât cu un crucișător greu pe plajă sau biciclete cu viteză mare, asistența suplimentară de frânare este un plus.
 2. Înțelegeți că este foarte dificil să vă opriți repede cu o unelte fixă.
  2
  Înțelegeți că este foarte dificil să vă opriți repede cu o unelte fixă. De obicei, dacă vă plimbați cu o viteză moderată și planificați înainte, puteți opri cu ușurință fără frână. Cu toate acestea, dacă vă retrageți un fund și o mașină trage afară în fața dvs. la câțiva metri distanță (adică aveți timp să opriți, dar nu atât de mult timp), având o frână vă poate ajuta cu siguranța să vă sfârșiți de rulare O glugă.