Cum să construiești o relație mai puternică cu partenerul tău

Căutați să construiți o relație mai puternică cu cea pe care o iubiți? Îți dorești intimitatea pe care o ai la începutul relației tale, precum și conexiunea emoțională pe care nu o poți întreține? Iată câteva sfaturi pentru a ajuta la construirea unei relații mai puternice care să vă ajute să satisfaceți toate nevoile dvs.

Paşi

 1. Arătați-le partenerului ce înseamnă pentru dvs. și cât de mult îi iubiți.
  1
  Arătați-le partenerului ce înseamnă pentru dvs. și cât de mult îi iubiți. Acest lucru nu trebuie să însemne daruri mari sau scumpe la Paris! Trimiteți-le un text care să le permită să știe că te gândești la ele sau să lași niște note de dragoste în jurul casei. Săruturile și îmbrățișările pot, de asemenea, să parcurgă un drum lung în a-ți arăta partenerului cât de mult îți pasă de ele.
 2. Concentrează-te pe partenerul tău.
  2
  Concentrează-te pe partenerul tău. Când încearcă să comunice cu dvs., nu stați doar pe telefon sau vizionați emisiuni de televiziune. Reglați totul și acordați-i o atenție nelimitată pentru cel puțin câteva minute. Deși este simplu, acest proces poate fi extrem de util, mai ales dacă partenerul dvs. și în mod normal nu ascultați fiecare.
 3. Demonstrați interesul pentru ceea ce îți place partenerul tău.
  3
  Demonstrați interesul pentru ceea ce îți place partenerul tău. Nu trebuie neapărat să-ți placă singur, ci să încerci să fii apreciat de interesele lor. Atunci când sunt încântați de echipa lor preferată câștigătoare a unui joc sau de cel mai nou episod al Doctorului Cine, permiteți-i să vă vorbească despre conținutul inimii lor. Asigurați-vă că știu că sunteți bucuroși să vorbiți despre asta dacă îi face fericiți.
 4. Surprinde-i cu ceva ce poți face împreună.
  4
  Surprinde-i cu ceva ce poți face împreună. Puneți niște eforturi în planificarea acestuia, fie că este vorba de un picnic romantic în parc, fie de un joc de bord vechi. Nu trebuie să fie un gest mare sau costisitor, atâta timp cât arată că te gândești la partenerul tău.
 5. Spune-le cât de mult înseamnă pentru tine.
  5
  Spune-le cât de mult înseamnă pentru tine. Ce-i place despre ei? Au primit un zâmbet drăguț? Ochi draguti? Complimentele bazate pe personalitate sunt chiar mai bune - spuneți partenerului dvs. că vă placeți cât de grijuliu sau de înțelept este. Nu-l păstrați singur! Indiferent ce lucru frumos trebuie să spui despre ei, cel mai probabil va îmbunătăți ziua pentru a-l auzi.