Cum să alegeți cursuri pentru o carieră de control al traficului aerian

Controlorii de trafic aerian îndeplinesc o funcție vitală în industria aviatică. Ei monitorizează și direcționează traficul către aeroporturi, menținând fluxul de avioane în mișcare constantă. Folosind radar și alte tehnologii vizuale, ele pot monitoriza mișcarea fiecărui avion, asigurând siguranța pasagerilor și a echipajului. Rolul lor este extrem de important în condiții meteorologice severe, când pilotul se bazează foarte mult pe direcția lor. Tendințele carierei indică faptul că va exista o nevoie sporită pentru controlorii de trafic aerian în viitorul apropiat.

Paşi

 1. Să cunoască calificările necesare pentru a deveni certificat în calitate de controlor de trafic aerian.
  1
  Să cunoască calificările necesare pentru a deveni certificat în calitate de controlor de trafic aerian. Întrucât Administrația Federală a Aviației (FAA) utilizează majoritatea controlorilor de trafic aerian, programele de studiu trebuie să fie aprobate de această agenție. Rețineți că, la finalizarea programului dvs. de studii, va fi necesar să se efectueze teste specifice și pregătirea FAA, inclusiv verificări extinse de fond. Formarea Academiei FAA durează de obicei între 12 și 15 săptămâni.
 2. Școlile de cercetare online care oferă cursuri pentru o carieră de control al traficului aerian și sunt certificate de FAA.
  2
  Școlile de cercetare online care oferă cursuri pentru o carieră de control al traficului aerian și sunt certificate de FAA. Observați asemănările și diferențele dintre ele, cum ar fi școlarizarea, costurile de trai și cerințele specifice, deoarece acestea vor diferi de la școală la școală.
 3. Solicitați cataloage din diferitele școli care conțin lista cursurilor necesare pentru certificarea dvs. de control al traficului aerian.
  3
  Solicitați cataloage din diferitele școli care conțin lista cursurilor necesare pentru certificarea dvs. de control al traficului aerian. Comparați astfel de lucruri, cum ar fi cursurile și cerințele necesare. Verificați dacă ați luat deja unele dintre clasele necesare. Luați în considerare participarea la o comunitate locală sau la colegii tehnice pentru unele dintre cursurile necesare pentru cariera dumneavoastră de control al traficului aerian. Taxele de școlarizare sunt, în general, mult mai puțin costisitoare și puteți rămâne acasă, reducând și costurile locuințelor.
 4. Decideți care facilitate se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și bugetului dvs.
  4
  Decideți care facilitate se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și bugetului dvs. Aflați tot ce puteți despre asistența de școlarizare și bursele disponibile prin școală și pe plan local. Faceți cunoștință cu un consilier de facultate înainte de a vă înscrie pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun. Dacă intenționați să urmați cursuri la o colegiu comunitar sau la un colegiu tehnic, întâlniți-vă cu un consilier pentru a vă asigura că cursurile vor fi transferate la colegiul ales de dumneavoastră.