Cum să a alege un browser pentru Android

Dacă sunteți obosit de browserul stocului dispozitivului dvs. Android, puteți alege cu ușurință de la o mare varietate de browsere de internet terță parte disponibile la Magazin Google Play. Selectarea unui anumit browser, cum ar fi alegerea unei perechi de pantofi, este în mare măsură subiectivă. Cu toate acestea, există câteva aplicații alese acolo, care sunt o reducere peste restul în ceea ce privește stabilitatea, ușurința de utilizare și fiabilitatea generală.

Cap 1
Navigarea prin opțiuni

 1. Lansați Magazin Google Play.
  1
  Lansați Magazin Google Play. Doar atingeți pictograma aplicației pe ecranul de pornire. De asemenea, puteți face acest lucru din sertarul pentru aplicații dacă nu puteți găsi pictograma aplicației pe ecranul de întâmpinare al dispozitivului dvs.
 2. Faceți o căutare pentru browserele disponibile pentru descărcare și utilizare.
  2
  Faceți o căutare pentru browserele disponibile pentru descărcare și utilizare. Pentru a efectua o căutare, apăsați pe pictograma lupă din colțul din dreapta sus al ecranului aplicației pentru a apela câmpul de căutare unde scrieți apoi "Internet Browser" (fără ghilimele). Vi se vor afișa opțiunile.
 3. Atingeți butonul care spune "mai mult de 250" în colțul din dreapta sus.
  3
  Atingeți butonul care spune "mai mult de 250" în colțul din dreapta sus. Faceți acest lucru pentru a vedea toate opțiunile disponibile. Veți vedea apoi un număr minunat de aplicații de navigare pe Internet de a alege de la.
 4. Zero și încercați câteva.
  4
  Zero și încercați câteva. Desigur, nu puteți descărca și încerca toate browserele afișate, cu excepția cazului în care aveți prea mult timp în mâinile dvs. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați ratingurile de sub numele browserului. Orice sub 4,5 stele nu ar trebui judecat. Există atât de multe browsere cu un grad ridicat de evaluare, deci începeți cu acestea.

Cap 2
Descărcarea și instalarea

 1. Atingeți orice browser pe care doriți să-l încercați.
  1
  Atingeți orice browser pe care doriți să-l încercați. Consultați pagina cu descrierea aplicației. Aici veți vedea butonul Instalare, dar merită să faceți timp să analizați comentariile și evaluările utilizatorilor. Veți obține o imagine generală a calității browserului prin citirea comentariilor.
 2. Uită-te la capturile de ecran ale interfeței browserului.
  2
  Uită-te la capturile de ecran ale interfeței browserului. Dacă doriți să vedeți cum ar arata browserul pe ecran, parcurgeți-vă de la comentariile dvs. chiar sub butonul "Citiți mai mult". Veți putea să glisați spre dreapta în imaginile de sub buton, care sunt capturi de ecran ale aplicației pentru browser.
 3. Cunoașteți caracteristicile browserului.
  3
  Cunoașteți caracteristicile browserului. Dacă doriți să vedeți o listă completă a caracteristicilor browserului, puteți apăsa butonul Citiți mai mult pentru a extinde descrierea. Citiți prin aceasta și vedeți dacă browserul are funcțiile pe care le doriți.
 4. Instalați browserul.
  4
  Instalați browserul. Dacă vă place ceea ce vedeți, continuați și apăsați butonul "Instalare" chiar sub numele aplicației. Fereastra de permisiuni va apărea apoi. Citiți conținutul acestuia și apăsați pe butonul "Acceptați" din colțul din dreapta jos al ferestrei dacă acordați permisiunile aplicației. Acesta va începe să se descarce și să se instaleze imediat după. Odată ce ați terminat, atingeți butonul "Deschide" unde a fost folosit butonul Instalare.

Cap 3
Fiddling cu browser-ul

 1. Lansați browserul nou instalat.
  1
  Lansați browserul nou instalat. Odată ce deschideți browserul, acesta ar trebui să vă arate un ecran de pornire cu numele browserului pe acesta și câteva pagini introductive. Glisați prin ele și le luați pe toți. Apoi atingeți bara de adrese din partea superioară a ecranului browserului.
 2. Introduceți adresa URL a oricărei pagini web pe care o frecventați frecvent în bara de adrese.
  2
  Introduceți adresa URL a oricărei pagini web pe care o frecventați frecvent în bara de adrese. Luați notă de viteza de încărcare, de netezime și de capacitatea de reacție a browserului. De asemenea, verificați dacă stilul și designul aplicației funcționează pentru dvs. Unele browsere sunt simple, dar intuitive, în timp ce altele sunt mult mai pline de caracteristici, dar în același timp elegante.
 3. Consultați instrumentele browserului.
  3
  Consultați instrumentele browserului. Instrumente, care înseamnă marcare, partajare, salvare și altele asemenea. Verificați modul în care browserul vă permite să comutați între file, precum și funcția de creare a filelor. Dacă vă place ce are browserul, continuați-l și folosiți-l pentru câteva zile. Dacă vă stă în picioare și vă impresionează, atunci ați găsit destul de mult noul dvs. browser.