Cum să alegeți serviciul potrivit pentru curățarea piscinei

Înotarea într-o piscină murdară poate fi dăunătoare pentru sănătatea ta. Dacă nu doriți să vă curățați singur piscina, trebuie să alegeți un serviciu de curățare a piscinei. Acest articol prezintă câteva modalități prin care puteți determina dacă o companie va fi potrivită.

Paşi

 1. Cercetare.
  1
  Cercetare. Luați totul în considerare prin căutarea companiilor care oferă cele mai bune servicii prin consultări și, de asemenea, căutați informații despre fundalul companiei. Există multe companii de curățenie pe piață care nu sunt autentice. Fie ca este o companie privată sau publică trebuie să aibă o autorizație și o asigurare.
 2. Aflați dacă societatea are un permis de exploatare eliberat de autoritatea sanitară.
  2
  Aflați dacă societatea are un permis de exploatare eliberat de autoritatea sanitară. Regulamentul prevede ca un permis de exploatare să fie amplasat într-un loc proeminent în incintă și să se compileze toate cerințele stabilite în autorizație. Autorizația de funcționare este valabilă numai pentru compania care a fost eliberată. Autorizația de operare poate stabili termenii și condițiile pentru funcționarea companiei.
 3. Verificați dacă societatea oferă inspectorilor de piscină care vor dori să vizualizeze grupul finit pentru a confirma că a fost instalat în conformitate cu permisul inițial și că este în concordanță cu furnizorii.
  3
  Verificați dacă societatea oferă inspectorilor de piscină care vor dori să vizualizeze grupul finit pentru a confirma că a fost instalat în conformitate cu permisul inițial și că este în concordanță cu furnizorii. Aceștia vor acorda o atenție deosebită asigurării existenței unei incinte de piscină. A
 4. Asigurați-vă că persoana / compania care vă curăță piscina este bine pregătită și demnă de încredere.
  4
  Asigurați-vă că persoana / compania care vă curăță piscina este bine pregătită și demnă de încredere. Aparatele de curățare automată a bazinelor pot varia considerabil în funcție de preț și funcție și există diferite tipuri de bazine. Ar trebui să obțineți un curățitor de piscine eligibil care a fost recrutat și bine instruit de compania de încredere. Nu toate curatatorii de piscine efectueaza acelasi lucru, iar pretul poate fi adesea induce in eroare atunci cand vine vorba de alegerea unui curatator de calitate care sa-si faca treaba. Magazinele de piscine sau instalatorul piscinei vă pot oferi câteva sfaturi, dar merită să discutați cu prietenii, familia sau vecinii cu privire la recomandările și experiențele acestora.
 5. Adresați-vă curățitorului piscinei dvs. pentru a scrie un raport despre cum au curățat piscina dvs., ce va asigura curățenia și cum să păstreze întreținerea piscinei.
  5
  Adresați-vă curățitorului piscinei dvs. pentru a scrie un raport despre cum au curățat piscina dvs., ce va asigura curățenia și cum să păstreze întreținerea piscinei. Operatorul de piscine trebuie să elaboreze un plan cuprinzător de piscină în formă de piscină personalizat pentru facilitatea sa, care să ofere informații despre acțiunile de asigurare a sănătății și siguranței patronilor bazinelor. Tehnicienii de întreținere și personalul de la piscină ar trebui să participe la elaborarea planului de siguranță pentru piscină, datorită familiarității cu operațiunile bazinului de zi cu zi. Operatorii și tehnicienii de întreținere trebuie să identifice procedurile de operare corecte pentru a asigura sănătatea și securitatea patronilor și a personalului din bazin.
 6. Uită-te la echipamentele de curățare și la substanțele chimice folosite de companie.
  6
  Uită-te la echipamentele de curățare și la substanțele chimice folosite de companie. Echipamentele de curățare ar trebui să fie cum ar fi polul telescopic, capetele de vid, furtunul de vid, capacele de frână, plasele de îngheț, periile de piscină etc. Produsele chimice de curățare includ clorul, substanțele de îndepărtare a petelor, dispozitivele de reglare a bazinelor etc.
 7. Aranjați cu compania cât de repede trebuie să faceți curățenia.
  7
  Aranjați cu compania cât de repede trebuie să faceți curățenia. Este săptămânal, lunar, trimestrial sau anual. Modelul de curățare depinde de tipul bazinului și de frecvența acestuia. Clientului ar trebui să i se elibereze, de asemenea, un contract pentru a arăta perioada în care acesta va fi deservit de companie. Ar trebui să examinați cu atenție contractul și apoi să vă hotărâți. Ulterior, atât compania, cât și clientul ar trebui să negocieze suma plătibilă până când vor ajunge la un acord.