Cum să coaceți vârfurile rotunjite pe brioșe

Dacă sunteți în căutarea pentru top brioșă perfect, rotunjite și fără nici o muchie, aici este truc pentru a realiza acest lucru.

Paşi

  1. Porniți ușor amestecul de brioșă.
    1
    Porniți ușor amestecul de brioșă. Îmbătrânirea amestecului face ca partea superioară să devină urâtă, iar aluatul devine greu.
  2. Dacă ungeți tigaia de brioșă, ungeți baza fiecărui orificiu de muffin și luați doar lubrifiantul pe jumătate în sus.
    2
    Dacă ungeți tigaia de brioșă, ungeți baza fiecărui orificiu de muffin și luați doar lubrifiantul pe jumătate în sus. Lăsați cealaltă jumătate să nu fie măcinată. Nu folosiți spray-uri de ulei. Acestea pot acoperi cu ușurință toată gaura și nu doar baza și jumătatea în sus.
  3. Alternativ, utilizați cupe de copt.
    3
    Alternativ, utilizați cupe de copt. Pur și simplu puneți-le în fiecare orificiu de muffin în blatul de brioșă și lingură în amestecul de brioșă, ca de obicei.
  4. Coaceți conform instrucțiunilor de rețetă fără devieri.
    4
    Coaceți conform instrucțiunilor de rețetă fără devieri. În special, nu supraîncălziți fiecare gaură de muffin. Dacă urmați cu atenție instrucțiunile de rețetă împreună cu pașii de mai sus, ar trebui să găsiți că brioșele produc un vârf perfect rotunjit. Dacă există probleme, consultați Cum se depanează brioșele.
  5. Terminat.
    5
    Terminat.