Cum să reduceți costurile de imprimare pe o imprimantă color cu jet de cerneală

Cu toată imprimarea colorată pe care o fac oamenii în zilele noastre, este greu să găsească modalități de imprimare ieftină. Există modalități de a reduce costurile de imprimare ale imprimantelor cu jet de cerneală. Când aveți o imprimantă cu jet de cerneală setată să imprime în culoare, majoritatea vor folosi toate culorile pentru a imprima zone negre. Acest lucru utilizează cerneala color mai repede decât este necesar. Unul dintre trucurile pe care le puteți utiliza cu un laser cu jet de cerneală color și laser alb-negru este împărțirea imprimării pe un proiect între imprimante. Iată pașii pentru a imprima cărți de vizită folosind Microsoft Front Page sau Print Master.

Paşi

 1. Salvați mai întâi proiectul
  1
  Salvați mai întâi proiectul
 2. Scoateți toate culorile color și imprimați alb-negrul rămas pe imprimanta laser alb-negru.
  2
  Scoateți toate culorile color și imprimați alb-negrul rămas pe imprimanta laser alb-negru.
 3. Închideți fără salvare și deschideți din nou proiectul.
  3
  Închideți fără salvare și deschideți din nou proiectul.
 4. Când proiectul este deschis, ștergeți toate alb-negru și imprimați porțiunea de culoare de pe imprimanta color cu jet de cerneală.
  4
  Când proiectul este deschis, ștergeți toate alb-negru și imprimați porțiunea de culoare de pe imprimanta color cu jet de cerneală. Puteți face aceeași metodă în procesorul de texte prin selectarea întregului text și schimbarea culorii în alb (nu uitați să salvați documentul înainte de a face acest lucru).
 5. Imprimați porțiunea de culoare a documentului
  5
  Imprimați porțiunea de culoare a documentului
 6. Închideți documentul
  6
  Închideți documentul
 7. Deschideți din nou documentul
  7
  Deschideți din nou documentul
 8. Ștergeți porțiunile de culoare
  8
  Ștergeți porțiunile de culoare
 9. Imprimați porțiunea neagră de pe imprimanta laser
  9
  Imprimați porțiunea neagră de pe imprimanta laser
 10. Salvați fiecare editare a proiectului în fișierul propriu marcat color sau negru dacă aveți nevoie să imprimați din nou acest lucru în viitor.
  10
  Salvați fiecare editare a proiectului în fișierul propriu marcat color sau negru dacă aveți nevoie să imprimați din nou acest lucru în viitor.