Cum să devii un manager de proprietate

Managerul de proprietate este o persoană responsabilă de închirierea și funcționarea unei proprietăți imobiliare. Acestea implică diverse sarcini, cum ar fi găsirea chiriașilor, urmărirea informațiilor de închiriere și coordonarea reparațiilor și a altor întreținere de bază. Unii manageri își dețin proprietățile, în timp ce alții sunt angajați să gestioneze proprietățile deținute de companiile imobiliare. În ambele cazuri, ar trebui să aveți un fundal atât în ​​domeniul imobiliar, cât și în administrarea afacerilor. [1]

Cap 1
Obținerea educației și a experienței

 1. Extindeți-vă baza de cunoștințe.
  1
  Extindeți-vă baza de cunoștințe. Curriculumul de liceu nu este în general conceput pentru cariere specifice, cum ar fi managementul proprietății. Pe baza rezultatelor și a notorietăților dvs. în liceu, luați în considerare dacă colegiul comunității sau o universitate de patru ani sunt potrivite pentru dvs. De asemenea, facultatea și mentorii dvs. vă vor oferi sfaturi personalizate pentru a începe o carieră în domeniul managementului proprietății în funcție de locul în care locuiți. Un avantaj suplimentar de a lua cursuri în învățământul superior este crearea de rețele cu persoane care lucrează sau care aspiră la managementul proprietății. După liceu, urmează cursuri de management, contabilitate, administrarea afacerilor, drept și finanțe. Aceste cursuri vă vor oferi o introducere în practicile de afaceri bune. Discutați obiectivele carierei cu un consilier academic. Ei vor putea să vă sfătuiască despre pașii următori. Stări diferite au reglementări diferite pentru gestionarea proprietății, iar consilierul dvs. academic le va cunoaște. Câștigați un grad de colegiu, dacă este posibil. Există o șansă mult mai mare de a fi angajat ca administrator de proprietate dacă dețineți un grad de colegiu. Chiar și un grad de doi ani vă va situa bine pentru a intra în lumea managementului proprietății.
 2. Obțineți o certificare pentru gestionarea proprietății, dacă este necesar.
  2
  Obțineți o certificare pentru gestionarea proprietății, dacă este necesar. Multe state solicită administratorilor de proprietăți să treacă un test de certificare, deci acesta este un pas important. De asemenea, va învăța să solicitați să învățați abilități bune de gestionare a proprietății, de afaceri și de contabilitate. Consultați Asociația de Management al Proprietății Naționale pentru a afla dacă acest lucru este sau nu necesar în statul dvs. [2]
 3. Luați în considerare aderarea unei asociații de agenți imobiliari sau a managerilor de proprietate.
  3
  Luați în considerare aderarea unei asociații de agenți imobiliari sau a managerilor de proprietate. Acest lucru vă va ajuta să faceți legături cu agenții imobiliari și cu alți administratori de proprietăți care vă pot ajuta în viitorul dvs. afacere. Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă spori cunoștințele prin înscrierea la seminarii și ateliere. Căutați unități de administrare a proprietății și asociații imobiliare atât în ​​statul dvs., cât și la nivel național. [3]

Cap 2
Deveniți un manager de proprietate pentru alții

 1. Ia-ți CV-ul acolo.
  1
  Ia-ți CV-ul acolo. Înainte de a avea capitalul necesar, conexiunile și experiența de a investi în proprietățile proprii, trebuie să lucrați într-un loc de muncă la nivel de bază. Veți beneficia de acest lucru prin faptul că aveți un mentor de supraveghere, un venit constant și câștigați experiență într-o varietate de sarcini de gestionare a proprietății. Există câteva căi pentru a găsi un loc de muncă la nivel de intrare.
 2. Contactați companiile locale imobiliare.
  2
  Contactați companiile locale imobiliare. Este adesea prea mult timp pentru un agent imobiliar să-și împartă timpul între vânzarea de bunuri imobiliare și gestionarea proprietăților de închiriere. Un bun manager de proprietate este cheia administrării adecvate a proprietăților de închiriere ale unui agent imobiliar. Trimiteți CV-ul dvs. subliniind abilitățile dumneavoastră legate de managementul proprietății.
 3. Aplicați ca manager de proprietate asistent.
  3
  Aplicați ca manager de proprietate asistent. Multe complexe de apartamente sau facilități guvernamentale folosesc asistenți. Prin preluarea acestui rol, învățați punctele de plecare ale locului de muncă fără a fi total responsabil pentru totul la început. În loc să fiți responsabil pentru colectarea chiriei și a taxelor de întârziere, puteți acționa ca contact pentru servicii de întreținere sau de serviciu.
 4. Luați în considerare cumpărarea unuia sau a două proprietăți pe drum.
  4
  Luați în considerare cumpărarea unuia sau a două proprietăți pe drum. După câțiva ani, veți găsi că acumulați capital și că aveți timp să vă dedicați angajării în muncă suplimentară. Pe termen lung, gestionarea proprietăților proprii ar avea ca rezultat probabil cea mai mare marjă de profit. De asemenea, poate să devină mai multă muncă decât ați negociat, iar noile întreprinderi pot dura mai mulți ani pentru a scăpa de datorii. Luați în considerare riscurile și recompensele înainte de a lua orice decizie importantă.

Cap 3
Gestionarea proprietăților proprii

 1. Beneficiați de gestionarea proprietăților altora.
  1
  Beneficiați de gestionarea proprietăților altora. O educație și o sumă corectă de bani nu sunt toate ingredientele unui manager de succes. Ar trebui să vă simțiți pentru viața de zi cu zi a unui manager de proprietate, lucrând ca unul pentru altcineva. Acest lucru va extinde, de asemenea, rețeaua dvs. de colegi din industrie. Cu cât vă pregătiți mai mult pentru cariera dvs., cu atât este mai mică curba de învățare mai târziu.
 2. Ridicați capitalul.
  2
  Ridicați capitalul. Odată ce ați construit o experiență și un venit, găsiți un moment bun pentru a investi în proprietăți. Veți avea nevoie de o sumă considerabilă de bani, care probabil va trebui să vină din altă parte. Cele două modalități cele mai bune de a ridica acești bani sunt fie găsirea de investitori, fie obținerea unui împrumut. Luați un împrumut. Băncile sunt un loc bun pentru a căuta un împrumut pentru a cumpăra case. Unele bănci se specializează chiar și în finanțarea activităților imobiliare. Colectați informațiile dvs. de credit și întâlniți-vă cu câteva bănci pentru a vedea ce caută și ce așteaptă de la dvs. Găsiți investitori. Folosind conexiunile pe care le-ai făcut, întreabă în jur pentru a vedea dacă cineva este interesat să investească într-un nou manager de proprietate. Atunci când faci terenuri pentru potențialii investitori, asigurați-vă că specificați specificul: în ce anume investesc, cine este implicat, numerele financiare exacte, de ce faceți un bun manager.
 3. Căutați proprietăți de cumpărat.
  3
  Căutați proprietăți de cumpărat. Dincolo de limitările financiare ale unui nou manager de proprietate, nu vă doriți să vă întindeți prea subțire, în timp ce încă mai obțineți roțile de antrenament. Uitați-vă cumpărați 1 sau 2 proprietăți și extindeți-vă de acolo, atunci când vă simțiți confortabil. Proprietățile sunt listate în diverse locuri, cum ar fi internetul, ziarele sau chiar cu asociația agenții imobiliari.
 4. Găsiți chiriași.
  4
  Găsiți chiriași. Pe baza proprietăților pe care le dețineți, unele metode de listare pot fi mai bune pentru găsirea chiriașilor decât altele. Chiriasii în orașele colegiului, în general, se uită mai întâi pe internet, în timp ce familiile sau profesioniștii se pot consulta cu agenții imobiliari. Asigurați-vă că ați evaluat capacitatea lor de a plăti chiria la timp, curățenie și istoricul de credit înainte de a conveni să le închirieze proprietatea.
 5. Mențineți înregistrări financiare meticuloase.
  5
  Mențineți înregistrări financiare meticuloase. Acum, că nu aveți un sef care să raporteze, toate avantajele și dezavantajele administrării proprietății intră pe umeri. Există mai multe motive pentru a ține evidența finanțelor dvs. și toate acestea sunt incredibil de importante pentru bunăstarea afacerii dvs. Stabiliți un sistem și o rutină pentru păstrarea acestor înregistrări și respectați-le. [5] Scopuri fiscale. Evitați orice surpriză în auditurile viitoare, urmărind numerele dvs. și raportați-le exact guvernului. Abordarea investitorilor. Cunoașterea numerelor financiare specifice vă va ușura să oferiți prezentări precise investitorilor, ceea ce le va impresiona. A face investiții înțelepte. Numai prin cunoașterea succesului proprietăților curente și anterioare puteți face investiții mai bune în viitor. Costuri și cheltuieli de exploatare. O mare parte a slujbei tale îți menține proprietățile. Urmărirea finanțelor vă va ajuta să determinați marja de profit pentru fiecare proprietate.
 6. Cunoașteți legile de stat și locale.
  6
  Cunoașteți legile de stat și locale. Acum sunteți singurul responsabil pentru a vă asigura că proprietățile dvs. respectă codurile și regulamentele guvernului. Probabil ați învățat multe dintre acestea în anii precedenți, dar păstrați o copie a codurilor și regulamentelor la îndemână și vă faceți conștienți de noile evoluții. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să păstrați proprietățile dvs. în siguranță și viabile pentru chiriașii dvs., dar vă veți ajuta să evitați procesele și inspecțiile nereușite.
 7. Mențineți întreținerea proprietăților dvs.
  7
  Mențineți întreținerea proprietăților dvs. Cel mai bun manager de proprietate este cel care previne problemele viitoare cu întreținerea regulată. De asemenea, trebuie să răspundeți solicitărilor de întreținere ale chiriașilor. Fiind prompt și politicos este o modalitate excelentă de a păstra clienții de calitate în proprietățile voastre. Menținerea proprietăților dvs. menținute va permite, de asemenea, să găsiți chiriași de calitate atunci când cineva se îndepărtează.