Cum să castigi pietre in cascada

Castle Clash este un joc similar cu Clash of Clans. Amândoi au diferențele. Deși nu te atacă atât de mult în Castle Clash, acest joc poate fi totuși plăcut pentru mulți utilizatori. O resursă importantă găsită în ambele jocuri este pietre. Ei vin în cantități mici. Pietrele se pot câștiga în multe feluri. Acest articol va enumera câteva metode despre cum.

Cap 1
Cumpărați pietre prețioase

 1. Atingeți sau faceți clic pe Magazin.
  1
  Atingeți sau faceți clic pe Magazin. Magazinul este locul unde cumpărați mai multe clădiri, decorațiuni și comori, inclusiv pietre prețioase.
 2. Atingeți oferta de pietre pe care doriți să le cumpărați.
  2
  Atingeți oferta de pietre pe care doriți să le cumpărați. Există cel puțin oferte de 100 până la aproximativ 25000 de pietre pe care le puteți cumpăra.
 3. Dacă vă aflați pe iPad, introduceți ID-ul mărului.
  3
  Dacă vă aflați pe iPad, introduceți ID-ul mărului. Introduceți informațiile necesare cărții de credit.
 4. Apăsați achiziția și așteptați câteva momente înainte de a primi pietre.
  4
  Apăsați achiziția și așteptați câteva momente înainte de a primi pietre.

Cap 2
Completarea realizărilor

 1. Completați realizările de bază.
  1
  Completați realizările de bază. Acestea nu vă dau multe pietre. Ei pot recompensa până la 5 până la 10 pietre la un moment dat. Cu toate acestea, aceste realizări pot fi completate din nou și din nou, astfel încât să puteți obține mai multe ori de câte ori doriți. Revendicați-vă pietrele după ce ați realizat aceste realizări. O realizare ușoară pe care o puteți realiza pentru a obține 20 de pietre pe zi este cât de mult mana și aur aveți nevoie pentru a colecta în timpul unui raid. Odată ce colectați suma potrivită, veți fi recompensați 10 pietre prețioase și alte 10 pietre atunci când o completați pentru mana. Puteți realiza oricare dintre aceste realizări cel puțin o dată pe zi. Lupta în arenă de 10 ori. Atingeți arena de pe baza dvs. și luptați de 5 ori. Odată ce sansele de luptă sunt restaurate, luptați de 5 ori și cereți recompensa. Acesta vă va oferi doar 5 pietre. Puteți face acest lucru o dată pe zi. Toate realizările simple pot fi redate o dată pe zi. Conectați-vă în fiecare zi. Dacă o faci, vei primi încă 5 pietre în fiecare zi. Cu toate acestea, va trebui să vă revendicați.
 2. Completați realizări mai avansate.
  2
  Completați realizări mai avansate. Atingeți bannerul cu o trompetă în colțul din stânga jos. Veți vedea o listă de realizări. Fiecare realizare are 3 realizări într-una. De exemplu, dacă au existat și realizări pentru a fura 20000 de aur, o dată ce realizarea este finalizată, va fi înlocuită cu ceva de genul furtul de 100000000 de aur. Acest lucru se va face de 3 ori. Alegeți o realizare care are o mulțime de pietre prețioase pentru o recompensă. Unele realizări vor avea ca recompensă mai mult de cel puțin 300 de pietre prețioase. Când vă conectați timp de 90 de zile în joc, veți câștiga 650 de pietre prețioase. Scopul este acela de a finaliza această realizare cât mai mult posibil. cu cât încercați mai mult să o finalizați, cu atât veți progresa mai mult pentru a finaliza realizarea.
 3. Revendicați-vă recompensele.
  3
  Revendicați-vă recompensele. Atingeți locul unde a avut loc realizarea și atingeți numărul de pietre pe care le obțineți. Dacă ați terminat o realizare simplă, atingeți revendicarea.

Cap 3
Revendicarea recompensei zilnice

 1. Veți primi o recompensă zilnică pe Castle Clash, dar va trebui să vă revendicați singur.
  1
  Veți primi o recompensă zilnică pe Castle Clash, dar va trebui să vă revendicați singur. În fiecare zi, veți primi un erou, cărți, cărți expuse, esențe de slănină etc. De asemenea, veți primi niște insigne onorabile și unele pietre prețioase. De obicei, veți obține 20 de pietre prețioase, dar, uneori, poate fi o recompensă de 50, 100 sau chiar 200 de pietre prețioase. Un erou legendar vine de obicei cu această recompensă.
 2. Atingeți pictograma prezentă în partea de sus unde sunt realizările simple.
  2
  Atingeți pictograma prezentă în partea de sus unde sunt realizările simple. Va fi și o altă răsplată. Revendicați cele 5 pietre pe care le veți primi cu recompensa zilnică în fiecare zi.
 3. Atingeți fila Recompensă zilnică și revendicați recompensele afișate în casetă.
  3
  Atingeți fila Recompensă zilnică și revendicați recompensele afișate în casetă. Atingeți revendicarea pentru a face acest lucru.

Cap 4
Făcând hbd (aici sunt demoni)

 1. Atingeți primul portal și atingeți prima pictogramă.
  1
  Atingeți primul portal și atingeți prima pictogramă. Alegeți nivelul de HBD pe care doriți să-l faceți. Aici Be Demons trebuie să vă apărați baza de la un anumit număr de aceiași eroi care vă atacă. Este diferit de HBM, deoarece de data aceasta există doar un singur val și veți obține câteva recompense. În aceste recompense, puteți obține o șansă de a câștiga pietre prețioase.
 2. Alegeți nivelul dvs.
  2
  Alegeți nivelul dvs. Dacă doriți mai multe șanse de a câștiga pietre, alegeți Nivelul 10, 11 sau 12. Nivelul 12 ar putea să vă ofere o șansă mai bună de pietre, deoarece acesta este cel mai dificil nivel, precum și ultimul. Dacă câștigi, puteți obține până la 36 de pietre prețioase sau mai mult.
 3. Asigurați-vă că aveți eroi puternici.
  3
  Asigurați-vă că aveți eroi puternici. HBD necesită experiență înaltă și eroi înalți. Noua actualizare pentru Castle Clash permite acum eroului tău să ajungă la nivelul 200. Dacă eroii tăi sunt de 180 de ani, ridică-ți nivelul și câștigi destule XP pentru a câștiga. Puteți câștiga cu eroi de nivel 180, dar este posibil să nu obțineți pietre în acest fel.
 4. Nivelul nivelului de calificare a eroului tău, astfel încât să aibă talente de calificare mai bune pentru a apăra cu.
  4
  Nivelul nivelului de calificare a eroului tău, astfel încât să aibă talente de calificare mai bune pentru a apăra cu. Pentru a obține pietre, trebuie să aveți eroi rapizi care pot ucide pe dușmani repede. Dacă durează destul timp sau dacă pierdeți majoritatea eroilor dvs. (pierdeți și cea mai mare parte din HP), veți obține în schimb embleme onorabile. Nu veți primi pietre sau nu veți avea insigne dacă nu veți câștiga întregul nivel.
 5. Repetați acest proces dacă doriți să obțineți multe pietre.
  5
  Repetați acest proces dacă doriți să obțineți multe pietre.