Cum să fugi în aeroport

Aeroportul este un loc pe care oamenii îl pot iubi sau ura. Dar oricine este persoana, ori de câte ori timpul al zilei, una dintre cele mai grele părți ale experienței, este pur și simplu să găsească un loc unde să se stabilească. Iată-l să fugi în aeroport.

Paşi

 1. Du-te la poarta ta și găsești câteva locuri.
  1
  Du-te la poarta ta și găsești câteva locuri. Asigurați-vă că, dacă călătoriți singur, aveți două scaune, astfel încât să puteți avea una pentru dvs. și una pentru purtători. Dacă trebuie să părăsiți locația pentru orice motiv, asigurați-vă că aveți un obiect pentru a spune altora că este locul dumneavoastră. Încercați să vă faceți cât mai confortabil cu putință, dar încercați să nu deteriorați scaunele sau, în general, să faceți o grevă.
 2. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să găsiți un fel de perete pe care să vă puteți sprijini sau să vă apropiați lucrurile.
  2
  Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să găsiți un fel de perete pe care să vă puteți sprijini sau să vă apropiați lucrurile. Asigurați-vă că se află într-o locație de neuitat și lângă cineva care îl poate viziona.
 3. Dacă există ferestre în apropiere, vedeți dacă puteți să vă apropiați de ele și să vă puneți lucrurile jos.
  3
  Dacă există ferestre în apropiere, vedeți dacă puteți să vă apropiați de ele și să vă puneți lucrurile jos. De obicei, există un fel de margine sau barieră în care poți pune lucrurile împotriva.
 4. Ocazional, singura opțiune este să vă puneți lucrurile într-o cale.
  4
  Ocazional, singura opțiune este să vă puneți lucrurile într-o cale. Faceți acest lucru numai dacă există o cale greu utilizată și dacă nu există altă opțiune disponibilă. Rețineți, unii ar putea să nu le placă acest lucru, dar dacă vă explicați situația, puteți obține ajutor.
 5. Dacă toate acestea nu funcționează, recurgeți la găsirea unui salon de aeroport sau a unui dormitor unde puteți rămâne, deoarece, chiar dacă aceasta va costa bani, cel puțin veți fi asigurat un somn bun.
  5
  Dacă toate acestea nu funcționează, recurgeți la găsirea unui salon de aeroport sau a unui dormitor unde puteți rămâne, deoarece, chiar dacă aceasta va costa bani, cel puțin veți fi asigurat un somn bun.