Cum să Cum puteți schimba setările de confidențialitate pentru a salva

Spotify este o modalitate foarte bună de a partaja muzică cu prietenii. Pe Spotify, puteți să căutați muzica prietenilor, să ascultați playlisturile lor și chiar să creați playlisturi împreună. Cu toate acestea, este posibil, de asemenea, să vă schimbați setările de confidențialitate astfel încât opțiunile dvs. de muzică să fie mai private.

Paşi

 1. Accesați Spotify -> Preferințe.
  1
  Accesați Spotify -> Preferințe. Veți vedea fila Spotify în colțul din stânga sus alături de butonul Apple. Ajustați setările de confidențialitate aici. Dacă sunteți mai privat, vă recomandăm să vă asigurați că nu sunt bifate toate casetele de confidențialitate și de profil.
 2. Modificați setările de confidențialitate ale albumelor individuale.
  2
  Modificați setările de confidențialitate ale albumelor individuale. Faceți clic pe numele dvs. din partea dreaptă a ferestrei Spotify și alegeți "Profil". Derulează lista de redare. Sub arta albumului, ar trebui să puteți vedea opțiunea "Public" sau "Secret". Faceți clic pe acesta pentru a modifica setările de confidențialitate ale listei de redare individuale.
 3. Porniți o sesiune privată.
  3
  Porniți o sesiune privată. Acest lucru va opri muzica pe care o jucați să apară în noul flux de știri Facebook. Pentru a face acest lucru, fie faceți clic pe numele dvs. din partea dreaptă sus a ferestrei, fie faceți clic pe Spotify din bara superioară și alegeți Private Session.