Cum să ai o atitudine de patinator

Acum că aveți un skateboard, veți avea nevoie de o atitudine patinator. Cum te comporți ca un patinator? Ei bine, citiți mai departe ...

Paşi

 1. Nu-mi pasă ce gândesc oamenii.
  1
  Nu-mi pasă ce gândesc oamenii. Dacă vrei să faci skateboard, vei fi skateboard. Dacă oamenii cred că este "gata", tot ce ai făcut a fost Ollie, că nu-i nimic, Ollie din nou. Nu lăsați niciodată să vă spună altfel. Amintiți-vă că patinajul este hobby-ul dvs. Ignorați pe oricine vă critică pentru asta. Dacă vrei să faci skate de orice altcineva vrea, nu te vei bucura de tine.
 2. Fii tu insuti.
  2
  Fii tu insuti. Nu încercați să vă potriviți cu toți ceilalți patinatori din jurul vostru. Doar pentru că ceilalți patinatori arată ca niște clone unul de celălalt, nu înseamnă că trebuie. Amintiți-vă că și patinatorii sunt oameni și că toată lumea este unică.
 3. Skate cu un amic.
  3
  Skate cu un amic. S-ar putea să fii puțin jenat de skateboard pe cont propriu. Cum să depășim acest lucru? E simplu. Găsiți un prieten de skate. Când ești cu oameni care se bucură de aceleași lucruri ca tine, ești mai probabil să te comporți ca ... bine, tu. Veți fi mai confortabil și mai fericit să vă exprimați. Întotdeauna sprijiniți reciproc. Nu sacrificați pe ceilalți pentru stivuire, mai ales dacă nu vă puteți descurca singur. Nu este deloc răcoros! Dacă sunteți prieteni apropiați, o mică chicotanie este bine, dar nu uitați să le ajutați imediat, să vă asigurați că sunt în regulă și să îi încurajați să mai meargă. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a261cd7400')
 4. Pastreaza-ti calmul.
  4
  Pastreaza-ti calmul. Nu striga la bord atunci când nu puteți ateriza un truc. Doar suspină și încercați din nou. Nu jurați pe cineva pentru că ți-au spus să pleci, doar ridică-ți bordul și pleacă. Skater-ii sunt bine cunoscuți pentru că sunt "băieți", de ce credeți că toată lumea vrea să fie un patinator? Pastreaza-ti calmul. La urma urmei, tu esti un patinator.
 5. Vorbește ca un patinator.
  5
  Vorbește ca un patinator.
 6. Uite partea.
  6
  Uite partea. Pe lângă atitudinea, patinatorii au un anumit stil. În general, blugi și tricouri de brand skate sunt populare printre skaters. Alte, sub-culturi cum ar fi punks, goți, gangsteri și emos au propriul lor stil. Dacă urmați cultura, asigurați-vă că vă uitați partea.