Cum să vă schimbați complet aspectul școlii

Este sărbătorile și într-o lună, trebuie să te duci din nou la școală. Dacă ai avut un stil plictisitor sau nu aveai deloc stil până acum, ce zici de câteva schimbări mari care vor șoca pe toată lumea la școala ta? Este distractiv si usor!

Paşi

 1. Gândiți-vă la stilul dvs. până acum.
  1
  Gândiți-vă la stilul dvs. până acum. Dacă ați fost la această școală de mai mulți ani, va fi mai dificil să vă schimbați stilul, deoarece toată lumea știe că nu vă îmbraciți bine sau că nici nu v-ați remarcat. Va fi mai greu, dar copiii de la școala dvs. vor fi atât de șocați încât vor spune: "Cine este noua fată?"
 2. Dă-i hainele care nu se potrivesc sau nu-ți pasă!
  2
  Dă-i hainele care nu se potrivesc sau nu-ți pasă! Puteți să le dați caritate sau le puteți vinde la o vânzare în piață sau în curte! Nu vă faceți griji dacă aveți prea puțin haine dacă nu vă puteți permite să le înlocuiți. Vorbește cu mama ta, explicând că aceste haine nu te mai potrivesc, că școala începe în câteva săptămâni și vrei un stil nou. Va înțelege și vă poate da niște bani.
 3. Ia puțină inspirație.
  3
  Ia puțină inspirație. Uitați-vă în revistele de modă să căutați tendințe sau idei despre cum să purtați ceva. Uită-te în jurul școlii tale și observă ce poartă ceilalți și cum te-ai simți să le porți. Mergeți online și căutați tutoriale de machiaj, etc.
 4. Folosește-ți bine banii!
  4
  Folosește-ți bine banii! Nu cumpărați două tricouri care arătau la fel sau vă amintesc de cealaltă; alegeți articole unice unele de altele (poate un hoodie într-un model și un simplu?) și să încerce să se concentreze pe un singur stil. Diversitatea este bună, dar nu dacă apar într-o zi îmbrăcată într-un singur stil, iar în următorul stil într-un stil complet diferit. Încercați să găsiți un singur stil care să corespundă personalității dvs. În felul acesta, în cele din urmă, ești fericit
 5. Obțineți un nou stil de păr.
  5
  Obțineți un nou stil de păr. Vorbește cu stilistul tău despre ceea ce ar arăta drăguț cu tine. Ar trebui să fie complet diferit de ceea ce ai avut, astfel încât prietenii tăi vor fi complet uimiți.
 6. Activați sala de sport sau alerga, faceți push-up-uri, joacă sport, etc. Dacă sunteți într-adevăr slab, ridica greutăți pentru a câștiga musculare.
  6
  Activați sala de sport sau alerga, faceți push-up-uri, joacă sport, etc. Dacă sunteți într-adevăr slab, ridica greutăți pentru a câștiga musculare. Dacă sunteți supraponderal, exercițiu pentru a pierde în greutate. Dacă sunteți tonifiat, lucrați pentru a menține corpul pe care îl aveți.
 7. Fii încrezător!
  7
  Fii încrezător! Acționați diferit de modul în care erați în trecut, dacă nu sunteți sigur sau timid. Poate înainte ca oamenii să râdă de tine, dar acum ar trebui să le ignori. Râziți-vă de greșelile dvs. și fiți sociali.
 8. Fiți prietenoși și plecați, nu vă arătați aspectul nou.
  8
  Fiți prietenoși și plecați, nu vă arătați aspectul nou. Actul ca stilul tău de îmbrăcăminte este un lucru normal și l-ai avut întotdeauna.
 9. Cum îți poți îmbunătăți igiena?
  9
  Cum îți poți îmbunătăți igiena? Nu trebuie să trimiteți un mesaj rău altora. Periați-vă dinții de două ori pe zi, duș, spălați-vă fața, păstrați-vă părul curat și frumos, folosiți parfum, faceți bărbierit și folosiți deodorant.