Cum să obțineți o notă bună pe o sarcină

O sarcină grăbită, slab cercetată și prost formulată nu va aduce acasă notele bune. Pe de altă parte, efectuarea cercetării dvs. într-un timp util, scrierea corectă și lăsarea timpului pentru a-l edita va duce mult la îmbunătățirea șanselor dvs. de obținere a unui grad bun. Următorul proces pas cu pas vă va ajuta să obțineți încredere în munca dvs. și obțineți gradul pe care îl meritați.

Paşi

 1. Acordați atenție instrucțiunilor.
  1
  Acordați atenție instrucțiunilor. Când profesorul dvs. introduce misiunea, luați note cu privire la așteptările, indicii, indicii și date importante. Dacă există un planificator, un exemplu sau ceva care vă poate ajuta cu proiectul, duceți-l acasă, citiți-l cu atenție și notați punctele forte.
 2. Organizați-vă.
  2
  Organizați-vă. Aveți toate sursele de la profesor într-un dosar elegant și începeți să colectați surse din bibliotecă, de pe site-uri web și chiar de la profesorul dvs. (Continuați să menționați sursele în timp ce mergeți!). Apoi creați un planificator, care vă împarte munca în diferite părți. De exemplu, paragraful info, piesa de scriere, bibliografia și așa mai departe. Apoi puteți aloca fiecare dintre aceste părți o limită de timp. Creați o linie de timp a muncii dvs., dați-vă o zi, două zile sau chiar o săptămână, în funcție de capacitate și de partea dvs. Nu uitați data scadentă!
 3. Incepe munca.
  3
  Incepe munca. Acum că totul este în loc, începeți să lucrați! Urmați cronologia dvs., utilizați-vă sursele și dacă doriți cu adevărat să obțineți o notă bună, petreceți masa de prânz și alt timp liber care lucrează la ea. Nu uitați să întrebați-vă profesorii pentru ajutor. Dacă le puteți prinde în timpul liber, arătați-le ce aveți până acum și dacă sunteți pe drumul cel bun. Ascultați sfatul și puneți întrebări. Amintiți-vă, slujba lor! Asigurați-vă că lucrați și acasă.
 4. Întrebați-i pe unii dintre prietenii tăi care se află în clasa ta.
  4
  Întrebați-i pe unii dintre prietenii tăi care se află în clasa ta. Cum se îndreaptă asupra misiunii și se concentrează asupra a ce greșeli sau idei bune puteți ieși din ea. Brainstorm și chiar le lași în ceea ce faci, și cere comentarii. Amintiți-vă, puteți obține o notă medie ca B și profesorii vor fi mulțumiți. Cu toate acestea, s-ar putea să lipsești o bucată pe care prietenii tăi o au și ar putea să lipsească ceva ce ai, ceea ce îți poate obține pe amândoi un A!
 5. Ia o pauză.
  5
  Ia o pauză. Amintiți-vă că acest proiect nu este tot munca dvs. școlară, și aveți și alte lucruri. Deci, după ce ați lucrat o oră sau două, luați o pauză și faceți altceva, jucați cu o minge bouncy, terminați temele de la matematică, mergeți în altă cameră și luați un pui de somn. Când simți că ai terminat cu tot proiectul tău, nu-i pune încă o parte. Dacă aveți câteva zile înainte de a fi datorat, lăsați proiectul să se concentreze și pe alte lucruri pentru un timp. Apoi verificați-vă și reveniți din nou.
 6. Efectuați modificările finale.
  6
  Efectuați modificările finale. Acestea sunt ultimele câteva zile înainte de expirarea proiectului. Întâlniți-vă din nou cu profesorul și lăsați-i să-și verifice lucrarea. Înainte de a face acest lucru, verificați ortografia prostie, punctuația, greșelile gramaticale. După aprobarea și sfaturile profesorului, îmbunătățiți-vă munca, întrebați-vă prietenii să se uite la el și continuați să citiți din nou și din nou.
 7. Nu vă faceți griji.
  7
  Nu vă faceți griji. După ce ți-ai schimbat misiunea și crezi că e bine, nu-ți face griji. Nu vă gândiți la gradul pe care îl veți primi, când îl veți primi și nu vă deranjează pe profesorul dvs. Uita-te si relaxeaza-te. Sărbătați-vă munca grea și răsplătiți-vă. Dacă nu obțineți nota pe care ați așteptat-o, adresați-vă profesorului respectiv, despre locul în care ați greșit. Atunci fii fericit că ai încercat tot ce ai mai bun.