Cum să Cum să-ți decorezi camera ca iubitul de luna de la Harry Potter

Admirați stilul și creativitatea unică a lui Luna Lovegood? Vrei ca un dormitor să se potrivească? Continuați să citiți pentru a afla cum să vă decorați camera ca Luna!

Paşi

 1. Luna își prețuiește prietenii foarte mult.
  1
  Luna își prețuiește prietenii foarte mult. Imprimați câteva poze ale celor mai buni prieteni și le încadrați sau le postați pe pereții dvs. pentru a obține o atmosferă plăcută de prietenie și fericire. Găsiți acele vechi filme de bilete de film sau lanțuri de hârtie care păstrează amintiri bune și găsiți o modalitate creativă de a le prezenta. Faceți-vă camera să vă simțiți acasă și invitând!
 2. Amintiți-vă că Luna face lucrurile în felul ei.
  2
  Amintiți-vă că Luna face lucrurile în felul ei. Ea sincer nu-i pasă ce gândește altcineva și este foarte originală. Țineți cont de acest lucru în timp ce vă decorați camera - doar pentru că un prieten nu-i place Pokémon nu este un motiv suficient pentru a ascunde toate mărfurile dvs. legate de Pokemon. Rămâneți la adevărat ceea ce doriți să afișați și să vă arătați mândrie. Este camera ta - deci fă ceea ce vrei cu asta, nu ceea ce crezi că alții ar face.
 3. Utilizați culori asemănătoare pastelului.
  3
  Utilizați culori asemănătoare pastelului. Luna este calmă, deci camera ei ar trebui să aibă culori cum ar fi verde spumă de mare sau o nuanță de roz și liliac deschis. Aceste culori dau vibrații fericite și calme și dau camerei o senzație de Luna care curge.
 4. Luna este foarte artistică și îi place să picteze.
  4
  Luna este foarte artistică și îi place să picteze. Nu trebuie să fii foarte bun la desen pentru a încorpora acest lucru în camera ta! Așezați o imagine frumoasă sau colaj pentru a da camerei un impuls de decorare.
 5. Asigurați-vă că camera dvs. este curată, chiar dacă nu este complet imaculată.
  5
  Asigurați-vă că camera dvs. este curată, chiar dacă nu este complet imaculată. Luna nu este întotdeauna cel mai organizat personaj din cărți, așa că este logic ca camera ei să aibă un mic dezordine. Dacă aveți o cameră dezordonată, nu se va îndepărta de atmosfera Lunii atâta timp cât nu este la extrem.
 6. Arătați o mândrie în casă.
  6
  Arătați o mândrie în casă. Luna este mândră de statutul ei Ravenclaw! De ce să nu faci un colier de fire albastru și de bronz și să-l arătați pentru Ravenclaw sau să tipăriți un poster al unui leu dacă sunteți Gryffindor? Arătați mândrie în casa dvs., chiar dacă nu sunteți trimiși ca Ravenclaw.
 7. Nu uita Harry!
  7
  Nu uita Harry! Arătați-vă dragostea de Harry Potter agățând un afișe undeva sau afișându-vă bufnita de pe biroul dvs. Arătați-vă cele șapte cărți hardcover, sau chiar doar dvs. favorit. Fă-ți bine seama că ești un Potterhead!