Cum să bați pe oricine la orice joc cu doi jucători

Tocmai ați cumpărat cea mai recentă consolă de jocuri și vă dați seama cât de rău sunteți să jucați. Vrei să-ți bați prietenii cel puțin o dată? Urmați acești pași și probabil veți fi!

Paşi

 1. Cacealma.
  1
  Cacealma. Spuneți cât de bun sunteți la joc și încercați să-i faceți pe adversari să creadă că nu vă vor bate niciodată. Dacă vă forțați adversarul să creadă acest lucru, ei vor juca jocul astfel încât să vă ofere un avantaj imediat minții.
 2. Preia controlul.
  2
  Preia controlul. Dacă este un joc de acțiune cum ar fi împușcarea, întotdeauna ajunge la armele bune mai întâi, dar dacă adversarul tău primește armele bune, care ești tu pentru a obține un loc bun pentru a te ascunde.
 3. Apără și ataca.
  3
  Apără și ataca. Dacă este un joc de luptă întotdeauna blocați cât mai multe dintre loviturile lor posibil și atac atunci când este posibil. Dacă este un joc de luptă strânsă / luptă, cum ar fi boxul sau lupta, utilizați întotdeauna mișcări și pumni pe care le puteți folosi de la distanță pentru a vă putea muta cu ușurință în bloc imediat după ce atacați.
 4. Urmăriți-vă hărțile.
  4
  Urmăriți-vă hărțile. Dacă este un joc de curse sau de joc gratuit, atunci căutați orice hărți care ar putea fi pe ecran, deoarece vă pot spune despre ascunderea locurilor sau a altor jucători.
 5. Se concentrează.
  5
  Se concentrează. Întotdeauna stați concentrat pe joc și nu pe nimic altceva.
 6. Timpul apelului.
  6
  Timpul apelului. Întrerupeți jocul în momente cruciale, când aveți nevoie. Folosiți ocazia de a vă regrupa și regândi.
 7. Poate că ați putea oferi o scurtă pauză, astfel încât ați putea reevalua scenariul, astfel că atunci când vă veți întoarce, veți fi gata cu următoarea mișcare deja planificată.
  7
  Poate că ați putea oferi o scurtă pauză, astfel încât ați putea reevalua scenariul, astfel că atunci când vă veți întoarce, veți fi gata cu următoarea mișcare deja planificată.
 8. Distrage.
  8
  Distrage. Distruge adversarul cât de mult poți. Dacă aveți o anumită abilitate în care puteți vorbi în timp ce vă concentrați asupra jocului, faceți-o. Vorbește despre lucrurile pe care le știi despre acea persoană, astfel încât adversarul tău se află în ceea ce spui. Dacă ești foarte scăzut, poți să te joci murdar și să-ți iei mâna în fața chipului oponentului tău sau să te prefaci ca în jur. Fiți avertizat că celălalt jucător se poate supăra dacă îi deteriora controlorul sau știu că intenționați să-i sabotați intenționat jocul