Cum să te îmbraci cum ar fi severus snape de la Harry Potter

V-ați întrebat vreodată cum să luați comportamentul sumbru, misterios și înspăimântător al profesorului Snape? Cum să-i atingi șoapta sălbatică? Iată cum!

Paşi

 1. Urmăriți și faceți note despre Alan Rickman în filmele Harry Potter.
  1
  Urmăriți și faceți note despre Alan Rickman în filmele Harry Potter. Cum se îmbracă și se comportă? Cum se deplasează, cum este poziția lui? Cum sună vocea lui? Practicați mișcările și le perfecționați în fiecare zi. De asemenea, uitați-vă în cărți pentru informații suplimentare despre acest lucru.
 2. Creșteți-vă părul la umeri și vopsiți-l pe negru.
  2
  Creșteți-vă părul la umeri și vopsiți-l pe negru. Nu vă spălați părul pentru perioade lungi de timp - ceea ce îl face să fie gras. Asigurați-vă că arată strâns, drept și nu cret. Dacă nu vrei să faci asta, poți purta mereu o perucă.
 3. Du-te pentru un ten palid, aproape bolnav.
  3
  Du-te pentru un ten palid, aproape bolnav. Petreceți cea mai mare parte a timpului în interior, undeva rece, întunecat și sumbru este deosebit de bun. evita soarele cât mai mult posibil și nu
 4. Lucrați pe strălucirea voastră.
  4
  Lucrați pe strălucirea voastră. Snape are "ochi reci, negri", așa că purtați contacte negre dacă nu aveți ochi negri și înclinați-vă capul înainte, în timp ce tensionați mușchii din jurul ochilor și sprâncenelor. Nu face
 5. Când vorbim cu alții, trageți-vă la înălțimea deplină și rămașiți-i peste ei ca o "lată gigantică, îngroșată".
  5
  Când vorbim cu alții, trageți-vă la înălțimea deplină și rămașiți-i peste ei ca o "lată gigantică, îngroșată".
 6. Purtați haine negre lungi tot timpul.
  6
  Purtați haine negre lungi tot timpul. Nu uitați "mantia neagră înfloritoare"! Acest lucru este esențial și marca comercială a lui Snape. Indiferent ce, nu
 7. Tatuajul "Marcajul Întunecat" de pe antebrațul stâng.
  7
  Tatuajul "Marcajul Întunecat" de pe antebrațul stâng. Dacă nu puteți obține unul real, obțineți un tatuaj temporar sau trageți-l cu cerneală.
 8. Vorbește cu voce joasă; trebuie să fie matasoasă și netedă, dar nu ca un șoaptă.
  8
  Vorbește cu voce joasă; trebuie să fie matasoasă și netedă, dar nu ca un șoaptă. Practicați acest lucru în fiecare zi înainte să îl încercați în public. Faceți comentarii care sunt scurte, directe și sarcastice. Nu spune nimic prea mult, spontan sau are conotații pozitive. Cel mai bine este să rămâneți tăcut de cele mai multe ori. Păstrați-vă dicționarul formal și exersați un accent din partea de sud a limbii engleze cu tonuri ușoare de clasă superioară. Nu lăsați-o să cadă în Cockney sau în nordul Angliei (Beatles etc.), rămân clasă superioară și formală. Sunetul este ușor și nu uitați să adăugați pași mici între cuvintele dvs. atunci când doriți să obțineți punctul dvs. de vedere. Nu uitați să pronunțați în mod corespunzător T dvs.
 9. Fiți formali:
  9
  Fiți formali: Formalitatea și demnitatea lui Snape sunt imperturbabile, sarcasmul lui este întotdeauna de la o poziție superioară, critică. Chiar și cu superiorii, demnitatea și formalitatea sunt calea lui de a se confrunta cu critici. Când se adresează inferiorilor, inclusiv elevilor, folosiți salutul și numele de familie. - Domnule Potter, sunteți destul de terminat? - Domnișoară Granger, asistența dvs. a fost explicit interzisă. Luați puncte de la cineva care nu este Slizolin pentru nimic, inclusiv respirația ofensivă. E în regulă la parodia lui Snape! Judeca caractere non-HP la petrecere de către ce Casa ar fi în cazul în care ar fi în Hogwarts. Creaturile și monștrii magicieni sunt inferiorii voștri sociali. Stăpânii răi sunt aliați potențiali.
 10. Dacă vorbiți, totuși, mențineți-i la subiectele non-personale și nu obțineți niciodată emoții.
  10
  Dacă vorbiți, totuși, mențineți-i la subiectele non-personale și nu obțineți niciodată emoții. Evitați orice sentimentală.