Cum să obțineți cea mai bună experiență de la nintendo 64

Deși se apropie de vârsta de 20 de ani, Nintendo 64 este încă o mare consola de jocuri. Chiar și după câteva valuri de console de generație următoare, fără această consola, grafica 3D în jocurile video nu ar fi fost niciodată îmbunătățită. Cu ajutorul jocurilor și al accesoriilor potrivite, această consolă clasică poate totuși să rivalizeze cele mai avansate sisteme de astăzi din punctul de vedere al distracției.

Paşi

 1. Urmăriți totul pentru a crea o experiență finală de joc Nintendo 64:
  1
  Urmăriți totul pentru a crea o experiență finală de joc Nintendo 64: Patru controlere, o cartelă de memorie, un pachet rumble și un pachet de expansiune sunt toate opționale, dar fac jocurile mult mai distractive.
 2. Ia niște jocuri.
  2
  Ia niște jocuri. Nintendo 64 este un sistem minunat datorită gamei variate de jocuri care vă sunt puse la dispoziție. Dacă vă plac jocurile de platformă 3-D, veți dori să obțineți Super Mario 64, Donkey Kong 64, Legend of Zelda (Ocarina de Time este cel mai bine recomandată, dar "Masca Majora" oferă o experiență foarte unică) , și seria Banjo-Kazooie. Dacă vă plac jocurile de curse, ar trebui să verificați Mario Kart 64, Diddy Kong Racing, Mickey's Speedway SUA, Cruisin 'USA și Beetle Adventure Racing. Ca și jocuri de shooter pentru prima persoană? 007 Goldeneye, Perfect Dark, Turok Vânătorul de dinozauri și 007: Lumea nu este suficientă sunt toate jocuri decente, chiar și după standardele de astăzi. Există, de asemenea, o mare varietate de jocuri sportive. Este ușor de găsit Madden 2000 folosit pentru $ 1, și există numeroase alte jocuri sportive extraordinare în afara francizei EA (Acclaim face unele mari și pentru toți fanii de fotbal, International Superstar Soccer este destul de minunat. jocurile de patinaj Tony Hawk, care sunt minunate pentru haosul celor doi jucători). Există chiar și niște împușcători de spațiu în ceea ce privește jocurile Star Wars, Star Fox 64 și Pilot-aripi 64. Dacă sunteți în căutarea unor experiențe multiplayer extraordinare, în plus față de jocurile deja menționate, Partidele Mario # 1-3 sunt minunate jocuri, cum este Super Smash Bros. Nu sunt multe jocuri de rol disponibile, dar daca va plac RPG-urile, veti dori sa verificati Paper Mario si Quest 64.
 3. Invită-i pe niște prieteni!
  3
  Invită-i pe niște prieteni! Îndepărtați chips-urile și băuturile și jucați nenumărate runde de Donkey Kong 64, Duke Nukem, Banjo-Tooie sau orice alte jocuri pe care le puteți găsi la magazinul dvs. de amaneturi local.
 4. Luați o cârpă moale și asigurați-vă că ați șters praful de pe televizor sau consola dvs.
  4
  Luați o cârpă moale și asigurați-vă că ați șters praful de pe televizor sau consola dvs. Este greu să se joace când televizorul este stropit cu praf și face mai puțin distractiv. Curățați consola dvs. din când în când! Nu curățați în interiorul consolei sau în jocuri. Acest lucru ar putea deteriora cartușul!